Get Adobe Flash player
فرم ارزیابی اقامت اروپا

فرم ارزیابی رایگان اقامت اروپا

مشاوره اقامت اروپا
مشاوران اقامت اروپا
دانلود راهنمای اقامت اروپا

دانلود راهنمای اقامت اروپا

مشاوره اقامت اروپا از طریق تلگرام

نظرات اقامت اروپا
کانال تلگرام اقامت اروپا

Posts Tagged ‘اقامت دائم اروپا’

کارت اقامت و پاسپورت اسلوواکی

با دریافت اقامت اروپا از طریق اسلواکی از مزایای شهروندی اسلواکی و اتحادیه اروپا برخوردار خواهید شد و خواهید توانست در کل کشورهای اتحادیه اروپا و شنگن سفر نمایید و یا به کار، تحصیل و زندگی بپردازید. در صورتی که این راه را برای اقامت اروپا انتخاب نمایید تا ۵ سال اقامت موقت اروپا را دریافت خواهید کرد و بر این اساس شما طی مدت ۵ سال از دریافت اقامت کشور اسلواکی ، می توانید اقامت دائم این کشور اروپایی را به دست آورید و پاسپورت اروپایی داشته باشید.
سالانه هزاران نفر از سراسر جهان برای دسترسی به امکانات و زندگی بهتر در اتحادیه اروپا، به کشور اسلواکی مهاجرت می کنند. هرچند در سالهای گذشته راه های گوناگونی برای اخذ اقامت در کشورهای اروپایی وجود داشت، اما امروزه به سختی می توان امیدوار بود که بدون سرمایه گذاری های کلان و یا تخصص خاص مورد نیاز کشورهای اروپایی، موفق به دریافت اقامت دائم در اتحادیه اروپا شد.
پیمان شنگن در سال ۱۹۹۰ کنترل روادید را لغو کرد و ایست های گمرکی نیز در تمامی مرزهای داخلی حوزه شنگن برداشته شد و امکان رفت و آمد شهروندان اتحادیه اروپا برای زندگی، مسافرت، کار و سرمایه گذاری بیشتر شد.
اتحادیه اروپا هم اکنون شامل ۲۸ کشور مستقل است که مجموعا کشورهای عضو اتحادیه خوانده می‌شوند و عبارت‌اند از آلمان، اتریش، اسپانیا، استونی، اسلوواکی، اسلوونی، ایتالیا، ایرلند، بلژیک، بلغارستان، پادشاهی متحده پرتغال، جمهوری چک، دانمارک، رومانی، سوئد، فرانسه، فنلاند، قبرس، لاتویا، لوکزامبورگ، لهستان، لیتوانی، لتونی، مالت، مجارستان، هلند، یونان و کرواسی.
به محض دریافت کارت اقامت اسلواکی، می توانند از مزایای شهروندان اروپایی همچون استفاده از بیمه، افتتاح حساب در بانک های معتبر بین المللی، خرید ملک و وام بانکی، تسهیلات دانشگاهی و خدمات درمانی بهره مند شوند و در تمامی ۲۸ کشور اتحادیه اروپا رفت و آمد نمایند. همچنین درخواست دریافت ویزا برای کشورهای امریکا ، کانادا ، استرالیا و انگلیس برای دارندگان اقامت اروپا به سهولت انجام می شود.
اخذ اقامت دائم کشور اسلواکی پس از گذراندن پنج سال از دریافت اقامت در این کشور امکان پذیر بوده و پس از آن می توان با طی مراحل قانونی پاسپورت اسلواکی را دریافت کرد. نکته ی بسیار پر اهمیت در این زمینه و بهره برداری از بیشترین تخصصهای مربوط و وکلای برتر این است که شما بدون نیاز به حضور مستمر در کشور اسلواکی و اداره کردن شرکت خود از راه دور و فقط پرداخت مالیات میتوانید به بهترین نحو اقامت خود را تمدید کنید.
– نیاز به هیچگونه سرمایه گذاری در اروپا وجود ندارد و متقاضی با تهیه راحت ترین و ساده ترین مدارک در کوتاه ترین زمان، موفق به اخذ اقامت اروپا خواهد شد
– شما مالک یک شرکت اروپایی، حساب بانکی در اروپا و اقامت یکساله اتحادیه اروپا (قابل تمدید تا٥ سال) خواهید شد. و در پایان ٥ سال، اقامت دائم و شهروندی شنگن یا همان شهروندی اروپا را دریافت خواهید نمود

