Get Adobe Flash player
فرم ارزیابی اقامت اروپا

فرم ارزیابی رایگان اقامت اروپا

مشاوره اقامت اروپا
مشاوران اقامت اروپا
دانلود راهنمای اقامت اروپا

دانلود راهنمای اقامت اروپا

مشاوره اقامت اروپا از طریق تلگرام

نظرات اقامت اروپا

کانال تلگرام اقامت اروپا

اقامت پرتغال

مهاجرت به پرتغال و اخذ اقامت کشور پرتغال ( اقامت پرتغال ) از روش تمکن مالی فرصتی کاملا استثنائی برای اخذ اقامت پرتغال در یک کشور عضو اتحادیه اروپا و عضو پیمان  شنگن ( اجازه  زندگی و یا سفر آزادانه در سراسر پرتغال شنگن )

مهاجرت به پرتغال از روش تمکن مالی

روشهای متفاوتی برای اخذ اقامت پرتغال و مهاجرت به پرتغال وجود دارد .  یکی از سریعترین و  بهترین روشهای اخذ اجازه اقامت پرتغال از روش تمکن مالی و مهاجرت پرتغال  از طریق تمکن مالی میباشد . لازم به ذکر است که در سایر راه های اخذ مجوز  اقامت پرتغال و مهاجرت به پرتغال شما بایستی  در پرتغال فعالیت اقتصادی ( ثبت شرکت ) داشته باشید و یا کارمند دائمی یک شرکت پرتغالی باشید و هر سال بایستی مالیات بدهید . اما افرادی  که اقامت پرتغال از روش تمکن مالی را دریافت میکنند  و  برای مهاجرت به پرتغال از راه تمکن مالی اقدام می نمایند نیازی به کار در پرتغال ( چه به روش ثبت شرکت و چه به روش کارمندی ) نخواهند داشت و دولت  پرتغال انتظار دریافت مالیات و بیلان سالیانه از این افراد  را نخواهد داشت . در واقع روش اقامت پرتغال از طریق تمکن مالی و مهاجرت پرتغال  از روش تمکن مالی ( اخذ اقامت پرتغال از طریق تمکن مالی  ) برای عزیزانی مناسب است که از تمکن مالی بالایی برخوردار میباشند  و عملا برای گذران زندگی  به کار کردن در پرتغال و کسب درآمد در پرتغال از طریق شغل نیازی ندارند . حتی جالب است بدانید در روش اخذ اقامت پرتغال از طریق خرید ملک  و مهاجرت به پرتغال از طریق خرید ملک شما بایستی مبلغی حدود ۵۰۰٫۰۰۰ یورو ملک بخرید  . ملک مورد نظر را تا ۱۰ سال اجازه فروش و یا اجاره به دیگران ندارید و بایستی یا شخصا استفاده کنید یا بلا استفاده باقی بماند . اما در روش اخذ اقامت پرتغال از طریق تمکن مالی و مهاجرت پرتغال  از طریق تمکن مالی  شما نیاز به خرید ملک نخواهید داشت . شما میتوانید در حد نیاز خود بسته به تعداد افراد خانواده نسبت به اجاره ملک و یا خرید ملک اقدام نمایید . در روش اقامت پرتغال از طریق خرید ملک و مهاجرت به پرتغال از طریق خرید ملک شما بایستی ۱۰۰ % قیمت ملک را به صورت نقد بپردازید ولی در روش اخذ اقامت پرتغال از طریق تمکن مالی شما در صورت تمایل برای خرید ملک در پرتغال میتوانید مبلغی بین ۲۵ تا ۳۰ درصد ارزش ملک را نقد و بقیه را به صورت اقساط بلند مدت با بهره بسیار پایین پرداخت خواهد نمود .

اقامت پرتغال از روش تمکن مالی

 

در این نوع مجوز اقامت پرتغال متقاضیان با اثبات تمکن مالی در کشور خود می توانند برای سرپرست خانواده همسر و فرزندان تحت سرپرستی خود اقامت دریافت کنند. اما نکته بسیار مهم اخذ  اقامت موقت اولیه نیست و نکته مهم این است که بعد ازاخذ مجوز اقامت اولیه پرتغال ( اقامت موقت ۱ ساله پرتغال )  شما میتوانید اقامت موقت خود را تا ۵ سال تمدید و آن را به اقامت دائم پرتغال تبدیل کرده .و پاسپورت پرتغال دریافت نمایید . اقامت تمکن مالی به اشخاصی تعلق میگیرد که از تمکن مالی برخوردار باشند. شخصی که ثابت کند درآمد ماهانه قابل قبولی برای خود و خانواده دارد شامل می شود. در واقع شما  با داشتن سند ملکی در ایران و همچنین  سپرده بانکی کافی امکان اخذ  مجوز  اقامت پرتغال را برای خود و خانواده تحت سرپرستی خود خواهید داشت روش مهاجرت به پرتغال از طریق تمکن مالی  و اخذ اقامت پرتغال از طریق تمکن مالی روشی بسیار سریع میباشد و شما در طول چند ماه میتوانید کارت اقامت پرتغال را دریافت نمایید . ( معمولا در روش های اخذ اقامت پرتغال از طریق کار و اخذ اقامت پرتغال از روش ثبت شرکت زمان های طولانی تری به دلیل پیچیدگی های پرونده مطرح خواهد بود  ) همچنین در صورتی که شما از طریق تمکن مالی  اقامت پرتغال را دریافت کنید و به پرتغال مهاجرت کنید فرزندان شما خواهند توانست به صورت رایگان مانند شهروندان پرتغال در کشورهای پرتغال تحصیل کنند و از استانداردهای آموزشی اتحادیه اروپا بهره ببرند جالب ترین نکته روش اخذ اقامت پرتغال از طریق تمکن مالی پرتغال که بسیاری را علاقه مند به استفاده از این روش برای اخذ اقامت پرتغال و مهاجرت به پرتغال مینماید این است که شما امکان و اجازه سرمایه گذاری در کشورهای اتحادیه اروپا و خود کشور پرتغال را خواهید داشت .

