Get Adobe Flash player
فرم ارزیابی اقامت اروپا

فرم ارزیابی رایگان اقامت اروپا

مشاوره اقامت اروپا
مشاوران اقامت اروپا
دانلود راهنمای اقامت اروپا

دانلود راهنمای اقامت اروپا

مشاوره اقامت اروپا از طریق تلگرام

نظرات اقامت اروپا
کانال تلگرام اقامت اروپا

اقامت اروپا

برنامه گرین کارت دانمارک از تاریخ ۱۰ جون ۲۰۱۶ لغو شد. اما به پرونده تمامی متقاضیانی که قبل از ۱۰ جون در این برنامه اقامتی ، شرکت کرده بودند رسیدگی خواهد شد.در ضمن دارندگان گرین کارت دانمارک که اقامت خود را قبل از تاریخ ذکر شده ،دریافت کرده اند میتوانند در صورت داشتن شرایط لازم ،اقامت خود را تمدید نمایند.

لازم به ذکر است این محدودیت زمانی مربوط به  وابستگان متقاضی اصلی و (یا همان دارنده اقامت دانمارک) نمی باشد و آنها می توانند برای دریافت اقامت و یا تمدید اقامت خویش بعد از ۱۰ جون نیز اقدام نمایند.

The Greencard Scheme has been repealed with effect from 10 June 2016.

Applications for a residence permit under the Greencard Scheme submitted before 10 June 2016 will be processed.

If you are a greencard holder who has been granted a residence permit based on an application submitted before 10 June 2016, you can be granted an extension of your residence permit if you fulfil the requirements for an extension. 

If you are an accompanying family member to a Greencard holder, you can continue to apply for a residence permit and extension of your residence permit. This applies whether you submit the application for a residence permit as an accompanying family member before or after 10 June 2016.

 

اخذ اقامت کشور یونان ( اتحادیه اروپا ، شینگن )

اقامت یونان به یکی از سه طریق زیر ممکن است که راحت ترین روش تمکن مالی بدون اجازه کار است.

۱- اثبات توانایی مالی (تمکن مالی)

الف-با اجازه کار

ایجاد کار و سرمایه گذاری به مبلغ ۳۰۰/۰۰۰ یورو در یونان (برای تجارت در قالب کارهای بزرگ)
اثبات وجود ۶۰/۰۰۰ یورو در حساب بانکی یونان یا کشورهای دیگر
اقامت دو ساله صادر و هر دو سال یک بار به شرط بقای کسب و کار تمدید می‌گردد.
در این حالت اقامت با اجازه کار صادر می‌گردد اما شرط فعال نمودن واحد تجاری و نیز حضور در یونان لازم است.

ب- بدون اجاره کار در یونان

در صورتیکه سرپرست خانواده با ارایه مدارک مالی (حقوق، اسناد مالکیت، اجاره نامه ملکی، حساب بانکی در ایران و یا کشورهای دیگر) ثابت نماید که قادر به پرداخت ماهیانه ۲۰۰۰ یورو برای خود و۴۰۰ یورو برای هریک از افراد تحت تکفل خود می باشد ابتدا اقامت دو ساله یونان را دریافت می‌نماید. بعد از دو سال در صورت رخ ندادن تخلفی در طی اقامت در یونان سه سال یک بار تمدید می‌گردد. در این حالت فرزندان زیر ۱۸ سال امکان همراهی متقاضی را دارند.

هزینه برای متقاضی ۱۸ هزار یورو و برای هر یک از افراد تحت تکفل ۲۰۰۰ یورو می باشد که در سه قسط مساوی دریافت میگردد.

متقاضی می تواند در کشور یونان اقامت واقعی نداشته و صرفاً از خدمات کارت اقامت یونان استفاده نماید.

۲- خرید ملک در یونان

تنها در صورت خرید ملک به مبلغ ۲۵۰/۰۰۰ یورو امکان پذیر می‌باشد.

