Get Adobe Flash player
فرم ارزیابی اقامت اروپا

فرم ارزیابی رایگان اقامت اروپا

مشاوره اقامت اروپا
مشاوران اقامت اروپا
دانلود راهنمای اقامت اروپا

دانلود راهنمای اقامت اروپا

مشاوره اقامت اروپا از طریق تلگرام

نظرات اقامت اروپا
کانال تلگرام اقامت اروپا

اقامت انگلستان

گروه متخصصین Tier 1(General)  به آن دسته از متقاضیان اطلاق میشود که تحت عناوین افراد متخصص ، مبتکر ،  پزشکان و دندانپزشکان ، نویسندگان ، هنرمندان و آهنگسازان قصد مهاجرت به بریتانیای کبیر (انگلیس) را دارند . در این راستا وزارت کشور و اداره مهاجرت اتباع بیگانه در کشور انگلستان طی تصویب قوانین خاص نسبت به امتیازبندی  گروه متخصصین Tier 1(General)   مبادرت ورزیده و افراد واجد شرایط در صورت داشتن مدارک و سوابق درخشان کاری و حرفه ای میتوانند همراه خانواده به این کشور مهاجرت کنند.
دانستن زبان انگلیسی ، سرمایه کافی و سوابق کاری و حرفه ای از عوامل مهم و تعیین کننده پرونده متقاضی در گروه متخصصین Tier 1(General)   است. افرادی که دارای مدرک تحصیلی لیسانس و یا لیسانس به بالا هستند دعوت میشود که قبل از هر اقدامی از مشاوره رایگان ما بهره مند شوند.

***

منظور از گروه افراد متخصص (Tier 1 =  نظام امتیاز بندی عمومی – دسته ۱ ) چیست ؟
منظور از افراد متخصص گروه مهاجرت آن دسته از گروههای مختلف با تخصص بالا در رشته گوناگون جهت جستجوی کار در بریتانیای کبیر با فرصت های خود اشتغالی است .

چه کسانی میتوانند بعنوان افراد متخصص تقاضای خود را تسلیم کنند ؟
بر خلاف مجوز کار (  ( Work permit ، افراد در این گروه نیازی به داشتن پیشنهاد شغلی ندارند. این بدان معنی است که زمان ارائه تقاضا ، پرونده متقاضی بر اساس مدارک و مدارج تحصیلی ، درآمدهای قبلی ، تجربه کار در بریتانیای کبیر ، سن ، مهارت های زبان انگلیسی و هزینه های زندگی در انگلستان ارزیابی خواهد شد .

حد نصاب امتیاز جهت واجد شرایط بودن در این گروه :
برای واجد شرایط بودن در این گروه وپذیرفته شدن در گروه افراد متخصص ، پرونده متقاضی بر اساس نظام برآورد امتیازبندی بررسی می شود . متقاضی باید :

حداقل ۷۵ امتیاز برای مشخصه های ( سن ، مدارک تحصیلی ، درآمد قبلی و تجربه کاری در بریتانیای کبیر ) بدست آورد
حداقل ۱۰ امتیاز برای داشتن دانش زبان انگلسی
حداقل ۱۰ امتیاز جهت ارائه مدارک مالی دال بر پول قابل دسترسی جهت گذراندن امور زندگی

اگر فرد متقاضی نتواند یکی از امتیازات فوق را کسب کند تقاضای وی رد خواهد شد .

برای اطلاعات بیشتر شما میتوانید این پرسش نامه را پر کرده و ما پس از محاسبه ، امتیازشما را برایتان ارسال میکنیم.

اگر درخواست ویزای اقامت شما رد شود چه باید کرد؟
اگر شما خارج از انگلستان هستید و درخواست ویزای شما رد شده باشد شما میتوانید حداکثر تا ۲۸ روز پس از دریافت جواب ردیتان به آن اعتراض کنید.
فقط لازم به ذکر می باشد که در زمان ارائه اعتراض خود اجازه اضافه کردن هیچ مدرک دیگری را به پرونده خود ندارید .

پس از چندسال می توان برای دریافت اقامت دائم در انگلستان اقدام کرد ؟
شما می بایست حداقل ۵  سال کامل بصورت قانونی و با ویزای معتبر مقیم انگلستان باشید و پس از آن می توانید برای اقامت دائم اقدام کنید .

آیا افراد تحت تکفل متقاضی  نیز میتوانند به انگلستان (بریتانیای کبیر) وارد شوند ؟
در صورت قبولی پرونده متقاضی ، افراد تحت تکفل نامبرده ،( همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال ) نیز میتوانند تقاضای ویزا انگلستان کنند .

