اقامت اروپا اقامت اروپا اقامت شنگن ثبت شرکت در اروپا ثبت شرکت اروپایی ثبت شرکت در اروپا ثبت شرکت اقامت اروپا مهاجرت به اروپا ویزا تجاری ویزا شنگن مشاور ویزا مشاور مهاجرت مشاور اقامت اقامت دائم اروپا اقامت مالتا اقامت دائم شنگن اقامت اتحادیه اروپا اقامت از طریق ثبت شرکت اقامت اروپا از طریق ثبت شرکت اقامت از طریق کار اقامت از طریق ویزا کار اروپا اقامت سوئد اقامت آلمان اقامت فرانسه اقامت اتریش ویزا شنگن ویزا شینگن اقامت شینگن ویزا اروپا اقامت استونی اقامت لیتوانی اقامت از طریق خرید املاک اقامت از طریق ثبت شرکت اقامت اروپا از راه ثبت شرکت ثبت شرکت در اروپا اقامت یونان اقامت اسپانیا اقامت سوئد اقامت لتونی اقامت اتریش اقامت آلمان مهاجرت به اروپا مهاجرت به آلمان ویزا شنگن اقامت شنگن
Get Adobe Flash player
فرم ارزیابی اقامت اروپا

فرم ارزیابی رایگان اقامت اروپا

مشاوره اقامت اروپا
مشاوران اقامت اروپا
دانلود راهنمای اقامت اروپا

دانلود راهنمای اقامت اروپا

مشاوره اقامت اروپا از طریق تلگرام

نظرات اقامت اروپا
کانال تلگرام اقامت اروپا

سعی داریم با پاسخ به پرسشهای شما عزیزان در خصوص اخذ اقامت اتریش و مهاجرت به اتریش کمی راه را برای شما عزیزان هموار نماییم

البته این سوالات به صورت پرسش و پاسخ برای همه قابل مشاهده خواهد بود

پس لطفا شماره تماس یا ایمیل خود و یا دیگران را در این قسمت ننویسید

لطفا برای ارسال سوال خود به لینک زیر مراجعه نمایید

 

پرسش و پاسخ اقامت اتریش و مهاجرت به اتریش

23 Responses to “پاسخ به سوالات اقامت اتریش و مهاجرت به اتریش”

  • sh.mobonzaad:

    لطفا بگویید برای خرید ملک در اتریش چه مبلغی باید باشد و شرایط آن چیست ؟

    • وکیل مهاجرت - مشاور و کارشناس اقامت اروپا و مهاجرت به اروپا:

      اقامت اتریش از طریق خرید ملک امکان پذیر نیست ولی در صورتی که هدفتان اقامت نیست با هر مبلغی که ملکی برای فروش وجود داشته باشد اقدام به خرید ملک نمایید

  • مرضیه عربی:

    سلام با عرض خسته نباشید و تشکر فراوان بابت صفحه خوبتون …میخواستم بدونم برای گرفتن ویزای دانشجویی وضعیت تاهل چقدر تاثیر داره؟من نامزد دارم و صیغه نامه داریم میخوام بدونم اگر بریم عقد رسمی کنیم ممکنه تو مدارکی که قراره ترجمه کنم بفرستم و نشون میده من ازدواج کرده ام تاثیر بذاره و ویزا ندن؟؟محض اطلاع از کشور مورد نظر من برای اتریش پذیزش دانشجویی گرفتم و این اطلاعات رو در مورد اتریش احتیاج دارم.واقعا پیشاپیش از همکاری و مشاورتون سپاسگذارم… 

    • وکیل مهاجرت - مشاور و کارشناس اقامت اروپا و مهاجرت به اروپا:

      احتمال اینکه به همسر شما ویزا داده نشود بسیار زیاد است ولی ازدواج شانس شما برای دریافت ویزا را افزایش میدهد

  • saeed:

      1-شرایط اقامت اتریش از طریق ثبت شرکت در آن کشور چیست؟

    ۲_اگر همسر اینجانب از طریق ویزای دانشجویی وارد اتریش شود آیا اینجانب میتوان از طریق راه اندازی کسب و کار مثلا یک مغازه اقامت دایم بگیرم ؟ شرایط آن چیست؟