۳- تاسیس شرکت ایرانی در یونان

متقاضی می تواند شرکتی در یونان که Sister company شرکت ایرانی باشد افتتاح نماید که ۱۰۰ درصد سهام آن متعلق به شرکت ایرانی باشد.

در سال اول اقامت دو ساله و پس از آن هر ۳ سال تمدید می گردد.

اخذ ویزای کشور یونان ( اتحادیه اروپا ،شینگن )

ارائه مشاوره و خدمات اخذ ویزای یونان ( اتحادیه اروپا ، شینگن ) توسط کارشناسان با تجربه و متخصص گروه اقامت اروپا اخذ ویزای یونان و بررسی مدارک و شرایط متقاضی اخذ ویزای یونان , تنظیم دعوت نامه رسمی, تکمیل آنلاین فرم تقاضای ویـزا و تعیین نوبت سفارت, چک لیست مدارک و نیز راهنمای انجام مصاحبه جهت اخذ ویزای توریستی, تجاری, نمایشگاهی, تحصیلی, شرکت در سمینارها, کنفرانس ها و مجامع علمی در یونان تـخصص ما است.

مدارک مورد نیاز

۱- شناسنامه ایرانی
۲- گذرنامه
۳- سه قطعه عکس رنگی
۴- آدرس محل کار و منزل به طور دقیق.

اسنادی مبنی بر وضعیت شغلی متقاضی:

۱- برای کارمندان بخش دولتی: ترجمه‌ی آخرین حکم کارگزینی
۲- برای کارمندان بخش خصوصی‌: گواهی اشتغال به کار
۳- برای صاحبان شرکت‌های خصوصی: ترجمه‌ی روزنامه رسمی شرکت به همراه رزومه‌ی شرکت به زبان انگلیسی، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.
۴- برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها: کارت بین‌المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی.
۵- برای مشاغل آزاد: ترجمه جواز کسب و یا کارت بازرگانی
۶- مشروح عملیات آخرین ماه حساب بانکی شخصی: پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی و مهرشده به سفارت ارائه شود.
۷- ترجمه‌ی یک سند مالکیت، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی
۸- بیمه مسافرتی ،بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد یونان

ثبت شرکت دریونان ( اتحادیه اروپا ، شینگن )

گروه مشاوران و کارشناسان اقامت اروپا با همکاری کارشناسان خبره و وکلای معتبر در حال فعالیت در یونان و با داشتن سالها تجربه در زمینه ثبت شرکت در یونان و گسترش فعالیت های تجاری و دریافت اقامت اروپا و همکاری مستمر با شرکتها ، سازمانها و اتاق های بازرگانی در یونان و به عنوان نماینده برخی از آژانسهای جذب سرمایه گذاری در اروپا جهت ثبت شرکت در یونان و همچنین دریافت اقامت بر مبنای ثبت شرکت در یونان برای شما عزیزان آمادگی خود را جهت انجام پروسه های ثبت شرکت در یونان و همچنین دریافت اقامت برای شما عزیزان اعلام میدارد.

بنابراین با داشتن اقامت یونان شما قادر خواهید بود به تمامى کشورهاى اتحادیه اروپا و شینگن بدون نیاز به ویزا سفرکنید و ویزاى بسیارى از کشورهاى غربى همچون کانادا ـ استرالیا ـ نیوزیلند و حتى آمریکا را براحتى اقدام نمایید.

مشاوره ثبت شرکت در یونان به صورت رایگان می باشد، در صورت نیاز به هر گونه مشاوره در خصوص ثبت شرکت در یونان و مهاجرت به یونان شما می توانید به صورت حضوری و تلفنی با ما در تماس باشید.

