Get Adobe Flash player
فرم ارزیابی اقامت اروپا

فرم ارزیابی رایگان اقامت اروپا

مشاوره اقامت اروپا
مشاوران اقامت اروپا
دانلود راهنمای اقامت اروپا

دانلود راهنمای اقامت اروپا

مشاوره اقامت اروپا از طریق تلگرام

نظرات اقامت اروپا

کانال تلگرام اقامت اروپا

Posts Tagged ‘مهاجرت به اروپا از راه خرید ملک’

اقامت لتونی

لتونی یکی ازکشورهای عضو اتحادیه اروپا (شینگن) و از نظر جغرافیایی در دریای بالتیک واقع شده .

قانون مهاجرت جمهوری لتونی امکان بدست آوردن اقامت ۵ سالهرا برای اتباع خارجی در این کشور را فراهم میکند. متقاضیان بعد از۴سال و بعد از تمدید و اتمام دور دوم اقامت خود در لتونی میتوانند جهت اخذ پاسپورت اقدام نمایند.

دارندگان اقامت لتونی با توجه به اینکه این کشور عضو اتحادیه اروپا میباشد، می توانند به کلیه کشورهای عضو پیمان شینگن بدون اخذ ویزا مسافرت نمایند. 

مزایا:

دریافت اقامت کشور لتونی از طریق خرید ملک، یکی از سریعترین برنامه های اقامتی میباشد. زمان کل مراحل اجرای اخذ اقامت بین ۳ تا ۶ ماه بطول می انجامد. و یکی از نازلترین روشهای اقامتی از طریق سرمایه گذاری در اروپا می باشد.

اقامت لتونی که از طریق خرید ملک انجام می پذیرد، سرمایه گذار، صاحب کل سرمایه گذاری خود است و به همین دلیل سرمایه گذار(مالک) حق اجاره و یا زندگی در آن ملک را دارا میباشد.

زندگی کردن در لتونی برای متقاضی الزامی نیست و متقاضیانی که اقامت لتونی را دارا هستند ،می توانند آزادانه به تمامی کشورهای عضو اتحادیه شنگن به مدت حداکثر ۹۰ روز در طی ۶ ماه سفر کنند. آنها می توانند بدون نیاز به ویزا از سفر به کشورهای دیگر لذت ببرند. در حال حاضر در بسیاری از کشورهایی که در معرض از دست دادن ارزش پول می باشند و در خط هشدار هستند ،داشتن اقامت لتونی به سرمایه گذاران این اجازه را می دهد که داراییشان را به بانک ها و موسسات مالی بین المللی  این کشور انتقال دهند. در ضمن هیچ شرط خاص اقامتی برای متقاضیان جهت حفظ اقامت خود وجود ندارد.

شرایط اخذ اقامت :

اتباع خارجی پس از خرید ملک در لتونی واجد شرایط اقامت این کشورخواهند شد.

در شهر ریگا پایتخت لتونی، مبلغ خرید املاک باید بیشتر از ۱۵۰/۰۰۰ یورو باشد. واگر ملک خارج از ریگا باشد ،مجموع خرید ملک باید بیشتر از ۵۰/۰۰۰ لتز (واحد پول لتونی) یا ۷۵/۰۰۰ یورو باشد. اتباع خارجی الزامی برای زندگی در لتونی ندارند زیرا هیچ شرطی جهت حفظ اقامت در این کشور وجود ندارد.

مدارک مورد نیاز:

– توان مالی جهت خرید ملک  . مبلغ خرید ملک باید حداقل ۱۵۰/۰۰۰ یورو در شهر ریگا(پایتخت) و ۷۵/۰۰۰یورو خارج از پایتخت میباشد.

– فرزندان زیر ۱۸ سال به عنوان وابسته تلقی می شوند و چنانچه فرزندان بالای ۱۸ سال بخواهند اقامت خود را حفظ نمایند باید دانشجوی تمام وقت دانشگاه باشند و یا به عنوان فرد غیر وابسته ملک خریداری کنند. مبلغ خرید ملک برای فرزندان بالای ۱۸ سال:

– باید حداقل ۷۵۰۰۰ یورو باشد.

– متقاضی موظف به تهیه بیمه درمانی خود می باشد.

– متقاضی باید اثبات نماید که سرمایه خود را از طریق قانونی بدست آورده است.

