اقامت اروپا اقامت اروپا اقامت شنگن ثبت شرکت در اروپا ثبت شرکت اروپایی ثبت شرکت در اروپا ثبت شرکت اقامت اروپا مهاجرت به اروپا ویزا تجاری ویزا شنگن مشاور ویزا مشاور مهاجرت مشاور اقامت اقامت دائم اروپا اقامت مالتا اقامت دائم شنگن اقامت اتحادیه اروپا اقامت از طریق ثبت شرکت اقامت اروپا از طریق ثبت شرکت اقامت از طریق کار اقامت از طریق ویزا کار اروپا اقامت سوئد اقامت آلمان اقامت فرانسه اقامت اتریش ویزا شنگن ویزا شینگن اقامت شینگن ویزا اروپا اقامت استونی اقامت لیتوانی اقامت از طریق خرید املاک اقامت از طریق ثبت شرکت اقامت اروپا از راه ثبت شرکت ثبت شرکت در اروپا اقامت یونان اقامت اسپانیا اقامت سوئد اقامت لتونی اقامت اتریش اقامت آلمان مهاجرت به اروپا مهاجرت به آلمان ویزا شنگن اقامت شنگن
Get Adobe Flash player
فرم ارزیابی اقامت اروپا

فرم ارزیابی رایگان اقامت اروپا

مشاوره اقامت اروپا
مشاوران اقامت اروپا
دانلود راهنمای اقامت اروپا

دانلود راهنمای اقامت اروپا

مشاوره اقامت اروپا از طریق تلگرام

نظرات اقامت اروپا
کانال تلگرام اقامت اروپا

برنامه کسب اقامت دائم بلغارستان از طریق سرمایه گذاری (Bulgarian Immigrant Investor Program  یا BGIIP) برای کسانی که شهروند هیچ یک از کشورهای اروپایی نیستند طراحی شده است و متقاضی می‌تواند با سرمایه گذاری در بلغارستان اقامت دائم این کشور را اخذ نماید و ۵ سال پس از اخذ اقامت دائم بلغارستان این امکان وجود دارد که با کسب شهروندی این کشور پاسپورت بلغارستانی بگیرد. مزیت قابل توجه این روش این است که فرد در طی مدت ۵ ساله بعد از دریافت اقامت دائم تا زمان کسب تابعیت ملزم به سکونت و حضور فیزیکی در بلغارستان نیست. دارنده پاسپورت بلغارستان می‌تواند بدون نیاز به اخذ ویزا به بیش از ۱۰۰ کشور دنیا سفر نماید، از جمله کشورهای عضو اتحادیه اروپا. کسب اقامت دائم بلغارستان از این طریق بسیار سریع بوده و در حال حاضر ظرف ۶ تا ۹ ماه قابل حصول است.

 

 

حدود جغرافیایی: جنوب شرقی اروپا، پایتخت: صوفیا،اختلاف ساعت:GMT+2 ، مساحت: ۱۱۰،۸۷۹ کیلومتر مربع، جمعیّت:۷،۰۹۳،۶۳۵ ، میانگین سنّی جمعیّت: ۰تا ۱۴ سال ۱۳.۹٪ ،۱۵ تا ۶۴سال ۶۷.۹٪،۶۵+ سال ۱۸.۲ ٪، رشد جمعیّت: کمتراز ۰.۷۸٪ زبان ها: بلغاری ۸۴.۵ ٪، ترکی ۹.۶ ٪، روما ۴.۱ ٪ سایرزبانها ۱.۸٪، ادیان: بلغاری ارتدوکس ۸۲.۶ ٪، مسلمان ۱۲.۲٪سایرمسیحی ها ۱.۲ ٪، سایرادیان ۴٪، نوع حکومت: دموکراسی پارلمانی ،ارز:BGN لوا ، نرخ ارز: ۱.۹۵۵۸۳لو = ۱€،تولید سرانه ناخالص داخلی:BGN ۱۳،۵۰۰ ، تولید ناخالص داخلی(برابری قدرت خرید): ۹۶.۷۸ میلیارد دلارامریکا (۲۰۱۰)

شرایط انتخاب
مراحل قانونی برنامۀ سرمایه گذاری برای اقامت و تابعیّت، همچنین اجرای صدور ویزای (D) و گواهی اجازۀ اقامت دائم، واجد شرایط و قانون اتباع خارجی در جمهوری بلغارستان (FRBA) می باشد. این قانون در چارچوب خود ورود، خروج و اقامت درجمهوری بلغارستان را برای شهروندان کشورهایی که عضو اتّحادیۀ اروپا نیستند تشریح میکند.

