اقامت اروپا اقامت اروپا اقامت شنگن ثبت شرکت در اروپا ثبت شرکت اروپایی ثبت شرکت در اروپا ثبت شرکت اقامت اروپا مهاجرت به اروپا ویزا تجاری ویزا شنگن مشاور ویزا مشاور مهاجرت مشاور اقامت اقامت دائم اروپا اقامت مالتا اقامت دائم شنگن اقامت اتحادیه اروپا اقامت از طریق ثبت شرکت اقامت اروپا از طریق ثبت شرکت اقامت از طریق کار اقامت از طریق ویزا کار اروپا اقامت سوئد اقامت آلمان اقامت فرانسه اقامت اتریش ویزا شنگن ویزا شینگن اقامت شینگن ویزا اروپا اقامت استونی اقامت لیتوانی اقامت از طریق خرید املاک اقامت از طریق ثبت شرکت اقامت اروپا از راه ثبت شرکت ثبت شرکت در اروپا اقامت یونان اقامت اسپانیا اقامت سوئد اقامت لتونی اقامت اتریش اقامت آلمان مهاجرت به اروپا مهاجرت به آلمان ویزا شنگن اقامت شنگن
Get Adobe Flash player
فرم ارزیابی اقامت اروپا

فرم ارزیابی رایگان اقامت اروپا

مشاوره اقامت اروپا
مشاوران اقامت اروپا
دانلود راهنمای اقامت اروپا

دانلود راهنمای اقامت اروپا

مشاوره اقامت اروپا از طریق تلگرام

نظرات اقامت اروپا
کانال تلگرام اقامت اروپا

گروه متخصصین Tier 1(General)  به آن دسته از متقاضیان اطلاق میشود که تحت عناوین افراد متخصص ، مبتکر ،  پزشکان و دندانپزشکان ، نویسندگان ، هنرمندان و آهنگسازان قصد مهاجرت به بریتانیای کبیر (انگلیس) را دارند . در این راستا وزارت کشور و اداره مهاجرت اتباع بیگانه در کشور انگلستان طی تصویب قوانین خاص نسبت به امتیازبندی  گروه متخصصین Tier 1(General)   مبادرت ورزیده و افراد واجد شرایط در صورت داشتن مدارک و سوابق درخشان کاری و حرفه ای میتوانند همراه خانواده به این کشور مهاجرت کنند.
دانستن زبان انگلیسی ، سرمایه کافی و سوابق کاری و حرفه ای از عوامل مهم و تعیین کننده پرونده متقاضی در گروه متخصصین Tier 1(General)   است. افرادی که دارای مدرک تحصیلی لیسانس و یا لیسانس به بالا هستند دعوت میشود که قبل از هر اقدامی از مشاوره رایگان ما بهره مند شوند.

***

منظور از گروه افراد متخصص (Tier 1 =  نظام امتیاز بندی عمومی – دسته ۱ ) چیست ؟
منظور از افراد متخصص گروه مهاجرت آن دسته از گروههای مختلف با تخصص بالا در رشته گوناگون جهت جستجوی کار در بریتانیای کبیر با فرصت های خود اشتغالی است .

چه کسانی میتوانند بعنوان افراد متخصص تقاضای خود را تسلیم کنند ؟
بر خلاف مجوز کار (  ( Work permit ، افراد در این گروه نیازی به داشتن پیشنهاد شغلی ندارند. این بدان معنی است که زمان ارائه تقاضا ، پرونده متقاضی بر اساس مدارک و مدارج تحصیلی ، درآمدهای قبلی ، تجربه کار در بریتانیای کبیر ، سن ، مهارت های زبان انگلیسی و هزینه های زندگی در انگلستان ارزیابی خواهد شد .

حد نصاب امتیاز جهت واجد شرایط بودن در این گروه :
برای واجد شرایط بودن در این گروه وپذیرفته شدن در گروه افراد متخصص ، پرونده متقاضی بر اساس نظام برآورد امتیازبندی بررسی می شود . متقاضی باید :

حداقل ۷۵ امتیاز برای مشخصه های ( سن ، مدارک تحصیلی ، درآمد قبلی و تجربه کاری در بریتانیای کبیر ) بدست آورد
حداقل ۱۰ امتیاز برای داشتن دانش زبان انگلسی
حداقل ۱۰ امتیاز جهت ارائه مدارک مالی دال بر پول قابل دسترسی جهت گذراندن امور زندگی

اگر فرد متقاضی نتواند یکی از امتیازات فوق را کسب کند تقاضای وی رد خواهد شد .