۱٫ خدمات ما بری ثبت شرکت در یونان
۲٫ مشاوره در زمینه انتخاب مدل های ثبت شرکت در یونان
۳٫ انجام امور حقوقی و ثبت شرکت در یونان توسط وکلای رسمی شرکت
۴٫ اخذ ویزا برای انجام کارهای ثبت شرکت در یونان ( مرحله مقدماتی )
۵٫ افتتاح حساب بانکی ( حقوقی ) از طریق ثبت شرکت در یونان
۶٫ تهیه دفتر مجازی یا حقیقی به همراه تلفن، فکس، ایمیل و وب سایت با پسوند کشور یونان
۷٫ دریافت اقامت ۱ ساله برای مدیرعامل و خانواده از طریق ثبت شرکت در یونان

مزایای ثبت شرکت در یونان

۱٫ مالکیت ۱۰۰% (بدون نیاز به شریک محلی)
۲٫ دسترسی به تمام نواحی اروپای شینگن برای مسافرت، تجارت و اقامت طولانی مدت
۳٫ امکان درخواست اقامت دائم پس از ۳ سال
۴٫ امکان درخواست پاسپورت ۵ سال بعد از اخذ اقامت دائم
۵٫ امکان اخذ آسان ویزا برای تمامی نقاط دنیا
۶٫ افتتاح حساب شرکتی و شخصی
۷٫ استفاده از مارک تجاری (برند) اروپائی
۸٫ قوانین تجاری و گمرکی آزاد در داخل اتحادیه اروپا

مراحل ثبت شرکت در یونان و دریافت اقامت

تشکیل پرونده از طریق گروه وکلا در یونان و هماهنگی با وزارت بازرگانی و وزارت امور خارجه و دریافت تاییدیه و موافقت دولت یونان نسبت به Business Plan و اجازه فعالیت تجاری برای متقاضی
تعیین وقت مصاحبه در سفارت و دریافت ویزای D برای فرد متقاضی و خانواده ایشان حضور در یونان جهت دریافت اقامت یکساله و انجام مراحل ثبت شرکت
بعد از گذشت یکسال و ارائه گزارش کاری شرکت ، اقامت تمدید خواهد شد.
بعد از ۳ سال اقامت در یونان و در صورت ارائه فعالیت تجاری مثبت ، فرد متقاضی و خانواده ایشان حق تقاضای دائم پیدا خواهند نمود.

مدارک مورد نیاز ثبت شرکت در یونان و اقامت

نام شرکت (توسط خود شما ارائه میشود)
پر نمودن فرم ثبت شرکت در یونان
اسکن پاسپورت سهامداران و مدیرعامل
طرح توجیهی اقتصادی ( Business Plan )
سند مالکیت و پرینت حساب بانکی
کپی از آخرین مدرک تحصیلی‌
وکالتنامه (که باید توسط موکل امضا شود )

مرحله ۱:

اخذ تایید وزارت بازرگانی ایتالیا، اتاق بازرگانی و پلیس جهت صدور اجازه ی کار در ایتالیا و گرفتن مدرک "نولائوستا"

زمان: 40 روز

 

مرحله ۲: تایید مدرک نولائوستا توسط سفارت کنسول ایتالیا در ایران و اخذ ویزای یکساله ی کاری

زمان: بستگی به سفارت ایتالیا در ایران دارد. اما به طور متعارف سه هفته زمان میبرد . 

 

مرحله ۳: سفر اول به ایتالیا جهت انجام امور اولیه اقامت شامل افتتاح پرونده در مرکز مهاجرت، اخذ کد ملی و افتتاح حساب و معرفی به اداره پلیس

زمان: ۳روز

 

مرحله ۴: سفر دوم به ایتالیا جهت انجام مراحل اولیه ثبت شرکت شامل اساسنامه و ثبت نام شرکت و همچنین تکمیل امور اداره ی پلیس برای اقامت از قبیل تشخیص هویت و دریافت رسید کارت اقامت

زمان: ۴ روز. این سفرحدودا ۲۰ روز بعد از سفر اول صورت می گیرد که بستگی به وقت اعلام شده از طرف پلیس دارد.

