Get Adobe Flash player
فرم ارزیابی اقامت اروپا

فرم ارزیابی رایگان اقامت اروپا

مشاوره اقامت اروپا
مشاوران اقامت اروپا
دانلود راهنمای اقامت اروپا

دانلود راهنمای اقامت اروپا

مشاوره اقامت اروپا از طریق تلگرام

نظرات اقامت اروپا
کانال تلگرام اقامت اروپا

Posts Tagged ‘اروپا’

 
پر کردن این فرم به ما کمک میکند ابتدا شرایط شما را ارزیابی کنیم و پس از ارزیابی شرایط به شما از طریق sms  و email پیام بدهیم تا جهت تعیین وقت مشاوره با ما تماس بگیرید
 
اقامت اروپا و مهاجرت به اروپا
 
در صورتی که پر کردن فرم از حوصله شما خارج است و یا نمیخواهید اطلاعات خود را از طریق اینترنت ارسال نمایید میتوانید از طریق تلفن با ما تماس بگیرید تا برای شما وقت مشاوره حضوری  و یا تلفنی ( صرفا باری ساکنین شهرستانها ) تعیین گردد
 
تلفن تعیین وقت مشاوره اقامت اروپا : ۲۲۸۷۵۴۴۳-۰۲۱  ( 10 خط – تماس روزهای شنبه الی چهارشنبه ساعت ۱۰ الی ۱۶ )
 
تلفن تعیین وقت مشاوره اقامت اروپا : ۹۲۱۰۲۰۱-۰۹۳۰ ( تماس در روزهای غیر تعطیل ساعت ۱۰ الی ۲۰ )

 

اطلاعات تماس

 

مشخصات سرپرست خانواده

 

تحصیلات

 

وضعیت شغلی

 

مشخصات همسر و فرزندان

 

اطلاعات مسافرتی و اقامتی

 

اطلاعات سرمایه

 

روش و کشور مورد علاقه برای مهاجرت

 

تایید اطلاعات فرم

european-passport-laying-on-the-euro-stars-estonian-passport

 

سوالی که برای بسیاری از افراد مطرح است این است که بعد از دریافت اقامت استونی آیا این پروسه به تابعیت منجر خواهد گردید و یا خیر

در اکثر کشور های اروپایی شما ۵ سال بعد از دریافت اقامت میتوانید درخواست تابعیت آن کشور را نمایید که بعد از شرکت در امتحانات شهروندی و مراسم خاص آن به تابعیت آن کشور درخواهید آمد

دریافت تابعیت کشور های اروپایی مزایای بسیاری را برای افراد در برخواهد داشت که از جمله آن میتوان سفر آزادانه به بسیاری از کشور های دنیا بدون نیاز به دریافت روادید و ویزا مانند سفر به آمریکا و کانادا اشاره نمود

با دریافت پاسپورت استونی میتوانید به بسیاری از کشورهای دنیا بدون نگرانی از دریافت ویزا آزادانه سفر کنید

شما با داشتن پاسپورت استونی میتوانید به ۱۴۵ کشور دنیا از جمله آمریکا کانادا انگلستان استرالیا و … بدون نیاز به دریافت ویزا سفر کنید

همچنین شما با داشتن اقامت کشور استونی میتوانید با شرایطی بسیار آسان به کشورهای مختلف دنیا  سفر نمایید و شرایط دریافت ویزا برای شما بسیار آسان خواهد بود .

Estonia_map

 

در صورتی که مایل به ثبت شرکت و اقامت از طریق کشور استونی میباشید اقامت شما در آغاز به مدت ۵ سال برای شما اخذ خواهد گردید

گروه کارشناسان و اقامت اروپا خدمات ذیل را جهت اخذ اقامت کشور استونی به شما عزیزان ارائه مینماید

۱٫ صدور اقامت پنج ساله اروپا  در ابتدای دریافت اقامت

۲٫  اجازه کار در تمامی کشورهای جزء اتحادیه اروپا

۳٫  اجازه زندگی و سفر در تمامی کشورهای جزء اتحادیه اروپا

۴٫ رفت و آمد آزادانه  به ایران به صورت نامحدود در تمام طول مدت اقامت

۵٫ اجازه تحصیل در تمام اتحادیه اروپا

۶٫ امکان گرفتن اقامت دائم و تابعیت ( پاسپورت ) بعداز مدت پنج سال

کل پروسه دریافت اقامت استونی از شروع ثبت شرکت تا دریافت اقامت استونی نیاز به ۳ تا ۴ ماه زمان دارد