شما با دریافت پاسپورت اسلواکی ( پاسپورت اروپایی ) میتوانید به ۱۵۰ کشور دنیا بدون نیاز به گرفتن ویزا سفر نمایید

برخی از این کشورها عبارتند از آمریکا ، کاناد ، استرالیا ، نیوزلند ، کره ، چین ، ژاپن ، انگلستان ، ایرلند و …. 

 

اقامت اروپا و مهاجرت به اروپا

eu-visa

 

هر گونه اقامت بیش از ۳ ماه متوالی در فرانسه، مشمول روند خاصی است که جزیی از توافقنامه شنگن محسوب نمیشود.

دو نوع ویزای اقامت وجود دارد:

- ویزای اقامت جهت اقامت موقت متوالی بیش از ۳ ماه و سپس بازگشت به ایران( به عنوان مثال، کارآموزان و یا دانشجویان)

- ویزای اقامت جهت سکونت قطعی در فرانسه (به عنوان مثال،اقامتِ اتباع ایرانی که همسر فرانسوی دارند).

از اول ژوئن ۲۰۰۹ ، برای همسران اتباع فرانسوی، برای دانشجویان، و برای کسانی که قرار است در فرانسه استخدام شوند و کسانی که به عنوان ویزیتور اقامت درخواست می کنند، توسط بخش کنسولی،روادیدی تحت عنوان اقامت معادل برگه اقامت صادر میشود که اعتبار آن یک سال است. مگر در موارد خاصی که نیاز به صدور ویزای با مدت اعتبار کمتری نیاز باشد.

دارنده ویزای اقامت امکان سفر فرانسه با ترانزیت از یکی از کشورهای شنگن را دارد و میتواند در طول مدت اعتبار ویزا، بطور آزادانه در محدوده شنگن تردد نماید.

از سوی دیگر، پس ازصدور ویزای اقامت دارنده آن ملزم است در بدو ورود به فرانسه به یکی از دو اداره زیر مراجعه و نسبت به ثبت ورود خود اقدام نماید:یا اداره مهاجرت و تابعیت (OFII) (در صورت داشتن ویزای اقامت معادل برگه اقامت یک ساله) یا پرفکتور ذیصلاح برای صدور کارت اقامت (ویزای اقامت با عبارت "کارت اقامت در طی مهلت دو ماه پس از ورود، درخواست شود")

eghamat-france

از طریق ثبت شرکت تجاری از نوع Sarl و یا La Societe responsabilite limitte  که دارای امکان فعالیت در سایر زمینه های تجاری می باشد می توان نسبت به اخذ اقامت فرانسه اقدام نمود. گفتنی است که شرایط زیر برای اخذ اقامت فرانسه به عنوان بخشی از مراحل تجاری در فرانسه مورد نیاز می باشد:

  • انجام مراحل تعیین نام در فرانسه با ارائه تقاضا به INPI
  • افتتاح حساب بانکی و واریز وجوه مورد نیاز و گرفتن تاییده از بانک
  • گرفتن تاییده های مالیاتی از اداره مالیات (این کار می بایست حداکثر یکماه پس از امضای مدارک شرکت انجام گردد.)
  • ارائه مدارک و تشکیل پرونده در Centre de Formalites des Enterprises و یا CFE در فرانسه و ثبت شرکت
  • تهیه کتب و دفترچه های مرتبط با فعالیت های شرکت که می بایست مهر و امضای دادگاه تجاری را داشته باشند.
  • ارائه رسید تاییده اداره ثبت (CFE) به سازمان پست در جهت انتشار در بخش عمومی
  • انجام مراحل اقامت و اخذ ویزای فرانسه

در کنار این مراحل طرح تجاری می بایست به تاییده مراکز ذیصلاح تجاری جهت اخذ اقامت تجاری فرانسه برسد. گروه مشاورین اقامت و کار در اروپا تمامی این مراحل را بطور مرحله به مرحله برای متقاضیان مهاجرت به فرانسه اعمال خواهد نمود. مدت زمان مورد نیاز برای اتمام سایر مراحل بین ۶ الی ۸ ماه بطول می انجامد.