                                                                           با تشکر

     

    • وکیل مهاجرت - مشاور و کارشناس اقامت اروپا و مهاجرت به اروپا:

      شرایط اقامت اتریش از طریق ثبت شرکت یا خود اشتغالی به صورت امتیاز بندی و داشتن برخی امتیازات نیست و شرایط کلی افراد بررسی میگردد

      اگر همسر شما از طریق ویزا دانشجویی وارد اتریش شود احتمال اخذ ویزا برای شما بسیار پایین خواهد بود

      اگر مایل به اقدام برای اقامت اتریش میباشید بایستی از خارج از اتحادیه اروپا برای اقامت اتریش اقدام نمایید

      در صورت تمایل فرم ارزیابی اقامت اروپا را برای ارزیابی شرایط خود پر بفرمایید

  • صفورا:

    با سلام و خسته نباشید.من ۲۹ سال سن دارم و از سال ۸۷ در حیطه پرستاری مشغول به کار هستم.به زبان انگلیسی تسلط کافی دارم و در حال یادگیری آلمانی نیز میباشم.چندین دوره تخصصی  در حیطه کاری خود نیز گذراندم.در حال حاضر متقاضی کار در کشور اتریش شهر وین میباشم.سوال داشتم که من اگر با ویزای توریستی وارد اتریش شوم ایا این امکان وجود دارد که جهت یافتن کار انجا اقدام کنم.

    • وکیل مهاجرت - مشاور و کارشناس اقامت اروپا و مهاجرت به اروپا:

      خیر از طریق ویزا توریستی نمیتوانید در کشور اتریش شاغل گردید

      توصیه ما به شما این است که به روش درست و قانونی جهت مهاجرت اقدام نمایید

  • نرگس:

    سلام.من مدت ۱ سال است که همسرم که ساکن اتریش هست ازدواج کردم و مدارک جهت الحاق خانواده تحویل سفارت داده ام.بعد از یکسال هنگام پیگری از طریق همسرم میگویند هنوز ۷۵ نفر جلو شما هستند و هر ماه حدود ۳ تا۴ نفر پذیرش میگیرند.میخواستم بدانم شرایط واقعا به همین صورت است؟ویا اینکه میتوانم از طریق وکیل روند کار را سریعتر کنم؟ممنون

    • وکیل مهاجرت - مشاور و کارشناس اقامت اروپا و مهاجرت به اروپا:

      با سلام

      متاسفانه هیچ کاری نمیشه انجام داد برای شما

      فقط باید منتظر بمونید

      با تشکر

  • zahra:

    سلام من مدرک کارشناسی دارم در رشته تصویر سازی از دانشگاه علمی کاربردی و همسرم لیسانس عمران از دانشگاه آزاد هستند میخواستم از طریق ویزای تحصیلی یکی از ما مهاجرت کنیم . شما با توجه به تجربه کاری کدام کشور را معرفی میکنید که برای هر دو رشته در زمینه کار مناسب باشند؟

    • وکیل مهاجرت - مشاور و کارشناس اقامت اروپا و مهاجرت به اروپا:

      با ویزا تجصیلی میتوان فقط مدتی را در اروپا زندگی کرد

      امکان مهاجرت از طریق تحصیل وجود ندارد

      در صورت تمایل جهت مشاوره با دفتر ما تماس حاصل نمایید

      تلفن : ۲۲۸۷۵۴۴۳-۰۲۱

       

  • هادی:

    سلام اگر همسر من با ویزای دانشجویی وارد اتریش شود من به همراه او میتوانم وارد اتریش شوم واجازه کارقانونی به من داده خواهد شد ودر صورت فارغ التحصیلی  همسرم اجازه کار واقامت خواهیم داشت

    • وکیل مهاجرت - مشاور و کارشناس اقامت اروپا و مهاجرت به اروپا:

      سلام

      شما بایستی شرایط ویزا را دارا باشید

      همچنین ویزا همراه همسر دانشجو دارای اجازه کار نیست

      همسر شما پس از مدت تحصیل طی ۶ ماه یا بتواند موقعیت شغلی برای خود ایجاد نماید یا بایستی خاک اتریش را ترک نماید