How_to_get_pre-approved_Vietnam_Visa_for_Austria_passport_holders

سوالی که برای بسیاری از افراد مطرح است این است که بعد از دریافت اقامت اتریش آیا این پروسه به تابعیت منجر خواهد گردید و یا خیر

در اکثر کشور های اروپایی شما ۵ سال بعد از دریافت اقامت میتوانید درخواست تابعیت آن کشور را نمایید که بعد از شرکت در امتحانات شهروندی و مراسم خاص آن به تابعیت آن کشور درخواهید آمد

دریافت تابعیت کشور های اروپایی مزایای بسیاری را برای افراد در برخواهد داشت که از جمله آن میتوان سفر آزادانه به بسیاری از کشور های دنیا بدون نیاز به دریافت روادید و ویزا مانند سفر به آمریکا و کانادا اشاره نمود

افرادی که دارای پاسپورت اتریش هستند جهت سفرهای زیر ۹۰ روز خود به ایالات متحده آمریکا نیازی به دریافت روادید و ویزا ندارند

 

انواع اقامت قابل دریافت در اتریش به شرح ذیل میباشد :

اقامت دائم

  1. اقامت دائم برای افراد با تخصص های کلیدی و مهم: این نوع از اقامت برای بار اول به مدت ۱۸ ماه صادر می گردد و اجازه کار برای افراد متخصص در زمینه تخصصی این افراد را در بر دارد
  2. اقامت دائم که اجازه کار بدون هیچگونه محدودیت زمانی را نیز در بر می گیرد
  3. اقامت دائم همراه با محدودیت زمانی، برای نمونه: جهت پیوستن افراد خانواده به یکدیگر. این نوع اقامت شامل اجازه کار جهت مشاغل مستقل می باشد، جهت مشاغل غیر مستقل ارائه مجوز از طرف اداره کار اتریش ضروری است

اقامت دائم برای کلیه کشورهای اتحادیه اروپا

  1. این نوع اقامت بعد از ۵ سال اقامت بدون وقفه صادر می شود
  2. این نوع اقامت، اجازه کار برای تمامی مشاغل را در بر می گیرد

 

اقامت موقت برای اهداف خاص

  1. این نوع از اقامت برای گروه های زیر صادر می شود
  2. کارمندان عالی رتبه چرخشی مانند مدیران شرکت ها و یا کارخانجات و یا نمایندگان آنها که هر چند سال یکبار محل خدمت آنها بنابر صلاح دید کارفرما تغییر می یابد، در این نوع اقامت ارائه مجوز از طرف اداره کارضروری است: گواهی و یا تاییدیه اشتغال به کار بعنوان کارمند عالی رتبه چرخشی
  3. کارگران خارجی که جهت کار در اتریش از طرف کارفرمای خود به صورت قانونی و برای مدت مشخص به این کشور فرستاده شده اند: در این حالت نیز ارائه گواهی و یا تاییدیه اشتغال به کار بعنوان کارگر خارجی از طرف اداره کار اتریش ضروری است. مدت زمان اشتغال بایستی بیش از شش ماه باشد
  4. مشاغل مستقل: در صورتیکه فرد خارجی طی قراردادی موظف به انجام کاری باشد که اجرای آن بیش از شش ماه بطول انجامد، در این مورد نیز احتمال ضرورت ارائه مجوز از طرف اداره کار وجود دارد
  5. مشاغل هنری: اعم از مستقل و یا غیر مستقل. در این حالت شخص تنها از راه فعالیت های هنری امرار معاش میکند. در این مورد ارائه ضمانت نامه الزامی نیست. در صورت فعالیت شغلی غیر مستقل در این زمینه ، ارائه مجوز از طرف اداره کار ضروری می باشد: گواهی اشتغال به کار بعنوان هنرمند
  6. موارد استثنائی مشاغل غیر مستقل: در صورتی که فعالیت شغلی مجزا از قوانین مربوط به اجازه کار اتباع خارجی باشد، ارائه گواهی مربوط به وضعیت استثنائی ضروری است
  7. محققین: در صورت ارائه پیمان نامه تأیید شده از طرف مؤسسه تحقیقاتی معتبر
کانال تلگرام اقامت اروپا
راهکارهای اقامت اروپا
مشاوره اقامت اروپا – مشاوره مهاجرت به اروپا
مشاوره اقامت اروپا