تحصیل برای فرزندان تحت تکلف متقاضی Tier 1 (آموزش و پرورش) چه شرایطی دارد؟
پس از ورود به کشور انگلستان، فرزندان متقاضیان میتوانند از نظام آموزشی یکسان و رایگان همانند دانش آموزان انگلیسی بهره مند شوند. ولی در صورت تمایل افراد میتوانند به مدارس خصوصی نیز مراجعه کنند .

نظام درمان در انگلستان (بریتانیای کبیر) چگونه هست؟
فرد متقاضی و افراد تحت تکفل میتوانند از سیستم پزشکی رایگان و موجود در انگلستان بهره مند شده و نیازی به داشتن بیمه درمانی خصوصی ندارند .

آیا همسر من اجازه کار در انگلستان را دارد؟
همسر افراد متقاضی میتواند بدون هیچ محدودیتی به اشتغال بپردازد .

چه مدارکی جهت درخواست ویزای اقامت انگلستان در گروه متخصصین مورد نیاز می باشد؟

مدارک و مدارج علمی ، آموزشی و تحصیلی
نامه از کارفرما
شرح مفصلی از کار/شغل پیشنهادی در انگلستان
 CV فرد متقاضی
عکس قطع گذرنامه
مدارک دال بر درآمدهای سنوات قبل
مدارک دال بر تجربه های کاری در انگلستان ( در صورت موجود بودن)

نکته : متقاضیان بایستی اصل مدارک موجود را تسلیم کنند ، بدیهی است که فتوکپی مدارک قابل قبول نمیباشد. لازم به ذکر است ، پرونده ناقص یا کسری مدارک قابل قبول نبوده ، منجر به ردی و یا عدم پذیرش تقاضانامه می گردد و مبلغ پرداختی نیز قابل استرداد نمی باشد .

پس از تکمیل مدارک و ارسال آن به شما دریافت ویزای اقامت انگلستان در گروه متخصصین Tier 1 چقدر طول می کشد؟
پس از دریافت مدارک توسط ما کمتر از یکماه کلیه پرونده شما آماده می گردد جهت ارسال به اداره مهاجرت انگلستان. به طور معمول پس از ارسال مدارک به اداره مهاجرت انگلستان نتیجه کار بیشتر از ۳ هفته طول نمی کشد.  

اقامت انگلستان برای فارغ التحصیلان

 

افراد زیادی با ما تماس میگیرند که از یکی از دانشگاه های انگلستان فارغ التحصیل گردیده اند . البته این افراد میتوانند بدون نیاز به داشتن ضامن کاری در طول مدت ویزا قانونی و معتبرشان به دنبال شغل مناسب و مرتبط با رشته دانشگاهی خود بگردند

به طور کلی دانشجویان شامل : دانشجو ، دانشجوی رشته پرستاری ، دانشجویانی که به قصد امتحان مجدد وارد انگلستان شده اند ، دانشجویانی که در حال نوشتن تز بوده و قصد تغییر نوع ویزای خود به این گروه می باشند میتوانند از شرایط اعطایی و فرصت اعطایی به فارغ التحصیلان بهره مند گردند به شرطی که مجموعا ۹۵ امتیاز از سیستم امتیاز بندی انگلستان کسب نمایند

 

۷۵ امتیاز برای داشتن مدرک تحصیلی اخذ شده از انگلستان

۱۰ امتیاز برای دانستن زبان انگلیسی

۱۰ امتیاز برای داشتن پول لازم جهت گذران زندگی 

 

در صورتی که این ۹۵ امتیاز کسب نگردد درخواست رد میشود همچنین همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال شما نیز میتوانند از طریق این ویزا به انگلستان بیایند و در انگلستان زندگی کنند

 

برای اینکه ویزا اقامت شما صادر گردد

  • بایستی قبل از اتمام دوره قانونی اقامت خود برای اخذ این اقامت اقدام نمایید
  • به هیچ وجه نباید از کمک هزینه دولتی برای مسکن و امور زندگی استفاده کرده باشید
  • در صورت اخذ ویزا به هیچ وجه نمیتوانید از کمک هزینه مسکن و زندگی استفاده نمایید

 

همچنین لازم است بدانید این نوع اقامت هیچگاه به اقامت دائم تبدیل نخواهد شد و فقط میتوانید در پایان دو سال از یکی از روشهای دیگر اخذ اقامت استفاده نمایید