عدم سوء پیشینه و عدم مشکل حاد پزشکی.

ارائه پاسپورت معتبر.

اقامت اتحادیه اروپا از طریق فرانسه با خرید املاک تجاری-اداری همراه با کلیه امور اقامتی و اجازه کار شروع قیمت از ۱۵۰,۰۰۰ یورو

EU.DES.Paris

 

قانون مهاجرتی جدید فرانسه به خریداران ملک اجازه می دهد تا به راحتی و باسرعت بسیار بالا به فرانسه مهاجرت نموده و اقامت خود را حداکثر در مدت زمان ۶ ماه اخذ نمایند. خرید ملک در فرانسه تحت نظر گروه مشاوران و کارشناسان  اقامت ر اروپا، اقامت فرانسه را در بر خواهد داشت. دارندگان اقامت فرانسه با اخذ کارت اقامت خود می توانند سایر کشورهای اروپایی عضو شینگن را بطور کامل و بدون نیاز به ویزا بازدید کنند.

شرایط ویزای اقامت فرانسه از طریق خرید ملک شامل موارد زیر می گردد:

اخذ ویزای اقامت فرانسه بطور یک ساله و تمدید آن در سه سال پیایی (هر سال تمدید می گردد)

  • اخذ ویزای اقامت دایم فرانسه (ویزای اقامت ۱۰ ساله) پس از ۵سال از خرید ملک و  دانستن زبان فرانسه به  اخذ پاسپورت فرانسه می انجامد .
  • فوق العاده سریع فقط در ۶ ماه
  • دریافت کارت  اقامت  فرانسه که به عنوان جایگزین پاسپورت در سایر سفرهای دور اروپا از آن استفاده می شود.
  • قابل اخذ فقط با خرید ملک بدون شرط قیمت ، فقط ملک مذکور باید در ازاء هر عضو حانواده حد اقل ۳۰ متر باشد .

 

شرایط خرید ملک برای متقاضیان متفاوت می باشد و شرایط بصورت زیر می باشد:

 

  1. در صورتیکه خریدار فقط یک نفر باشد و تنها همان شخص قصد اقامت فرانسه را داشته باشد بدون انجام مراحل خاص، ملک خریداری می گردد، حساب بانکی برای وی افتتاح شده و از وی در خواست واریز مبلغ مشخصی برای اخذ تاییده های مهاجرتی می گردد و پس از ۶ ماه اقامت وی از کشور فرانسه گرفته خواهد شد.
  2. در صورتیکه خریداران و متقاضیان اقامت بیش از یک نفر باشند می بایست برای آنان یک شرط غیر تجاری SCI  تحت عنوان Societe Civile Immobilliere که فقط برای امور خرید ملک (نه مقاصد تجاری) ایجاد می گردد را تاسیس و سایرین را سهامدار آن نمود. در این حالت ملک را به نام شرکت SCI نموده و مراحل افتتاح حساب بانکی و سایر مراحل اقامتی بطور معمول پیگیری می شود.
  3. اگر شما در کشور فرانسه مغازه و شغلی را بخرید کشور فرانسه یک ویزای یک ساله برای شما صادرمیکند این ویزابه مدت ۵سال سالانه تمدید می شود و پس از گذشت ۵سال اقامت دائم فرانسه  را از طریق سرمایه گذاری دریافت می کنید

توضیحات: اقامت خانوادگی اروپا (شینگن) همراه با امتیاز دریافت پاسپورت در سال هشتم

دارای وام بانکی ۱۰ ساله برای املاک تجاری بالای ۱۵۰ هزار یورو بین ۳۰% تا ۴۵% از مبلغ کل با حداقل بهره بانکی ۴%

واقع در بهترین موقعیت مکانی و تجاری شهر پاریس ، نوساز و آماده تحویل فوری

با شرایط پرداخت ریالی در ایران ، بدون نیاز به خرید ارز خارجی

farance

از مزایای مهم این اقامت می‌توان به نکات زیر اشاره کرد:

۱- متقاضی نیازی به ماندن در خاک فرانسه ندارد و می‌تواند پس از دریافت اقامت، کشور فرانسه را ترک نماید.