 

مرحله ۵: سفر سوم و دریافت کارت اقامت همچنین ثبت نهایی شرکت و افتتاح حساب بانکی شرکت

زمان: 5 روز. این سفر حدودا ۲۵ روز بعد از سفر دوم صورت می پذیرد که بستگی به وقت اعلام شده در سایت پلیس دار

 
۱- هر فرد بعد از دریافت مدرک نولائوستا باید به همراه مدارک کاری و حساب بانکی به سفارت ایتالیا در تهران مراجعه نماید تا بر اساس تشخیص کنسول به وی ویزای یکساله ی ملی ایتالیا داده شود. وی در مدت اعتبار وبزا وقت خواهد داشت تا مراحل کار ثبت شرکت را در ایتالیا انجام دهد.
 2- پس از انجام مرحله ی نهایی، به هر فرد رسید پلیس ارائه خواهد شد که حکم کارت اقامت دارد. ضمنا یک
 
 کد پیگیری از طرف اداره پلیس ارائه می گردد که با آن کد در سایت پلیس ایتالیا پیگیر آماده شدن کارت اقامت خواههد بود
 
۳- وکیل موظف است ضمن انجام امور ثبت شرکت تا مدت یکسال امور مربوط به بیمه و مالیات شرکت را انجام دهد
 

اقامت لتونی

لتونی یکی ازکشورهای عضو اتحادیه اروپا (شینگن) و از نظر جغرافیایی در دریای بالتیک واقع شده .

قانون مهاجرت جمهوری لتونی امکان بدست آوردن اقامت ۵ سالهرا برای اتباع خارجی در این کشور را فراهم میکند. متقاضیان بعد از۴سال و بعد از تمدید و اتمام دور دوم اقامت خود در لتونی میتوانند جهت اخذ پاسپورت اقدام نمایند.

دارندگان اقامت لتونی با توجه به اینکه این کشور عضو اتحادیه اروپا میباشد، می توانند به کلیه کشورهای عضو پیمان شینگن بدون اخذ ویزا مسافرت نمایند. 

مزایا:

دریافت اقامت کشور لتونی از طریق خرید ملک، یکی از سریعترین برنامه های اقامتی میباشد. زمان کل مراحل اجرای اخذ اقامت بین ۳ تا ۶ ماه بطول می انجامد. و یکی از نازلترین روشهای اقامتی از طریق سرمایه گذاری در اروپا می باشد.

اقامت لتونی که از طریق خرید ملک انجام می پذیرد، سرمایه گذار، صاحب کل سرمایه گذاری خود است و به همین دلیل سرمایه گذار(مالک) حق اجاره و یا زندگی در آن ملک را دارا میباشد.

زندگی کردن در لتونی برای متقاضی الزامی نیست و متقاضیانی که اقامت لتونی را دارا هستند ،می توانند آزادانه به تمامی کشورهای عضو اتحادیه شنگن به مدت حداکثر ۹۰ روز در طی ۶ ماه سفر کنند. آنها می توانند بدون نیاز به ویزا از سفر به کشورهای دیگر لذت ببرند. در حال حاضر در بسیاری از کشورهایی که در معرض از دست دادن ارزش پول می باشند و در خط هشدار هستند ،داشتن اقامت لتونی به سرمایه گذاران این اجازه را می دهد که داراییشان را به بانک ها و موسسات مالی بین المللی  این کشور انتقال دهند. در ضمن هیچ شرط خاص اقامتی برای متقاضیان جهت حفظ اقامت خود وجود ندارد.

شرایط اخذ اقامت :

اتباع خارجی پس از خرید ملک در لتونی واجد شرایط اقامت این کشورخواهند شد.

در شهر ریگا پایتخت لتونی، مبلغ خرید املاک باید بیشتر از ۱۵۰/۰۰۰ یورو باشد. واگر ملک خارج از ریگا باشد ،مجموع خرید ملک باید بیشتر از ۵۰/۰۰۰ لتز (واحد پول لتونی) یا ۷۵/۰۰۰ یورو باشد. اتباع خارجی الزامی برای زندگی در لتونی ندارند زیرا هیچ شرطی جهت حفظ اقامت در این کشور وجود ندارد.