 

France

 

چهار روش برای گرفتن اجازه اقامت دائم در فرانسه هست که البته با شهروندی فرانسه فرق میکنه.
با گرفتن اقامت دائم میشه در فرانسه زندگی کرد.
۱- افرادی که در فرانسه بدنیا می آیند می توانند در ۱۸ سالگی ملیت فرانسوی بگیرند.
۲- افرادی که یکی از پدر یا مادر آنها فرانسوی (یا قرار است فراسوی شود ) است و خارج از فرانسه بدنیا آمده اند.
۳- افرادی که بیشتر از پنج سال در فرانسه اقامت داشته باشند می توانند برای اقامت فرانسه اقدام کنند. البته این دوره برای افرادی که یک دوره دو ساله تحصیلی (مانند کارشناسی ارشد) را در یک دانشگاه فرانسوی تمام کرده باشند به دو سال کاهش پیدا میکند. (به تاپیک اقامت بعد از اتمام تحصیلات در فرانسه مراجعه کنید)
۴- از طریق ازدواج با یک فرانسوی بعد از ۴ سال می توان تقاضای ملیت فرانسوی کرد.

اقامت اتحادیه اروپا از طریق فرانسه با خرید املاک تجاری-اداری همراه با کلیه امور اقامتی و اجازه کار شروع قیمت از ۱۵۰,۰۰۰ یورو

EU.DES.Paris

 

قانون مهاجرتی جدید فرانسه به خریداران ملک اجازه می دهد تا به راحتی و باسرعت بسیار بالا به فرانسه مهاجرت نموده و اقامت خود را حداکثر در مدت زمان ۶ ماه اخذ نمایند. خرید ملک در فرانسه تحت نظر گروه مشاوران و کارشناسان  اقامت ر اروپا، اقامت فرانسه را در بر خواهد داشت. دارندگان اقامت فرانسه با اخذ کارت اقامت خود می توانند سایر کشورهای اروپایی عضو شینگن را بطور کامل و بدون نیاز به ویزا بازدید کنند.

شرایط ویزای اقامت فرانسه از طریق خرید ملک شامل موارد زیر می گردد:

اخذ ویزای اقامت فرانسه بطور یک ساله و تمدید آن در سه سال پیایی (هر سال تمدید می گردد)

  • اخذ ویزای اقامت دایم فرانسه (ویزای اقامت ۱۰ ساله) پس از ۵سال از خرید ملک و  دانستن زبان فرانسه به  اخذ پاسپورت فرانسه می انجامد .
  • فوق العاده سریع فقط در ۶ ماه
  • دریافت کارت  اقامت  فرانسه که به عنوان جایگزین پاسپورت در سایر سفرهای دور اروپا از آن استفاده می شود.
  • قابل اخذ فقط با خرید ملک بدون شرط قیمت ، فقط ملک مذکور باید در ازاء هر عضو حانواده حد اقل ۳۰ متر باشد .

 

شرایط خرید ملک برای متقاضیان متفاوت می باشد و شرایط بصورت زیر می باشد:

 

  1. در صورتیکه خریدار فقط یک نفر باشد و تنها همان شخص قصد اقامت فرانسه را داشته باشد بدون انجام مراحل خاص، ملک خریداری می گردد، حساب بانکی برای وی افتتاح شده و از وی در خواست واریز مبلغ مشخصی برای اخذ تاییده های مهاجرتی می گردد و پس از ۶ ماه اقامت وی از کشور فرانسه گرفته خواهد شد.
  2. در صورتیکه خریداران و متقاضیان اقامت بیش از یک نفر باشند می بایست برای آنان یک شرط غیر تجاری SCI  تحت عنوان Societe Civile Immobilliere که فقط برای امور خرید ملک (نه مقاصد تجاری) ایجاد می گردد را تاسیس و سایرین را سهامدار آن نمود. در این حالت ملک را به نام شرکت SCI نموده و مراحل افتتاح حساب بانکی و سایر مراحل اقامتی بطور معمول پیگیری می شود.
  3. اگر شما در کشور فرانسه مغازه و شغلی را بخرید کشور فرانسه یک ویزای یک ساله برای شما صادرمیکند این ویزابه مدت ۵سال سالانه تمدید می شود و پس از گذشت ۵سال اقامت دائم فرانسه  را از طریق سرمایه گذاری دریافت می کنید