۲- شرکتی که به منظور کسب اقامت برای متقاضی به ثبت می‌رسد تنها در صورتی مورد نیاز است که بیش از یک نفر (مثلا یک خانواده به طور همزمان) تمایل به اخذ اقامت داشته باشند و در صورتی که شخص به صورت انفرادی عمل نماید هیچ نیازی به این شرکت نمی‌باشد. همچنین شرکت مذکور در صورت نیاز به ثبت شدن نیز عملکردی شبیه موسسه های غیرانتفاعی داشته و هیچگونه تعهدی را برای فعال بودن و یا پرداخت مالیات برای متقاضی به همراه نخواهد داشت

۳-با توجه به مدت زمان لازم به منظور دریافت ویزای اولیه، این امکان برای متقاضی وجود دارد که بتواند هزینه ملک مورد نظر را نیز در طول یک بازه زمانی مناسب چند ماهه پرداخت کند. نکته بسیار مهم و قابل توجه این است که چنانچه شخصی در حال حاضر مالک

یک مسکن در فرانسه باشد نیز می‌تواند از این امکان استفاده نموده و تنها هزینه های مربوط به امور اداری و مشاوره وکلاء را پرداخت نماید.

۴-به همراه این اقامت اجازه کار نیز برای متقاضی صادر می‌شود و شخص می‌تواند در کشور فرانسه مشغول به کار شود.

۵-چنانچه متقاضی علاقه مند به راه اندازی یک بیزنس شخصی برای خود باشد، می‌باید یک شرکت تجاری را نیز به ثبت برساند که در این خصوص دفتر حقوقی ما در پاریس، تمام خدمات مورد نیاز را ارائه خواهد داد. 

 

eghamat-daem-porteghal

دولت پرتغال این امکان را فراهم نموده است تا شما بتوانید با خرید اوراق قرضه دولتی 1 میلیون یورو و یا افتتاح حساب بانکی در کشور پرتغال به مبلغ 1 میلیون یورو را انجام دهید همچنین این سرمایه گذاری به مدت 5 سال باید ادامه داشته باشد یعنی نباید به وجهی را از حساب بردارید و یا اوراق قرضه را بازخرید نمایید

از بابت مبلغ 1 میلیون یورو کاملا مطمئن باشید چون بعد از 5 سال این مبلغ را دریافت خواهید کرد و فاقد ریسک بوده و هیچ خطری آن را تهدید نخواهد کرد

 

شرایط اولیه :

  •  باید دارای یک پاسپورت معتبر باشد
  • نباید حق شهروندی انحادیه اروپا را داشته باشد.
  •  باید حداقل 25 سال سن داشته باشد( حداکثر سن لحاظ نشده است).
  • باید فاقد هر گونه سوء پیشینه باشید

eghamat-porteghal


مزایا اخذ اقامت خرید املاک پرتغال

  • زمان رسیدگی توسط دولت 30 روز می باشد( پس از تکمیل و ارائه پرونده به دولت) .
  •  هر درخواست کننده / همسر وی و وابستگان وی حق دارند که در پرتغال کار و اقامت داشته باشند  و آزادانه به مناطق شینگنن سفر کنند.
  • در مورد ملیت محدودیتی وجود ندارد( تمام ملیتها می توانند درخواست دهند در صورتیکه جزو اتحادیه اروپا نباشند.
  •  این کشور، کیفتی بالا از زندگی را ارائه می دهد. از جمله، تجارت مدرن، امکانات پزشکی، خرید، خدمات زیبایی، امکانات ورزشی، رویدادهای فرهنگی و آب و هوای گرم.
  • محدودیتی برای سن، حداقل تحصیلات مورد نیاز، تجربه در زمینه مدیریت یا تجارت، میزان ثروت خالص یا منبع تامین بودجه وجود ندارد.
  • مصاحبه ندارد.
  • مالیات بر درآمد جهانی وجود ندارد.
  • التزام دانستن زبان وجود ندارد( اگرچه دانستن زبان پرتغالی در حد پایه برای گرفتن حق شهروندی لازم می باشد) .
  •  التزام داشتن اقامت حداقل است( یک هفته در سال).
  • درخواست کنندگان می توانند پس از 6 سال برای گرفتن حق شهروندی اقدام نمایند.