مدارک مورد نیاز:

– توان مالی جهت خرید ملک  . مبلغ خرید ملک باید حداقل ۱۵۰/۰۰۰ یورو در شهر ریگا(پایتخت) و ۷۵/۰۰۰یورو خارج از پایتخت میباشد.

– فرزندان زیر ۱۸ سال به عنوان وابسته تلقی می شوند و چنانچه فرزندان بالای ۱۸ سال بخواهند اقامت خود را حفظ نمایند باید دانشجوی تمام وقت دانشگاه باشند و یا به عنوان فرد غیر وابسته ملک خریداری کنند. مبلغ خرید ملک برای فرزندان بالای ۱۸ سال:

– باید حداقل ۷۵۰۰۰ یورو باشد.

– متقاضی موظف به تهیه بیمه درمانی خود می باشد.

– متقاضی باید اثبات نماید که سرمایه خود را از طریق قانونی بدست آورده است.

عدم سوء پیشینه و عدم مشکل حاد پزشکی.

ارائه پاسپورت معتبر.

 

visa-france

به متقاضیان کار در کشور فرانسه ویزا تعلق نخواهد گرفت، بنابراین کشور فرانسه به نیروی مهاجر خارجی برای کار احتیاج نخواهد داشت، اما در زمانی که افراد از طریق ویزای تحصیلی وارد کشور فرانسه می شود در ویزای آنها حق کار قانونی وجود دارد که افراد می توانند به صورت قانونی از آن استفاده کنند، مثلا می توانند در شرکتی به صورت نیمه وقت کار کنند و یا حتی استخدام شوند.

بنابراین کشور فرانسه به طور مستقل به افراد ویزای کارفرانسه نخواهد داد مگر اینکه افراد در کشور فرانسه همزمان با کار نیمه وقت ، در دانشگاه های فرانسه تحصیل کنند.

اصولا زمانی که افراد با ویزای تحصیلی وارد کشور فرانسه می شوند ، مانند سایر کشور های اروپایی در مقطع فوق لیسانس ۲۰ ساعت و درمقطع دکترا ۳۰ ساعت در هفته حق کار قانونی خواهند داشت و مانعی برای انجام کار برای آنها وجود ندارد. حقوقی که برای کار این گونه افراد در کشور فرانسه در نظر گرفته شده است از ساعتی ۱۰ یورو به بالا می باشد.

تنها از یک طریق می توان ویزای تحصیلی به همراه کار را تبدیل به اقامت دائم کرد و آن این است که افراد در حال تحصیل اگر بتوانند که کاری را پیدا کنند که کار فرما آنها را بیمه کند بعد از اتمام تحصیل، میتوانند برای اقامت دائم اقدام کنند.

eu-visa

 

هر گونه اقامت بیش از ۳ ماه متوالی در فرانسه، مشمول روند خاصی است که جزیی از توافقنامه شنگن محسوب نمیشود.

دو نوع ویزای اقامت وجود دارد:

- ویزای اقامت جهت اقامت موقت متوالی بیش از ۳ ماه و سپس بازگشت به ایران( به عنوان مثال، کارآموزان و یا دانشجویان)

- ویزای اقامت جهت سکونت قطعی در فرانسه (به عنوان مثال،اقامتِ اتباع ایرانی که همسر فرانسوی دارند).

از اول ژوئن ۲۰۰۹ ، برای همسران اتباع فرانسوی، برای دانشجویان، و برای کسانی که قرار است در فرانسه استخدام شوند و کسانی که به عنوان ویزیتور اقامت درخواست می کنند، توسط بخش کنسولی،روادیدی تحت عنوان اقامت معادل برگه اقامت صادر میشود که اعتبار آن یک سال است. مگر در موارد خاصی که نیاز به صدور ویزای با مدت اعتبار کمتری نیاز باشد.