 

اقامت انگلستان از راه ثبت شرکت

 

در صورتی که مایل باشید در انگلستان به کسب و کار بپردازید میتوانید از راه ثبت شرکت در انگلستان اقدام نمایید

برای اخذ اقامت از راه ثبت شرکت سه شرط وجود دارد

۱  مبلغ سرمایه گذاری شما حداقل ۲۰۰٫۰۰۰ یورو باشد

۲  مدرک زبان C1 معادل IETLS 7.0 را داشته باشید

۳ – مبلغ مورد نیاز جهت گذران زندگی خود و یا خانواده خود دارا باشید

 

در صورتی که یکی از شروط بالا را نتوانید تامین نمایید درخواست اقامت شما رد خواهد شد
 

ضمنا اقامت اعطا شده میتواند پس از ۵ سال به اقامت دائم ارتقا یابد و میتوانید برای شهروندی انگلستان درخواست بدهید


البته پس از قبولی درخواست اقامت اجازه اقامت برای همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال صادر خواهد گردید . همسر شما میتواند در انگلستان شاغل شود و فرزندان شما میتوانند از شرایط تحصیل رایگان در انگلستان بهره مند گردند . همچنین شما نیازی به بیمه خصوصی نخواهید داشت و میتوانید از بیمه درمانی انگلستان استفاده نمایید

.

 

اقامت انگلستان از راه سرمایه گذاری

اقامت انگلستان از راه سرمایه گذاری

 

شما میتوانید با سرمایه گذاری در انگلستان ( حداقل مبلغ سرمایه گذاری ۱ میلیون پوند انگلستان ) میتوانید اقامت انگلستان را اخذ نمایید . جالب است بدانید شما در صورتی که مایل به سرمایه گذاری به مبلغ ۱ میلیون پوند باشید نیازی به اینکه تجارت خاصی مد نظر داشته باشید ندارید و تنها کافی است مبلغ ۱ میلیون پوند دارایی که امکان انتقال آن به انگلستان را داشته باشید دارا باشید. برای سرمایه گذاری یک میلیون یورویی شما میتوانید در انگلستان باشید و یا در خارج از انگلستان باشید همچنین سرمایه شما نیز میتواند در خارج از انگلستان باشد و بایستی مبلغ فوق را به انگلستان انتقال دهید

 

مزایای اخذ اقامت سرمایه گذاری انگلستان

 

 

·         بدون الزام داشتن تخصص جهت مهاجرت

·         بدون نیاز به داشتن تجارت یا بیزینس

·         بدون نیاز به داشتن مدرک زبان

·         بدون نیاز به تامین هزینه جداگانه جهت افراد همراه

                                                     

 

امتیازات برای متقاضیانی که برای اولین بار قصد اخذ ویزا را دارند :

– داشتن یک میلیون پوند که در اختیار متقاضی و قابل انتقال باشد . 
– داشتن دو میلیون پوند که می تواند نیمی از آن بصورت وام از بانکهای معتبر باشد .

 

 

برای اخذ اقامت انگلستان از راه سرمایه گذاری لازم است ۷۵ امتیاز کسب کنید

 

۳۰  امتیاز برای داشتن مبلغ یک میلیون پوند که قابل انتقال به انگلستان باشد . 
۳۰  امتیاز جهت سرمایه گذاری حداقل  750000  پوند از سرمایه در انگلستان در اوراق مشارکت دولتی ، سهام و غیره . . .

( سرمایه گذاری در مسکن و املاک از این قانون مستثنی است .) 
۱۵  امتیاز در صورتیکه شخص سرمایه گذار در  3 ماه اول  پس از اخذ ویزا نسبت به سرمایه گذاری اقدام کند .

England 
انگلستان
انگلستان
پرچم  
شعار ملی: Dieu et mon droit
«خدا و حق من» (به فرانسوی)
سرود ملی: God Save the Queen
خدا ملکه را نگاه بدارد
پایتخت
(و بزرگترین شهر)
لندن
غربی′۷°۰ شمالی′۳۰°۵۱
زبان(های) رسمی انگلیسی، کورنیش
(انگلیسی در عمل زبان اصلی به شمار می‌آید.)
نوع حکومت مشروطه سلطنتی
نام حاکمان
• ملکه
• نخست‌وزیر
ملکه الیزابت دوم
دیوید کامرون
مساحت
مساحت ۱۳۰٬۳۹۵کیلومتر مربع (۷۹)
‌آب‌ها (%)
جمعیت
سرشماری ۵۱٬۴۴۶٬۰۰۰ نفر
(۲۱)
تراکم جمعیت ۳۹۵‎/km۲
تولید ناخالص داخلی (تخمین ۲۰۰۶)
مجموع ۱٫۹ تریلیون دلار (۵)
سرانه ۳۸٬۰۰۰ دلار (۱۵)
واحد پول پوند استرلینگ (GBP)
منطقه زمانی GMT (ساعت جهانی۰)
تابستانی (DST) BST (ساعت جهانی)
دامنه اینترنتی .uk
پیش‌شماره تلفنی +۴۴
 