توضیحات: اقامت خانوادگی اروپا (شینگن) همراه با امتیاز دریافت پاسپورت در سال هشتم

دارای وام بانکی ۱۰ ساله برای املاک تجاری بالای ۱۵۰ هزار یورو بین ۳۰% تا ۴۵% از مبلغ کل با حداقل بهره بانکی ۴%

واقع در بهترین موقعیت مکانی و تجاری شهر پاریس ، نوساز و آماده تحویل فوری

با شرایط پرداخت ریالی در ایران ، بدون نیاز به خرید ارز خارجی

farance

از مزایای مهم این اقامت می‌توان به نکات زیر اشاره کرد:

۱- متقاضی نیازی به ماندن در خاک فرانسه ندارد و می‌تواند پس از دریافت اقامت، کشور فرانسه را ترک نماید.

۲- شرکتی که به منظور کسب اقامت برای متقاضی به ثبت می‌رسد تنها در صورتی مورد نیاز است که بیش از یک نفر (مثلا یک خانواده به طور همزمان) تمایل به اخذ اقامت داشته باشند و در صورتی که شخص به صورت انفرادی عمل نماید هیچ نیازی به این شرکت نمی‌باشد. همچنین شرکت مذکور در صورت نیاز به ثبت شدن نیز عملکردی شبیه موسسه های غیرانتفاعی داشته و هیچگونه تعهدی را برای فعال بودن و یا پرداخت مالیات برای متقاضی به همراه نخواهد داشت

۳-با توجه به مدت زمان لازم به منظور دریافت ویزای اولیه، این امکان برای متقاضی وجود دارد که بتواند هزینه ملک مورد نظر را نیز در طول یک بازه زمانی مناسب چند ماهه پرداخت کند. نکته بسیار مهم و قابل توجه این است که چنانچه شخصی در حال حاضر مالک

یک مسکن در فرانسه باشد نیز می‌تواند از این امکان استفاده نموده و تنها هزینه های مربوط به امور اداری و مشاوره وکلاء را پرداخت نماید.

۴-به همراه این اقامت اجازه کار نیز برای متقاضی صادر می‌شود و شخص می‌تواند در کشور فرانسه مشغول به کار شود.

۵-چنانچه متقاضی علاقه مند به راه اندازی یک بیزنس شخصی برای خود باشد، می‌باید یک شرکت تجاری را نیز به ثبت برساند که در این خصوص دفتر حقوقی ما در پاریس، تمام خدمات مورد نیاز را ارائه خواهد داد. 

 

european-passport-laying-on-the-euro-stars-estonian-passport

 

سوالی که برای بسیاری از افراد مطرح است این است که بعد از دریافت اقامت استونی آیا این پروسه به تابعیت منجر خواهد گردید و یا خیر

در اکثر کشور های اروپایی شما ۵ سال بعد از دریافت اقامت میتوانید درخواست تابعیت آن کشور را نمایید که بعد از شرکت در امتحانات شهروندی و مراسم خاص آن به تابعیت آن کشور درخواهید آمد

دریافت تابعیت کشور های اروپایی مزایای بسیاری را برای افراد در برخواهد داشت که از جمله آن میتوان سفر آزادانه به بسیاری از کشور های دنیا بدون نیاز به دریافت روادید و ویزا مانند سفر به آمریکا و کانادا اشاره نمود

با دریافت پاسپورت استونی میتوانید به بسیاری از کشورهای دنیا بدون نگرانی از دریافت ویزا آزادانه سفر کنید

شما با داشتن پاسپورت استونی میتوانید به ۱۴۵ کشور دنیا از جمله آمریکا کانادا انگلستان استرالیا و … بدون نیاز به دریافت ویزا سفر کنید

همچنین شما با داشتن اقامت کشور استونی میتوانید با شرایطی بسیار آسان به کشورهای مختلف دنیا  سفر نمایید و شرایط دریافت ویزا برای شما بسیار آسان خواهد بود .