دارنده ویزای اقامت امکان سفر فرانسه با ترانزیت از یکی از کشورهای شنگن را دارد و میتواند در طول مدت اعتبار ویزا، بطور آزادانه در محدوده شنگن تردد نماید.

از سوی دیگر، پس ازصدور ویزای اقامت دارنده آن ملزم است در بدو ورود به فرانسه به یکی از دو اداره زیر مراجعه و نسبت به ثبت ورود خود اقدام نماید:یا اداره مهاجرت و تابعیت (OFII) (در صورت داشتن ویزای اقامت معادل برگه اقامت یک ساله) یا پرفکتور ذیصلاح برای صدور کارت اقامت (ویزای اقامت با عبارت "کارت اقامت در طی مهلت دو ماه پس از ورود، درخواست شود")

eghamat-france

از طریق ثبت شرکت تجاری از نوع Sarl و یا La Societe responsabilite limitte  که دارای امکان فعالیت در سایر زمینه های تجاری می باشد می توان نسبت به اخذ اقامت فرانسه اقدام نمود. گفتنی است که شرایط زیر برای اخذ اقامت فرانسه به عنوان بخشی از مراحل تجاری در فرانسه مورد نیاز می باشد:

  • انجام مراحل تعیین نام در فرانسه با ارائه تقاضا به INPI
  • افتتاح حساب بانکی و واریز وجوه مورد نیاز و گرفتن تاییده از بانک
  • گرفتن تاییده های مالیاتی از اداره مالیات (این کار می بایست حداکثر یکماه پس از امضای مدارک شرکت انجام گردد.)
  • ارائه مدارک و تشکیل پرونده در Centre de Formalites des Enterprises و یا CFE در فرانسه و ثبت شرکت
  • تهیه کتب و دفترچه های مرتبط با فعالیت های شرکت که می بایست مهر و امضای دادگاه تجاری را داشته باشند.
  • ارائه رسید تاییده اداره ثبت (CFE) به سازمان پست در جهت انتشار در بخش عمومی
  • انجام مراحل اقامت و اخذ ویزای فرانسه

در کنار این مراحل طرح تجاری می بایست به تاییده مراکز ذیصلاح تجاری جهت اخذ اقامت تجاری فرانسه برسد. گروه مشاورین اقامت و کار در اروپا تمامی این مراحل را بطور مرحله به مرحله برای متقاضیان مهاجرت به فرانسه اعمال خواهد نمود. مدت زمان مورد نیاز برای اتمام سایر مراحل بین ۶ الی ۸ ماه بطول می انجامد.

 

France

 

چهار روش برای گرفتن اجازه اقامت دائم در فرانسه هست که البته با شهروندی فرانسه فرق میکنه.
با گرفتن اقامت دائم میشه در فرانسه زندگی کرد.
۱- افرادی که در فرانسه بدنیا می آیند می توانند در ۱۸ سالگی ملیت فرانسوی بگیرند.
۲- افرادی که یکی از پدر یا مادر آنها فرانسوی (یا قرار است فراسوی شود ) است و خارج از فرانسه بدنیا آمده اند.
۳- افرادی که بیشتر از پنج سال در فرانسه اقامت داشته باشند می توانند برای اقامت فرانسه اقدام کنند. البته این دوره برای افرادی که یک دوره دو ساله تحصیلی (مانند کارشناسی ارشد) را در یک دانشگاه فرانسوی تمام کرده باشند به دو سال کاهش پیدا میکند. (به تاپیک اقامت بعد از اتمام تحصیلات در فرانسه مراجعه کنید)
۴- از طریق ازدواج با یک فرانسوی بعد از ۴ سال می توان تقاضای ملیت فرانسوی کرد.

کانال تلگرام اقامت اروپا
راهکارهای اقامت اروپا
مشاوره اقامت اروپا – مشاوره مهاجرت به اروپا
مشاوره اقامت اروپا