 

 

در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر و یا مشاوره به پست الکترونیک info@eghamateuropa.com  ایمیل ارسال نمایید

 porteghal

دولت پرتغال این امکان را فراهم نموده است تا شما بتوانید با خرید ملک مسکونی به ارزش حداقل 500.000 یورو که البته باید به صورت 100 % نقد پرداخت شده باشد اقامت این کشور را به دست آورید

 

شرایط اولیه :

  •  باید دارای یک پاسپورت معتبر باشد
  • نباید حق شهروندی انحادیه اروپا را داشته باشد.
  •  باید حداقل 25 سال سن داشته باشد( حداکثر سن لحاظ نشده است).
  • باید فاقد هر گونه سوء پیشینه باشید

eghamat-porteghal


مزایا اخذ اقامت خرید املاک پرتغال

  • زمان رسیدگی توسط دولت 30 روز می باشد( پس از تکمیل و ارائه پرونده به دولت) .
  •  هر درخواست کننده / همسر وی و وابستگان وی حق دارند که در پرتغال کار و اقامت داشته باشند  و آزادانه به مناطق شینگنن سفر کنند.
  • در مورد ملیت محدودیتی وجود ندارد( تمام ملیتها می توانند درخواست دهند در صورتیکه جزو اتحادیه اروپا نباشند.
  •  این کشور، کیفتی بالا از زندگی را ارائه می دهد. از جمله، تجارت مدرن، امکانات پزشکی، خرید، خدمات زیبایی، امکانات ورزشی، رویدادهای فرهنگی و آب و هوای گرم.
  • محدودیتی برای سن، حداقل تحصیلات مورد نیاز، تجربه در زمینه مدیریت یا تجارت، میزان ثروت خالص یا منبع تامین بودجه وجود ندارد.
  • مصاحبه ندارد.
  • مالیات بر درآمد جهانی وجود ندارد.
  • التزام دانستن زبان وجود ندارد( اگرچه دانستن زبان پرتغالی در حد پایه برای گرفتن حق شهروندی لازم می باشد) .
  •  التزام داشتن اقامت حداقل است( یک هفته در سال).
  • درخواست کنندگان می توانند پس از 6 سال برای گرفتن حق شهروندی اقدام نمایند.

 

 

در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر و یا مشاوره به پست الکترونیک info@eghamateuropa.com  ایمیل ارسال نمایید

 

 

امکان دریافت اقامت یونان از طریق خرید املاک مسکونی برای خریداران خارجی و غیر اروپایی فراهم گردیده است . شما میتوانید با خرید ملک به ارزش حداقل 250.000 یورو اقامت کشور اروپایی شینگن را به دست آورید

شهروندان غیر اروپایی و اعضای خانواده آنها می‌توانند با خرید ملکی به ارزش حداقل ۲۵۰هزار یورو اجازه اقامت بگیرند. این اقامت ۵ساله خواهد بود و در صورت عدم تغییر مالکیت ملک، ۵ سال دیگر نیز تمدید خواهد شد. قیمت ذکرشده برای املاک در یونان ممکن است با توجه به تغییر قیمت‌ها در هر منطقه کاهش یا افزایش یابد.

با وجود بحران اقتصادی که یونان در سال ۲۰۱۰ به آن دچار شد، همچنان به عنوان محلی برای سرمایه‌گذاری باقی مانده است. فرصت‌های کسب‌وکار زیادی در این کشور ۱۱ میلیون نفری وجود دارد که برای افراد سرمایه‌گذار سود داشته باشد.

 

یونان از سال 1981 عضو اتحادیه اروپا بوده همچنین عضو پیمان شینگن میباشد . در حقیقت شما میتوانید با اخذ اقامت کشور یونان در 26 کشور اروپایی رفت و آمد و یا سکونت نمایید

در صورتی که مالکیت ملک خریداری شده تغییر نیابد یعنی شرایط اخذ اقامت کماکان استوار بماند اقامت دریافتی به مدت 5 سال تمدید خواهد گردید

کشور یونان از سال ۱۹۸۱ یکی از اعضای اتحادیه اروپا محسوب می‌شود. اگر برای اقامت در یونان از کشوری غیر از اتحادیه اروپا اقدام کنید، می‌بایست اجازه اقامت بگیرید.