انگلند، انگلیس یا انگلستان (به انگلیسی: England) کشوری در نیمهٔ جنوبی جزیره بریتانیای کبیر و یکی از چهار بخش کشور بریتانیا (پادشاهی متحد بریتانیای کبیر و ایرلند شمالی) است. این کشور از شمال با اسکاتلند و از غرب با ویلز هم‌مرز است و مهمترین و عمده‌ترین جز تشکیل دهنده کشور بریتانیا است. مرزهای آبی این کشور در شمال غرب دریای ایرلند، در جنوب غرب دریای سلتی و در شرق دریای شمال هستند، و در جنوب نیز کانال مانش آن را از سرزمین اصلی قاره اروپا و کشور فرانسه جدا می‌کند. انگلستان دارای بیش از یکصد جزیره کوچک و بزرگ نیز هست که از جمله آنها می‌توان به جزیره وایت و جزیره من اشاره کرد.

شهر لندن پایتخت انگلند و همزمان پایتخت پادشاهی بریتانیا است. پرآب‌ترین رود انگستان، رود تیمز است که از میان شهر لندن می‌گذرد و به دریای شمال می‌ریزد.

در نوشته‌های فارسی گاهی «انگلستان» یا «انگلیس» به جای کل کشور بریتانیا (پادشاهی متحد بریتانیا) و گاه برای اشاره به انگلند به کار می‌رود.

 

تاریخ

قدیمی‌ترین نشان وجود انسان در انگلیس کنونی به حدود ۷۸۰ هزار سال پیش برمی‌گرددد. رومی‌ها در سال ۴۳ پیش از میلاد در زمان امپراتور کلودیوس انگلستان را تصرف کردند، و این سرزمین به امپراتوری روم با نام استان بریتانیا افزوده شد. شناخته شده‌ترین اقوامی که در برابر رومی‌ها مقاومت کردند کاتوولانی‌ها به رهبری کاراتاکوس بوده‌اند.

فهرست شهرهای انگلستان

لندن
بیرمنگام
منچستر
لیورپول
لیدز
ناتینگهام
کمبریج
برایتون
ساتهمتون
دوور
شفیلد
یورک
بریستول
نیوکاسل

سعی داریم با پاسخ به پرسشهای شما عزیزان در خصوص اخذ اقامت انگلستان و مهاجرت به انگلستان کمی راه را برای شما عزیزان هموار نماییم

البته این سوالات به صورت پرسش و پاسخ برای همه قابل مشاهده خواهد بود

پس لطفا شماره تماس یا ایمیل خود و یا دیگران را در این قسمت ننویسید

لطفا برای ارسال سوال خود به لینک زیر مراجعه نمایید

 

پرسش و پاسخ اقامت انگلستان و مهاجرت به انگلستان

در صورتی که اولین بار است که از وب سایت ما بازدید مینمایید لطفا ابتدا فرم کاتالوگ را پر بفرمایید

کاتالوگ و راهنمای رایگان طی ۲۴ ساعت از طریق پست الکترونیک برای شما ارسال خواهد گردید

مشخصات متقاضی کاتالوگ خدمات اقامت اروپا و مهاجرت به اروپا

 

تاییدیه ضد اسپم

در صورتی که نیاز به مشاوره در خصوص مسائل اقامت دارید لطفا ابتدا فرم ارزیابی ما را پر بفرمایید تا بتوانیم با اطلاعاتی که از شما دریافت میکنیم بهتر به سوالات شما پاسخ بدهیم

برای پر کردن فرم ارزیابی بر روی لینک زیر کلیک کنید

فرم ارزیابی اقامت اروپا 

کانال تلگرام اقامت اروپا
راهکارهای اقامت اروپا
مشاوره اقامت اروپا – مشاوره مهاجرت به اروپا
مشاوره اقامت اروپا