مزایای دریافت اقامت از روش تمکن مالی :

  • عدم نیاز به ثبت شرکت و انجام هیچ فعالیت تجاری

  • عدم نیاز به استخدام پرسنل درپرتغال

  • بدون هیچ گونه محدودیت سنی

  • عدم نیاز به مدارک بین المللی زبان

  •  سریعترین روش در دریافت اقامت پرتغال و مهاجرت به پرتغال

  • تمدید آسان مجوز  اقامت در پرتغال

  • امکان تحصیل رایگان فرزندان در سطح کشور پرتغال ( عضو پیمان شنگن )

مسائلی که در بالا ذکر شد بخشی از مواردی است که افراد را به مهاجرت به پرتغال با تمکن مالی و اخذ اقامت پرتغال از طریق تمکن مالی ترغیب مینماید در حال حاضر کشور پرتغال عضو اتحادیه اروپا و پیمان شنگن اجازه اقامت تمکن مالی و همچنین مهاجرت به پرتغال از طریق تمکن مالی را صادر مینمایند . در صورت تمایل برای کسب اطلاعات بیشتر با همکاران ما در گروه اقامت اروپا با تلفن ۰۲۱۲۲۸۷۵۴۴۳ تماس حاصل نمایید همچنین میتوانید برای اطلاع از شرایط سایر کشورهای اروپایی بر روی لینک های زیر کلیک کنید

اقامت اروپا از روش تمکن مالی

اقامت فرانسه از روش تمکن مالی

اقامت یونان از روش تمکن مالی

اقامت اسپانیا از روش تمکن مالی

اقامت پرتغال از روش تمکن مالی

اقامت پرتغال از روش تمکن مالی

اقامت ایتالیا از روش تمکن مالی

اقامت قبرس از روش تمکن مالی

اقامت سوئیس از روش تمکن مالی

مهاجرت به فرانسه با تمکن مالی

مهاجرت به اسپانیا با تمکن مالی

مهاجرت به پرتغال با تمکن مالی

مهاجرت به یونان با تمکن مالی

مهاجرت به پرتغال با تمکن مالی

مهاجرت به ایتالیا با تمکن مالی

مهاجرت به قبرس با تمکن مالی

مهاجرت به سوئیس با تمکن مالی

مهاجرت به اروپا با تمکن مالی

eghamat-daem-porteghal

دولت پرتغال این امکان را فراهم نموده است تا شما بتوانید با خرید اوراق قرضه دولتی 1 میلیون یورو و یا افتتاح حساب بانکی در کشور پرتغال به مبلغ 1 میلیون یورو را انجام دهید همچنین این سرمایه گذاری به مدت 5 سال باید ادامه داشته باشد یعنی نباید به وجهی را از حساب بردارید و یا اوراق قرضه را بازخرید نمایید

از بابت مبلغ 1 میلیون یورو کاملا مطمئن باشید چون بعد از 5 سال این مبلغ را دریافت خواهید کرد و فاقد ریسک بوده و هیچ خطری آن را تهدید نخواهد کرد

 

شرایط اولیه :

  •  باید دارای یک پاسپورت معتبر باشد
  • نباید حق شهروندی انحادیه اروپا را داشته باشد.
  •  باید حداقل 25 سال سن داشته باشد( حداکثر سن لحاظ نشده است).
  • باید فاقد هر گونه سوء پیشینه باشید

