اقامت اروپا اقامت اروپا اقامت شنگن ثبت شرکت در اروپا ثبت شرکت اروپایی ثبت شرکت در اروپا ثبت شرکت اقامت اروپا مهاجرت به اروپا ویزا تجاری ویزا شنگن مشاور ویزا مشاور مهاجرت مشاور اقامت اقامت دائم اروپا اقامت مالتا اقامت دائم شنگن اقامت اتحادیه اروپا اقامت از طریق ثبت شرکت اقامت اروپا از طریق ثبت شرکت اقامت از طریق کار اقامت از طریق ویزا کار اروپا اقامت سوئد اقامت آلمان اقامت فرانسه اقامت اتریش ویزا شنگن ویزا شینگن اقامت شینگن ویزا اروپا اقامت استونی اقامت لیتوانی اقامت از طریق خرید املاک اقامت از طریق ثبت شرکت اقامت اروپا از راه ثبت شرکت ثبت شرکت در اروپا اقامت یونان اقامت اسپانیا اقامت سوئد اقامت لتونی اقامت اتریش اقامت آلمان مهاجرت به اروپا مهاجرت به آلمان ویزا شنگن اقامت شنگن
Get Adobe Flash player
فرم ارزیابی اقامت اروپا

فرم ارزیابی رایگان اقامت اروپا

مشاوره اقامت اروپا
مشاوران اقامت اروپا
دانلود راهنمای اقامت اروپا

دانلود راهنمای اقامت اروپا

مشاوره اقامت اروپا از طریق تلگرام

نظرات اقامت اروپا
کانال تلگرام اقامت اروپا

دریافت کارت اقامت موقت ( ( PRدر کمتر از سه هفته ( ۲۰ روز ) و کارت دائم طی مدت ۹۰ روز صادر خواهد شد. اقامت فوق هر ۲ سال یکبار قابل تمدید می باشد .
این برنامه مخصوص افرادی است که از نظر مالی استقلال دارند و می توانند منبع کسب دارایی هایشان را نشان دهند .
این ویزای خاص توسط کنسول صادر می شود و شخص دارنده ی ویزا تا پایان اعتبار آن باید برای اقامت دائم اقدام کند. فرد یک اجازه ی اقامت مشروط می گیرد .
در این روش نیاز به حضور فیزیکی چندانی در یونان نمی باشد.
شرایط مورد نیاز :
فرد باید در ۲ سال اخیر هر سال ۲۵۰۰۰ یورو درآمد داشته یا در یکسال اخیر ۵۰۰۰۰ یورو درآمد داشته باشد.
درآمد نباید حاصل از حقوق یا فعالیت های اقتصادی غیر وابسته باشد بلکه درآمد باید سود حاصل از شرکت ، حساب های بانکی ، اجاره ی ملک و یا فعالیت های قانونی باشد.
افراد خانواده بعد از این که متقاضی توانست اقامت دائم خود را بگیرد می توانند برای اقامت اقدام کرده و به او بپیوندند . فرزندان باید زیر ۱۸ سال باشند.
برای فرزندان بالای ۱۸ سال می توان در صورت تاسیس شرکت آن ها را جزء افراد هیئت مدیره و سهامداران قرارداده و برایشان اقامت گرفت. متقاضی نمی تواند برای ارگان یا شرکتی کار کند ( اجازه کار ندارد ) بلکه می تواند خود مبلغ ۲۰۰۰۰ یورو در شرکتی سرمایه گذاری کند .
مدارک مورد نیاز جهت ارسال تقاضا :
۱) گواهی عدم سوئ پیشینه ، ۲ ) کپی پاسپورت متقاضی و خانواده با اعتبار ، ۳) مدیکال مورد قبول در یونان
۴) تکمیل فرم های تقاضا ، ۵) یک گواهی سلامت پزشکی از بیمارستان ، ۶ ) شناسنامه ( متقاضی ، همسر، فرزند) ، ۷) اطلاعات خانوادگی ، ۸) حساب بانکی ، وام ، و منبع درآمد

2 Responses to “اقامت موقت یونان”

  • رامتين خزائى:

    اگه أقامت موقت يونان را داشته باشيم ميتوانيم در ساير كشورهاى شنگن زندگي كرد؟

    • وکیل مهاجرت - مشاور و کارشناس اقامت اروپا و مهاجرت به اروپا:

      منظور شما از اقامت موقت یونان دقیقا چه چیزی است ؟

      ویزا شنگن یونان منظور شما است ؟

      یا .ویزا تمکن مالی ؟ 

      بایستی دقیق بفرمایید

Leave a Reply

کانال تلگرام اقامت اروپا
راهکارهای اقامت اروپا
مشاوره اقامت اروپا – مشاوره مهاجرت به اروپا
مشاوره اقامت اروپا