Estonia_map

 

در صورتی که مایل به ثبت شرکت و اقامت از طریق کشور استونی میباشید اقامت شما در آغاز به مدت ۵ سال برای شما اخذ خواهد گردید

گروه کارشناسان و اقامت اروپا خدمات ذیل را جهت اخذ اقامت کشور استونی به شما عزیزان ارائه مینماید

۱٫ صدور اقامت پنج ساله اروپا  در ابتدای دریافت اقامت

۲٫  اجازه کار در تمامی کشورهای جزء اتحادیه اروپا

۳٫  اجازه زندگی و سفر در تمامی کشورهای جزء اتحادیه اروپا

۴٫ رفت و آمد آزادانه  به ایران به صورت نامحدود در تمام طول مدت اقامت

۵٫ اجازه تحصیل در تمام اتحادیه اروپا

۶٫ امکان گرفتن اقامت دائم و تابعیت ( پاسپورت ) بعداز مدت پنج سال

کل پروسه دریافت اقامت استونی از شروع ثبت شرکت تا دریافت اقامت استونی نیاز به ۳ تا ۴ ماه زمان دارد

مخارج مناسب، بهره گیری بهینه از امکانات و روابط خوب

با دارا بودن فرهنگی غنی، اتریش به یکی از بهترین و نه گران ترین کشورها جهت زندگی تبدیل شده است. بر طبق بررسی بین المللی “مخارج زندگی در سال ۲۰۰۹″ که توسط شرکت مشاوره أی مشهور “مرکر” صورت گرفته است در مقام ۲۱ قرار گرفته است.

در این بررسی ۱۴۳ شهر بزرگ در جهان در خصوص مسئله مخارج زندگی مورد تحقیق قرار گرفته اند.

ژاپن و روسیه در مقام اول قرار دارند. توکیو گران ترین شهر دنیا است، پس از آن اوزاکا، مسکو، ژنو، هنگ کنگ و زوریخ به ترتیب جزء گران ترین شهرهای دنیا هستند. در بین ۱۰ کشور گران جهان، پنج کشور از قاره آسیا و چهار شهر اروپایی بعلاوه نیویورک قرار دارند.

بعلاوه جهت اجاره دفتر یا خرید منزل یا سوئیت های کوچک، کشور اتریش دارای مناسب ترین قیمت ها در اروپای مرکزی است.

البته مخارج زندگی در کشورهای مختلف متناسب با میزان درآمد سطح رفاه اجتماعی مسائل بیمه و مالیات میباشد و جای نگرانی در این زمینه برای افراد وجود ندارد

ارزشگذاری با ارزش استراحت

انتخاب اتریش بعنوان پایگاه اصلی در وهله اول توسط شرایط اقتصادی مساعد پشتیبانی می شود. کارمندان و پرسنل تنها زمانی قادر به ارائه بهترین خدمات هستند که در محیط زندگی خود از احساس آرامش و رفاه برخوردار باشند. کیفیت زندگی در اتریش ضربه ناپذیر است. شرایط اتریش تمامی خواسته ها را برآورده می سازد: طبیعت بکر و مناظر بی نظیر، منابع طبیعی، چشم اندازهای فرهنگی، چراگاه ها و مراتع سرسبز، چشمه های زلال، کیفیت خوب هوا و بسیاری چیزهای دیگر. این گنج های طبیعت در کنار فرهنگ غنی و متنوع، سطح زندگی بالا و امنیت فوق العاده نیز وجود مشکلات زیست محیطی در کمترین حد ممکن، اتریش را مبدل به کشوری ساخته اند که هر فردی زندگی در آن را دلپسند و مطبوع می یابد.

زندگی و مالکیت تضمین شده

اتریش یکی از امن ترین کشورهای جهان است. ثبات اقتصادی، سیاسی و اجتماعی این کشور را به مدینه فاضله مبدل ساخته است. بویژه آمار کم میزان جرم و جنایت و امنیت حقوقی برای شرکت ها بسیار جذاب است. بر طبق آمار سال ۲۰۰۸ از لحاظ رعایت امنیت حقوق فردی و مالکیت، کشور اتریش در مقام سوم جهان قرار دارد.