eghamat-porteghal


مزایا اخذ اقامت خرید املاک پرتغال

  • زمان رسیدگی توسط دولت 30 روز می باشد( پس از تکمیل و ارائه پرونده به دولت) .
  •  هر درخواست کننده / همسر وی و وابستگان وی حق دارند که در پرتغال کار و اقامت داشته باشند  و آزادانه به مناطق شینگنن سفر کنند.
  • در مورد ملیت محدودیتی وجود ندارد( تمام ملیتها می توانند درخواست دهند در صورتیکه جزو اتحادیه اروپا نباشند.
  •  این کشور، کیفتی بالا از زندگی را ارائه می دهد. از جمله، تجارت مدرن، امکانات پزشکی، خرید، خدمات زیبایی، امکانات ورزشی، رویدادهای فرهنگی و آب و هوای گرم.
  • محدودیتی برای سن، حداقل تحصیلات مورد نیاز، تجربه در زمینه مدیریت یا تجارت، میزان ثروت خالص یا منبع تامین بودجه وجود ندارد.
  • مصاحبه ندارد.
  • مالیات بر درآمد جهانی وجود ندارد.
  • التزام دانستن زبان وجود ندارد( اگرچه دانستن زبان پرتغالی در حد پایه برای گرفتن حق شهروندی لازم می باشد) .
  •  التزام داشتن اقامت حداقل است( یک هفته در سال).
  • درخواست کنندگان می توانند پس از 6 سال برای گرفتن حق شهروندی اقدام نمایند.

 

 

در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر و یا مشاوره به پست الکترونیک info@eghamateuropa.com  ایمیل ارسال نمایید

 porteghal

دولت پرتغال این امکان را فراهم نموده است تا شما بتوانید با خرید ملک مسکونی به ارزش حداقل 500.000 یورو که البته باید به صورت 100 % نقد پرداخت شده باشد اقامت این کشور را به دست آورید

 

شرایط اولیه :

  •  باید دارای یک پاسپورت معتبر باشد
  • نباید حق شهروندی انحادیه اروپا را داشته باشد.
  •  باید حداقل 25 سال سن داشته باشد( حداکثر سن لحاظ نشده است).
  • باید فاقد هر گونه سوء پیشینه باشید

eghamat-porteghal


مزایا اخذ اقامت خرید املاک پرتغال

  • زمان رسیدگی توسط دولت 30 روز می باشد( پس از تکمیل و ارائه پرونده به دولت) .
  •  هر درخواست کننده / همسر وی و وابستگان وی حق دارند که در پرتغال کار و اقامت داشته باشند  و آزادانه به مناطق شینگنن سفر کنند.
  • در مورد ملیت محدودیتی وجود ندارد( تمام ملیتها می توانند درخواست دهند در صورتیکه جزو اتحادیه اروپا نباشند.
  •  این کشور، کیفتی بالا از زندگی را ارائه می دهد. از جمله، تجارت مدرن، امکانات پزشکی، خرید، خدمات زیبایی، امکانات ورزشی، رویدادهای فرهنگی و آب و هوای گرم.
  • محدودیتی برای سن، حداقل تحصیلات مورد نیاز، تجربه در زمینه مدیریت یا تجارت، میزان ثروت خالص یا منبع تامین بودجه وجود ندارد.
  • مصاحبه ندارد.
  • مالیات بر درآمد جهانی وجود ندارد.
  • التزام دانستن زبان وجود ندارد( اگرچه دانستن زبان پرتغالی در حد پایه برای گرفتن حق شهروندی لازم می باشد) .
  •  التزام داشتن اقامت حداقل است( یک هفته در سال).
  • درخواست کنندگان می توانند پس از 6 سال برای گرفتن حق شهروندی اقدام نمایند.

 

 

در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر و یا مشاوره به پست الکترونیک info@eghamateuropa.com  ایمیل ارسال نمایید

سعی داریم با پاسخ به پرسشهای شما عزیزان در خصوص اخذ اقامت پرتغال و مهاجرت به پرتغال کمی راه را برای شما عزیزان هموار نماییم

البته این سوالات به صورت پرسش و پاسخ برای همه قابل مشاهده خواهد بود

پس لطفا شماره تماس یا ایمیل خود و یا دیگران را در این قسمت ننویسید

لطفا برای ارسال سوال خود به لینک زیر مراجعه نمایید

 

پرسش و پاسخ اقامت پرتغال و مهاجرت به پرتغال

در صورتی که اولین بار است که از وب سایت ما بازدید مینمایید لطفا ابتدا فرم کاتالوگ را پر بفرمایید

کاتالوگ و راهنمای رایگان طی ۲۴ ساعت از طریق پست الکترونیک برای شما ارسال خواهد گردید

مشخصات متقاضی کاتالوگ خدمات اقامت اروپا و مهاجرت به اروپا

 

تاییدیه ضد اسپم

در صورتی که نیاز به مشاوره در خصوص مسائل اقامت دارید لطفا ابتدا فرم ارزیابی ما را پر بفرمایید تا بتوانیم با اطلاعاتی که از شما دریافت میکنیم بهتر به سوالات شما پاسخ بدهیم

برای پر کردن فرم ارزیابی بر روی لینک زیر کلیک کنید

فرم ارزیابی اقامت اروپا 

کانال تلگرام اقامت اروپا

راهکارهای اقامت اروپا
مشاوره اقامت اروپا – مشاوره مهاجرت به اروپا
مشاوره اقامت اروپا