 

شرایط و ضوابط استفاده ازاین برنامه:
– کسانی که تابعیّت هیچ یک از کشورهای اتّحادیۀ اروپا را ندارند.
– داشتن گذرنامۀ معتبر.
– ارزش خالص کلّ دارایی های متقاضی باید بیش از ۱،۰۰۰،۰۰۰ € باشد تا استفاده از تأمین مالی بانکها برای سرمایه گذاری مقدور شود. درصورت سرمایه گذاری کامل، ارزش خالص کلّ دارایی ها باید حداقل ( ۵۱۱،۲۹۲ €)باشد.
– داشتن گواهی سرمایه گذاری و تأیید سرمایه گذاری مستقیم از خارج برابربا ۱،۰۰۰،۰۰۰(۵۱۱،۲۹۲ €) BGN این سرمایه گذاری باید بر اساس رویۀ قانونی دراوراق

قرضۀ دولتی تحت توافقنامۀ تضمین شده برای مدت ۵ سال باشد.
– گواهی اثبات منبع درآمد، دارایی ها وسرمایه های اعلام شده.
– گواهی اثبات عدم سوء پیشینه و سابقه کیفری.
– تأیید امضای وکالتنامه و توافقنامه سرمایه گذاریازطرف یکی ازکنسول گری های دولت بلغارستان.
– پرداخت هزینۀ درخواست.

 

مزایای برنامه
هریک از برنامه های مهاجرت از طریق سرمایه گذاری شرایط و مزایای خاصّ خود رادارند، اما یکی از بهترین برنامه هایی که سریع منجر به مهاجرت می شود، برنامۀ سرمایه گذاری برای اقامت و تابعیّت در بلغارستان است. این برنامه دارای تعداد زیادی ازمزایای منحصر به فرد، زیر می باشد:
– با سرمایه گذاری در بلغارستان، شما مقیم یکی از کشورهای اتّحادیۀ اروپا می شوید.
– روند قانونی برای کسب اقامت، فقط بین ۶ تا ۹ ماه می باشد.
– معافیّت ویژه از اقامت فیزیکی در این کشورقانونی است.
– سرمایه گذاری تأیید شدۀ دولت و دسترسی به تأمینات مالی از طرف بانک ها.
– کل مزایای منحصر به فرد مقیمان اتحادیۀ اروپاشامل سرمایه گذاران و خانواده شان می شود.
– استفاده ازپایین ترین نرخ مالیاتی و رایگان بودنمالیات بر تجارت و بازرگانی دربین کشورهایعضو اتحادیۀ اروپا.

 

مزایای اقامت دائم :
– رفت و آمد آزاد بین کشورهای شنگن ازسال ۲۰۱۲
– دسترسی به آموزش رایگان در بلغارستان.
– دسترسی به بیمه های بهداشتی رایگان در بلغارستان و اتّحادیۀ اروپا.
– معافیّت از مالیات بردرآمد شما درکشورهای دیگرجهان.
– دسترسی آسان به ویزا برای کشورهای غیر اتّحادیۀ اروپا.

 

مزایای شهروندی :
– حق زندگی، کارو تحصیل درسراسر اتّحادیۀ اروپا.
– دسترسی به آموزش رایگان در سراسر اتّحادیۀاروپا.
– امکان سفر بدون ویزا به آمریکا و کانادا.
– حفاظت حقوقی در سراسر کشورهای عضو اتّحادیۀ اروپا. 
گزینه های سرمایه گذاری

 