 

از لحاظ اقلیمی نیز این کشور دارای تنوع آب‌وهوایی مناسبی بوده و سالیانه تعداد زیادی توریست از سراسر دنیا برای گشت‌وگذار به یونان می‌آیند.

کشورهای عضو پیمان شینگن که فرد میتواند به آنها آزادانه سفر نماید

 

اتریش، بلژیک، جمهوری چک، دانمارک، استونی، فنلاند، فرانسه، آلمان، یونان، مجارستان، ایسلند، ایتالیا، لتونی، لیتوانی، لوکزامبورگ، مالت، هلند، نروژ، لهستان، پرتغال، اسلواکی، اسلوونی، اسپانیا، سوئد، سوئیس

 

در حقیقت شما خواهید توانست با دریافت اقامت از کشور یونان در هر یک از کشورهای عضو پیمان شنگن زندگی کنید و یا به آنها بدون نیاز به کشورهای عضو پیمان شینگن سفر نمایید

 

اقامت اروپا

مزایای اخذ اقامت اروپا و مهاجرت به اروپا

آزادانه و بدون نیاز به دریافت ویزا میتوانید به کشورهای اروپایی عضو پیمان شنگن سفر کنید

اگر روشی به جز خرید ملک را انتخاب کنید هیچ اجباری در خرید ملک نخواهید داشت

نیازی به دانستن زبان و یا مدرک زبان ندارید

پروسه مهاجرت به اروپا بر خلاف کشورهای کانادا ، استرالیا ، آمریکا بسیار کوتاه است

محدودیت های سنی برای کسب اقامت اروپا و مهاجرت به اروپا مطرح نیست 

میتوانید به راحتی در بانکهای اروپایی و سراسر دنیا حساب باز کنید

با داشتن اقامت اروپا از مشکلات تحریم برای همیشه راحت خواهید شد

بدون هر گونه اجبار در پرداخت مالیات اجباری برای مهاجرت به اروپا

مزایای تحصیلات رایگان در سطح اتحادیه اروپا برای علاقه مندان مهاجرت به اروپا

استفاده از امکانات درمانی و رفاهی در اتحادیه اروپا

زندگی در یک کشور امن دنیا و دارای ثبات اقتصادی و سیاسی

در صورت مهاجرت به اروپا در  عرض چند سال میتوانید  برای اخذ پاسپورت دوم بگیرید

با دریافت اقامت کشور اروپایی شما خواهید توانست بدون نیاز به ویزا شنگن به بسیاری کشورهای اروپایی سفر کنید بیشتر کشورها این امکان را فراهم مینمایند که شما بتوانید به بیش از ۱۴۵ کشور در سراسر جهان بدون نیاز به ویزا و اخذ روادید سفر کنید

با دریافت اقامت اروپا  و یا مهاجرت به اروپا از یکی از کشورهای اروپایی خواهید توانست در کل کشورهای اتحادیه اروپا به سفر کار تحصیل و زندگی بپردازید

با دریافت اقامت اروپا و یا  مهاجرت به اروپا خوااهید توانست تا در کشورهای مختلف اروپایی نسبت به خرید ملک و اجاره املاک اقدام نمایید

با دریافت اقامت اروپا و یا  مهاجرت به اروپا شما میتوانید برای املاک خریداری شده وام با بهره پایین و اقساط ۲۰ تا ۲۵ ساله برخوردار شوید

دفاتر طرف قرارداد ما در کشورهای اروپایی به شما این امکان را میدهند تا بدون اجاره یا خرید جا از فضای دفتری شامل تلفن فکس و آدرس اختصاصی استفاده کنید

حتی از کشور ایران خواهید توانست شرکت و حساب بانکی خود را از طریق اینترنت مدیریت نمایید

اخذ اقامت اروپا و مهاجرت به اروپا بر اساس ثبت شرکت در کشور های اروپایی عضو پیمان شنگن

در صورتی که مایل به اخذ اقامت اروپا هستید یکی از بهترین راهها دریافت اقامت کشورهای اروپایی بر اساس ثبت یک شرکت میباشد . در صورتی که این راه را برای اقامت اروپا انتخاب نمایید به شما تا ۵ سال اقامت اروپا به صورت موقت و معمولا با گذشت سه سال از این ۵ سال میتوانید درخواست اقامت دائم اروپا را داشته باشید