How_to_get_pre-approved_Vietnam_Visa_for_Austria_passport_holders

سوالی که برای بسیاری از افراد مطرح است این است که بعد از دریافت اقامت اتریش آیا این پروسه به تابعیت منجر خواهد گردید و یا خیر

در اکثر کشور های اروپایی شما ۵ سال بعد از دریافت اقامت میتوانید درخواست تابعیت آن کشور را نمایید که بعد از شرکت در امتحانات شهروندی و مراسم خاص آن به تابعیت آن کشور درخواهید آمد

دریافت تابعیت کشور های اروپایی مزایای بسیاری را برای افراد در برخواهد داشت که از جمله آن میتوان سفر آزادانه به بسیاری از کشور های دنیا بدون نیاز به دریافت روادید و ویزا مانند سفر به آمریکا و کانادا اشاره نمود

افرادی که دارای پاسپورت اتریش هستند جهت سفرهای زیر ۹۰ روز خود به ایالات متحده آمریکا نیازی به دریافت روادید و ویزا ندارند

 

انواع اقامت قابل دریافت در اتریش به شرح ذیل میباشد :

اقامت دائم

  1. اقامت دائم برای افراد با تخصص های کلیدی و مهم: این نوع از اقامت برای بار اول به مدت ۱۸ ماه صادر می گردد و اجازه کار برای افراد متخصص در زمینه تخصصی این افراد را در بر دارد
  2. اقامت دائم که اجازه کار بدون هیچگونه محدودیت زمانی را نیز در بر می گیرد
  3. اقامت دائم همراه با محدودیت زمانی، برای نمونه: جهت پیوستن افراد خانواده به یکدیگر. این نوع اقامت شامل اجازه کار جهت مشاغل مستقل می باشد، جهت مشاغل غیر مستقل ارائه مجوز از طرف اداره کار اتریش ضروری است

اقامت دائم برای کلیه کشورهای اتحادیه اروپا

  1. این نوع اقامت بعد از ۵ سال اقامت بدون وقفه صادر می شود
  2. این نوع اقامت، اجازه کار برای تمامی مشاغل را در بر می گیرد

 

اقامت موقت برای اهداف خاص

  1. این نوع از اقامت برای گروه های زیر صادر می شود
  2. کارمندان عالی رتبه چرخشی مانند مدیران شرکت ها و یا کارخانجات و یا نمایندگان آنها که هر چند سال یکبار محل خدمت آنها بنابر صلاح دید کارفرما تغییر می یابد، در این نوع اقامت ارائه مجوز از طرف اداره کارضروری است: گواهی و یا تاییدیه اشتغال به کار بعنوان کارمند عالی رتبه چرخشی
  3. کارگران خارجی که جهت کار در اتریش از طرف کارفرمای خود به صورت قانونی و برای مدت مشخص به این کشور فرستاده شده اند: در این حالت نیز ارائه گواهی و یا تاییدیه اشتغال به کار بعنوان کارگر خارجی از طرف اداره کار اتریش ضروری است. مدت زمان اشتغال بایستی بیش از شش ماه باشد
  4. مشاغل مستقل: در صورتیکه فرد خارجی طی قراردادی موظف به انجام کاری باشد که اجرای آن بیش از شش ماه بطول انجامد، در این مورد نیز احتمال ضرورت ارائه مجوز از طرف اداره کار وجود دارد
  5. مشاغل هنری: اعم از مستقل و یا غیر مستقل. در این حالت شخص تنها از راه فعالیت های هنری امرار معاش میکند. در این مورد ارائه ضمانت نامه الزامی نیست. در صورت فعالیت شغلی غیر مستقل در این زمینه ، ارائه مجوز از طرف اداره کار ضروری می باشد: گواهی اشتغال به کار بعنوان هنرمند
  6. موارد استثنائی مشاغل غیر مستقل: در صورتی که فعالیت شغلی مجزا از قوانین مربوط به اجازه کار اتباع خارجی باشد، ارائه گواهی مربوط به وضعیت استثنائی ضروری است
  7. محققین: در صورت ارائه پیمان نامه تأیید شده از طرف مؤسسه تحقیقاتی معتبر
کانال تلگرام اقامت اروپا
راهکارهای اقامت اروپا
مشاوره اقامت اروپا – مشاوره مهاجرت به اروپا
مشاوره اقامت اروپا