برای استفاده از این برنامه ، متقاضی باید یک سرمایه گذاری الزامی معادل با۱،۰۰۰،۰۰۰  (۵۱۱،۲۹۲ €) BGN بر اساس رویۀ قانونی دراوراق قرضۀ دولتی تحت توافقنامۀ تضمین شده برای مدت۵ سال انجام دهد.با پیش پرداخت هزینۀ وام بانکی، مشتریان مام ی توانند از وامی استفاده کنند که سرمایه گذاری الزامی را جایگزین کند. با انتخاب این وام، شماگواهی مورد نیاز را کسب خواهید کرد. به منظورتطابق با قوانین مهاجرت، آرتون کاپیتال، روش های مختلف سرمایه گذاری زیر را به واجدین شرایط،اهداء میکند:

 

سرمایه گذاری کامل

 سرمایه گذارمبلغ ۱،۰۰۰،۰۰۰ (۵۱۱،۲۹۲ € ) BGN را به دولت می سپارد واین سرمایه گذاری باید براساس رویۀ قانونی، دراوراق قرضۀ دولتی تحت توافقنامۀ تضمین شده برای مدت ۵ سال باشد. هنگام سر رسیدن زمان مقرّر بعد از ۵ سال، بدون هیچگونه هزینۀ اضافی، اصل سرمایه به ایشان باز می گردد.این سرمایه گذاری امن وکاملآ تضمین اوراق قرضۀدولتی است.

 

تأمین مالی سرمایه گذاری

سرمایه گذارمبلغ سپرده را به مقدار ۱۸۰،۰۰۰ € *کاهش می دهد. این مبلغ غیر قابل برگشت، پیش پرداخت هزینۀ های وام بانکی ایست که در هدف کامل کردن سرمایه گذاری الزامی ۱،۰۰۰،۰۰۰(۵۱۱،۲۹۲ €) استفاده می شود، و باید برای مدت ۵ سال به بانکهای معتبر بلغاری سپرده شود. این وام تأیید و پیش پرداخت شده از قبل، هیچگونه هزینۀدیگری برای سرمایه گذار نخواهد داشت.

* سرمایه گذارانی که از این تأمین مالی برای تکمیل سرمایه گذاری خود استفاده می کنند تحت شرایط انتخاب بانکهای بلغاری، ارزش خالص دارایی شان باید بیش از ۱،۰۰۰،۰۰۰ € باشد

 

شرایط مورد نیازبرای تابعیّت
با توجه به قانون تابعیّت بلغاری، سرمایه گذاران خارجی، باید شرایط اقامت دائم خود را به مدت حداقل ۵ سال قبل ازدرخواست تابعیّت، حفظ کنند.بدین طریق، سرمایه گذار خارجی، از تاریخ پر کردن فرم درخواست تابعیّت، واجد شرایط مادۀ ۱۲ قانون تابعیّت که به شرح زیر است میباشد

داشتن سنّ قانونی ۱۸ سال –

اقامت دائم خود را در ۵ سال گذشته خفظ کرده باشد –

هرگز محکومیّت جنایی و نیز هیچگاه اتّهاماتقضایی ازطرف دادگاه های بلغاری نداشته باشد،مگر اینکه برای –

چنین اتّهامی، جرم خود را اداکرده باشد

علاوه بر این ، سرمایه گذاران باید پروندۀ درخواست تابعیّت را کامل کنند وبرای آن، نیازمند تصویب –

آزمایشهای پزشکی وامتحان زبان بلغاری هستند

روند قانونی برای کسب تابعیّت ۳ ماه می باشد –

 

هزینۀ تقاضانامه
خرج درخواست این برنامه، شامل هزینۀ درخواست پرونده های دولتی، هزینه کلّ خدمات قانونی وترجمۀ مدارک و همچنین خرج های مربوط به کلاس های تدریس زبان، بررسی و تأیید منبع دارایی سرمایه گذاران می باشد. این هزینه ها غیر قابل برگشت هستند ومقدار آن، بین €۱۵،۰۰۰تا ۳۰،۰۰۰ € تغییر می کند. این مقدار نسبت به تعدادافراد وابسته به پروندۀ متقاضی، کشور مبدأ اقامتشان و خدمات غیره، تأیین می شود

Leave a Reply

کانال تلگرام اقامت اروپا
راهکارهای اقامت اروپا
مشاوره اقامت اروپا – مشاوره مهاجرت به اروپا
مشاوره اقامت اروپا