برای اطلاعات بیشتر شما میتوانید این پرسش نامه را پر کرده و ما پس از محاسبه ، امتیازشما را برایتان ارسال میکنیم.

اگر درخواست ویزای اقامت شما رد شود چه باید کرد؟
اگر شما خارج از انگلستان هستید و درخواست ویزای شما رد شده باشد شما میتوانید حداکثر تا ۲۸ روز پس از دریافت جواب ردیتان به آن اعتراض کنید.
فقط لازم به ذکر می باشد که در زمان ارائه اعتراض خود اجازه اضافه کردن هیچ مدرک دیگری را به پرونده خود ندارید .

پس از چندسال می توان برای دریافت اقامت دائم در انگلستان اقدام کرد ؟
شما می بایست حداقل ۵  سال کامل بصورت قانونی و با ویزای معتبر مقیم انگلستان باشید و پس از آن می توانید برای اقامت دائم اقدام کنید .

آیا افراد تحت تکفل متقاضی  نیز میتوانند به انگلستان (بریتانیای کبیر) وارد شوند ؟
در صورت قبولی پرونده متقاضی ، افراد تحت تکفل نامبرده ،( همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال ) نیز میتوانند تقاضای ویزا انگلستان کنند .

تحصیل برای فرزندان تحت تکلف متقاضی Tier 1 (آموزش و پرورش) چه شرایطی دارد؟
پس از ورود به کشور انگلستان، فرزندان متقاضیان میتوانند از نظام آموزشی یکسان و رایگان همانند دانش آموزان انگلیسی بهره مند شوند. ولی در صورت تمایل افراد میتوانند به مدارس خصوصی نیز مراجعه کنند .

نظام درمان در انگلستان (بریتانیای کبیر) چگونه هست؟
فرد متقاضی و افراد تحت تکفل میتوانند از سیستم پزشکی رایگان و موجود در انگلستان بهره مند شده و نیازی به داشتن بیمه درمانی خصوصی ندارند .

آیا همسر من اجازه کار در انگلستان را دارد؟
همسر افراد متقاضی میتواند بدون هیچ محدودیتی به اشتغال بپردازد .

چه مدارکی جهت درخواست ویزای اقامت انگلستان در گروه متخصصین مورد نیاز می باشد؟

مدارک و مدارج علمی ، آموزشی و تحصیلی
نامه از کارفرما
شرح مفصلی از کار/شغل پیشنهادی در انگلستان
 CV فرد متقاضی
عکس قطع گذرنامه
مدارک دال بر درآمدهای سنوات قبل
مدارک دال بر تجربه های کاری در انگلستان ( در صورت موجود بودن)

نکته : متقاضیان بایستی اصل مدارک موجود را تسلیم کنند ، بدیهی است که فتوکپی مدارک قابل قبول نمیباشد. لازم به ذکر است ، پرونده ناقص یا کسری مدارک قابل قبول نبوده ، منجر به ردی و یا عدم پذیرش تقاضانامه می گردد و مبلغ پرداختی نیز قابل استرداد نمی باشد .

پس از تکمیل مدارک و ارسال آن به شما دریافت ویزای اقامت انگلستان در گروه متخصصین Tier 1 چقدر طول می کشد؟
پس از دریافت مدارک توسط ما کمتر از یکماه کلیه پرونده شما آماده می گردد جهت ارسال به اداره مهاجرت انگلستان. به طور معمول پس از ارسال مدارک به اداره مهاجرت انگلستان نتیجه کار بیشتر از ۳ هفته طول نمی کشد.  

Leave a Reply

کانال تلگرام اقامت اروپا
راهکارهای اقامت اروپا
مشاوره اقامت اروپا – مشاوره مهاجرت به اروپا
مشاوره اقامت اروپا