  • Safa safaeian:

    سلام من و همسرم و پسر کوچیکم اقامت یونان رو داریم اف آی پی و ثبت شرکت در یونان رو هم انجام دادیم می خواستم بپرسم ایا با مدرسه رفتن پسرم و انجام یه ثبت شرکت دیگه تو اتریش می تونیم اقامت اتریش رو بگیریم و تغیر اقامت بدیم به ثبت شرکت در اتریش با تشکر 

    • وکیل مهاجرت - مشاور و کارشناس اقامت اروپا و مهاجرت به اروپا:

      با سلام

      بایستی مدت زمان اقامت شما تمام شود تا دوباره اقدام نمایید

  • 1360:

    با سلام من فوق ديپلم حسابداري كارمند يك ارگان دولتي هستم ۳۵ ساله يك فرزند پسر ۶ ساله همسرم شركت خدماتي بازرگاني به مدت ۱۰ سال داشته ولي به دليل ماليات زيادي كه دارايي خواسته شركت را تقريبا منحل كرده ميخواستم ببينم با اين شرايط ميتوانم  ويزاي كاري براي اتريش دريافت كنم

  • کیا:

    با سلام

    من هنرمند هستم و ۱۵ سال سابقه فیلمسازی داشته و از این طریق امرارمعاش می کنم.آیا من می تونم از این طریق اقامت بگیرم

    • وکیل مهاجرت - مشاور و کارشناس اقامت اروپا و مهاجرت به اروپا:

      سلام

      اگر بتوانید اثبات کنید به نسبت همکاران خود از شرایط ویژه و تخصص ویژه ای برخوردار هستید میتوانید از طریق روش هنرمندان اقامت بگیرید

      در غیر این صورت بایستی از طریق خود اشتغالی اقدام نمایید

  • کیا:

    سلام

    اگر کسی بتونه اقامت موقت هنرمندان رو کسب کنه آیا در ۶ ماه اول به او مجوز کار تعلق می گیره. چون با توجه به اینکه شرکت های اروپایی سخت به مهاجرین میدل ایست اعتماد می کنن بدون وورک پرمیت کار پیدا کردن در ۶ ماه تقریبا غیرممکن نه ولی مشکله.ممنون

  • سلام 

    من دو سال به یک دختر اتریشی اشنا شدم .دوبار هم با هم سفر رفتیم .الان متوجه شدم مدرک دانشگاهی من کشور اتریش قبول نداره .یعنی مورد تایید اونجا نیست .

    نامزدم میگیه بیا اتریش ازدواج کنیم دوباره برو داتشگاه درس بخون.من برنامه نویسم .نمونه کار زیاد دارم رزومه خوبی دارم .ولی از نظر سنی مشکل دارم من ۳۳ سالمه الان هم تقریبا چند ماهی هست که المانی شروع کردم و اونطور که فهمدیم حداقل دو سال زمان نیاز دارم تا بتونم المانی مسلط بشم .و اگر بخوام تو اتریش دانشگاه هم برم تقریبا ۳۸ سالگی دانشگاه تموم میکنم.فکر نکنم تو سن ۳۸ سالگی بتونم اونجا کار پیدا کنم تو زمینه تخصصی خودم..

    سوال من اینه::: اتریش مثل ایران مراکز اموزش با مدت زمان کم داره (( مثل فنی حرفه ای ایران)) که بشه حالا یه دوره چند ماهه یا نهایت یک ساله گزروند بعد با اون مدرک وارد بازار کار شد.؟؟

    دوم ::: با توجه به رزومه من ایا می تونم تو شرکت های نرم افزاری اونجا کار پیدا کنم بدون داشتن مدرک تحصیلی ؟؟

    • وکیل مهاجرت - مشاور و کارشناس اقامت اروپا و مهاجرت به اروپا:

      سلام

      شما میتوانید به صورت اشتغال آزاد که مخصوص برنامه نویسان میباشدد کار کنید

       

Leave a Reply

کانال تلگرام اقامت اروپا
راهکارهای اقامت اروپا
مشاوره اقامت اروپا – مشاوره مهاجرت به اروپا
مشاوره اقامت اروپا