Get Adobe Flash player
فرم ارزیابی اقامت اروپا

فرم ارزیابی رایگان اقامت اروپا

مشاوره اقامت اروپا
مشاوران اقامت اروپا
دانلود راهنمای اقامت اروپا

دانلود راهنمای اقامت اروپا

مشاوره اقامت اروپا از طریق تلگرام

نظرات اقامت اروپا
کانال تلگرام اقامت اروپا

Posts Tagged ‘اقامت اروپایی شینگن’

اقامت لتونی

لتونی یکی ازکشورهای عضو اتحادیه اروپا (شینگن) و از نظر جغرافیایی در دریای بالتیک واقع شده .

قانون مهاجرت جمهوری لتونی امکان بدست آوردن اقامت ۵ سالهرا برای اتباع خارجی در این کشور را فراهم میکند. متقاضیان بعد از۴سال و بعد از تمدید و اتمام دور دوم اقامت خود در لتونی میتوانند جهت اخذ پاسپورت اقدام نمایند.

دارندگان اقامت لتونی با توجه به اینکه این کشور عضو اتحادیه اروپا میباشد، می توانند به کلیه کشورهای عضو پیمان شینگن بدون اخذ ویزا مسافرت نمایند. 

مزایا:

دریافت اقامت کشور لتونی از طریق خرید ملک، یکی از سریعترین برنامه های اقامتی میباشد. زمان کل مراحل اجرای اخذ اقامت بین ۳ تا ۶ ماه بطول می انجامد. و یکی از نازلترین روشهای اقامتی از طریق سرمایه گذاری در اروپا می باشد.

اقامت لتونی که از طریق خرید ملک انجام می پذیرد، سرمایه گذار، صاحب کل سرمایه گذاری خود است و به همین دلیل سرمایه گذار(مالک) حق اجاره و یا زندگی در آن ملک را دارا میباشد.

زندگی کردن در لتونی برای متقاضی الزامی نیست و متقاضیانی که اقامت لتونی را دارا هستند ،می توانند آزادانه به تمامی کشورهای عضو اتحادیه شنگن به مدت حداکثر ۹۰ روز در طی ۶ ماه سفر کنند. آنها می توانند بدون نیاز به ویزا از سفر به کشورهای دیگر لذت ببرند. در حال حاضر در بسیاری از کشورهایی که در معرض از دست دادن ارزش پول می باشند و در خط هشدار هستند ،داشتن اقامت لتونی به سرمایه گذاران این اجازه را می دهد که داراییشان را به بانک ها و موسسات مالی بین المللی  این کشور انتقال دهند. در ضمن هیچ شرط خاص اقامتی برای متقاضیان جهت حفظ اقامت خود وجود ندارد.

شرایط اخذ اقامت :

اتباع خارجی پس از خرید ملک در لتونی واجد شرایط اقامت این کشورخواهند شد.

در شهر ریگا پایتخت لتونی، مبلغ خرید املاک باید بیشتر از ۱۵۰/۰۰۰ یورو باشد. واگر ملک خارج از ریگا باشد ،مجموع خرید ملک باید بیشتر از ۵۰/۰۰۰ لتز (واحد پول لتونی) یا ۷۵/۰۰۰ یورو باشد. اتباع خارجی الزامی برای زندگی در لتونی ندارند زیرا هیچ شرطی جهت حفظ اقامت در این کشور وجود ندارد.

مدارک مورد نیاز:

– توان مالی جهت خرید ملک  . مبلغ خرید ملک باید حداقل ۱۵۰/۰۰۰ یورو در شهر ریگا(پایتخت) و ۷۵/۰۰۰یورو خارج از پایتخت میباشد.

– فرزندان زیر ۱۸ سال به عنوان وابسته تلقی می شوند و چنانچه فرزندان بالای ۱۸ سال بخواهند اقامت خود را حفظ نمایند باید دانشجوی تمام وقت دانشگاه باشند و یا به عنوان فرد غیر وابسته ملک خریداری کنند. مبلغ خرید ملک برای فرزندان بالای ۱۸ سال:

– باید حداقل ۷۵۰۰۰ یورو باشد.

– متقاضی موظف به تهیه بیمه درمانی خود می باشد.

– متقاضی باید اثبات نماید که سرمایه خود را از طریق قانونی بدست آورده است.

عدم سوء پیشینه و عدم مشکل حاد پزشکی.

ارائه پاسپورت معتبر.

کانال تلگرام اقامت اروپا
راهکارهای اقامت اروپا
مشاوره اقامت اروپا – مشاوره مهاجرت به اروپا
مشاوره اقامت اروپا