هزینه های این امر شامل هزینه ثبت شرکت و دریافت اقامت میباشد که کلا با احتساب هزینه وکیل هزینه های قانونی و شرکت حدود ۹۰۰۰ یورو میباشد

برای کسب اطلاعات بیشتر درمورد اقامت اروپا از طریق ثبت شرکت در اروپا میتوانید بر روی لینک زیر کلیک کنید

اقامت اروپا  از طریق ثبت شرکت در اروپا و مهاجرت به اروپا بر اساس ثبت شرکت

مهاجرت به اروپا بر اساس خرید ملک و اخذ اقامت اروپا بر اساس خرید املاک مسکونی در کشور اروپایی عضو پیمان شنگن

بهتر است بدانید خرید املاک در اروپا امری است کاملا مستقل از دریافت اقامت و در صورتی که فقط قانون این اجازه را داده باشد میتوان از این روش برای دریافت اقامت اروپا استفاده نمود ( هزینه این روش حدودا ۷۰۰۰۰ یورو میباشد ) و شما میتوانید بر این اساس تا ۵ سال اقامت اروپا را دریافت دارید و پس از ۵ سال اقامت دائم اروپا را خواهید گرفت .

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد  اقامت اروپا از طریق خرید املاک در اروپا   میتوانید بر روی لینک زیر کلیک کنید

اقامت اروپا از طریق خرید املاک در اروپا و مهاجرت به اروپا بر اساس خرید املاک

مهاجرت به اروپا از طریق تمکن مالی و اخذ اقامت اروپا از طریق تمکن مالی بدون نیاز به

خرید ملک در اروپا و یا ثبت شرکت در اروپا

اگر فقط به فکر مهاجرت به اروپا برای  زندگی در اروپا ( اقامت اروپا ) هستید و میخواهید  به دنبال روشی بسیار سریع برای اخذ اقامت اروپا و مهاجرت به اروپا میباشید . بایستی بدانید در روش تمکن مالی شما صرفا بر اساس درآمدی که در ایران دارید میتوانید صاحب مجوز اقامت اروپا شوید و به کشورهای اروپایی عضو پیمان شنگن مهاجرت نمایید. 

در روش اخذ اقامت اروپا بر اساس تمکن مالی و مهاجرت به اروپا بر اساس تمکن مالی نیازی به خرید ملک در اروپا و یا ثبت شرکت در اروپا نخواهید داشت و بدون مشکلات موفق به دریافت اقامت دائم اروپا و پاسپورت اروپایی خواهید شد . حتی در این روش نیازی نخواهید داشت در شرکتی در اروپا کار کنید و میتوانید آزادانه و بدون دردسر به اروپا مهاجرت کنید

برای کسب اطلاعات بیشتر درمورد اخذ اقامت اروپا بر اساس تمکن مالی و مهاجرت به اروپا بر اساس تمکن مالی بر روی لینک زیر کلیک کنید

اقامت اروپا از طریق تمکن مالی و مهاجرت به اروپا از طریق تمکن مالی

ثبت شرکت در کشور های اروپایی عضو پیمان شنگن

در صورتی که نیازی به دریافت اقامت اروپا ندارید و تنها مایل به ثبت یک شرکت در اروپا هستید ما میتوانیم این پروسه را برای شما انجام دهیم ضمنا هیچ نیازی به حضور شما در کشور مورد نظر وجود نخواهد داشت و شما میتوانید بدون حضور در کشور فوق تنها از طریق اینترنت شرکت و حساب بانکی خود را مدیریت نمایید ( هزینه این کار تقریبا از ۲۵۰۰ یورو به بالا متفاوت میباشد )

برای کسب اطلاعات بیشتر درمورد ثبت شرکت در اروپا میتوانید بر روی لینک زیر کلیک کنید

ثبت شرکت در اروپا

در صورتی که اولین بار است که از وبسایت ما دیدن میکنید لطفا برای دریافت کاتالوگ خدمات ما فرم زیر را تکمیل نمایید

 

مشخصات متقاضی کاتالوگ خدمات اقامت اروپا و مهاجرت به اروپا

 

تاییدیه ضد اسپم

کانال تلگرام اقامت اروپا

راهکارهای اقامت اروپا
مشاوره اقامت اروپا – مشاوره مهاجرت به اروپا
مشاوره اقامت اروپا