Get Adobe Flash player
فرم ارزیابی اقامت اروپا

فرم ارزیابی رایگان اقامت اروپا

مشاوره اقامت اروپا
مشاوران اقامت اروپا
دانلود راهنمای اقامت اروپا

دانلود راهنمای اقامت اروپا

مشاوره اقامت اروپا از طریق تلگرام

نظرات اقامت اروپا
کانال تلگرام اقامت اروپا

Posts Tagged ‘اقامت سرمایه گذاری اروپا’

اقامت انگلستان از راه سرمایه گذاری

اقامت انگلستان از راه سرمایه گذاری

 

شما میتوانید با سرمایه گذاری در انگلستان ( حداقل مبلغ سرمایه گذاری ۱ میلیون پوند انگلستان ) میتوانید اقامت انگلستان را اخذ نمایید . جالب است بدانید شما در صورتی که مایل به سرمایه گذاری به مبلغ ۱ میلیون پوند باشید نیازی به اینکه تجارت خاصی مد نظر داشته باشید ندارید و تنها کافی است مبلغ ۱ میلیون پوند دارایی که امکان انتقال آن به انگلستان را داشته باشید دارا باشید. برای سرمایه گذاری یک میلیون یورویی شما میتوانید در انگلستان باشید و یا در خارج از انگلستان باشید همچنین سرمایه شما نیز میتواند در خارج از انگلستان باشد و بایستی مبلغ فوق را به انگلستان انتقال دهید

 

مزایای اخذ اقامت سرمایه گذاری انگلستان

 

 

·         بدون الزام داشتن تخصص جهت مهاجرت

·         بدون نیاز به داشتن تجارت یا بیزینس

·         بدون نیاز به داشتن مدرک زبان

·         بدون نیاز به تامین هزینه جداگانه جهت افراد همراه

                                                     

 

امتیازات برای متقاضیانی که برای اولین بار قصد اخذ ویزا را دارند :

– داشتن یک میلیون پوند که در اختیار متقاضی و قابل انتقال باشد . 
– داشتن دو میلیون پوند که می تواند نیمی از آن بصورت وام از بانکهای معتبر باشد .

 

 

برای اخذ اقامت انگلستان از راه سرمایه گذاری لازم است ۷۵ امتیاز کسب کنید

 

۳۰  امتیاز برای داشتن مبلغ یک میلیون پوند که قابل انتقال به انگلستان باشد . 
۳۰  امتیاز جهت سرمایه گذاری حداقل  750000  پوند از سرمایه در انگلستان در اوراق مشارکت دولتی ، سهام و غیره . . .

( سرمایه گذاری در مسکن و املاک از این قانون مستثنی است .) 
۱۵  امتیاز در صورتیکه شخص سرمایه گذار در  3 ماه اول  پس از اخذ ویزا نسبت به سرمایه گذاری اقدام کند .

majarestan

 

اخذ اقامت دائم از طریق اوراق بهادار مطمئن ترین، آسانترین و کم هزینه ترین روش در جهان می باشد که با تصویب پارلمان مجارستان به شهروندان بسیاری از کشورها منجمله ایران ارائه می شود. دیگر کشورهای اروپایی از طریق برنامه های سرمایه گذاری سنگین که همچنین مستلزم خرید ملک، تاسیس شرکت، استخدام کارمندان محلی، پرداخت مالیات و بیمه و دیگر موارد دست و پا گیر و پر هزینه می باشد به تعداد معدودی از شهروندان کشورهای دیگر پس از طی مراحل طولانی، اقامت موقت صادر می کنند که سالانه یا هر دو سال یک بار باید تمدید گردد.  طبق قانون جدید مجارستان هر فردی که مبلغ 250.000 یورو اوراق بهادار دولتی که ویژه اقامت صادر شده است به مدت 5 سال خریداری کند مجوز اقامت دائم مجارستان دریافت خواهد کرد. این مبلغ پس از 5 سال به خریدار باز پرداخت می شود. همسر و فرزندان زیر 18 سال نیز به صورت خودکار اقامت دریافت می نمایند. با داشتن کارت اقامت مجارستان شما از کلیه حقوق شهروندی (به غیر از شرکت در انتخابات) مانند یک اروپایی بهرمند می شوید و بدون نیاز به ویزا در کلیه کشورهای شینگن می توانید سفر کنید یا به فعالیت تجاری بپردازید. فرزندان شما نیز در هر یک از کشورهای شینگن بصورت رایگان یا هزینه معادل آنچه شهروندان اروپایی می پردازند می توانند مشغول به تحصیل شوند.

 

eghamat-majarestan

مزایا اخذ اقامت مجارستان از این روش :

  • یک روش بسیار سریع برای دریافت اقامت است. شما و همه افراد خانواده اقامت دائم را بعد از ۶ ماه دریافت می‌کنید
  • محدودیت لزوم زندگی در کشور را ندارید
  • نیاز به دانش زبان ندارید
  • در عرض چند هفته آزادانه خواهید توانست به همه کشورهای حوزه شنگن بدون نیاز به ویزا سفر کنید
  • نیازی به سرمایه گذاری هنگفت و یا خرید املاک گران قیمت ندارید
  • یک روند ساده برای شما و همه افراد خانواده شما
  • عدم نیاز به مسافرت و حضور فیزیکی برای انجام کار
  • می‌توانید از خدمات درمانی با کیفیت بالا در تمام محدوده اتحادیه اروپا استفاده کنید
  • مبلغ مالیات برای شما و بیزنس مجارستانی شما پایین است
  • کشور مجارستان از نظر تحصیلی دارای رتبه بالایی است
  • مجارستان کشوری امن برا خانواده شما و برای سرمایه گذاری شماست
  • هزینه‌های کمتر زندگی در مجارستان

در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر و یا مشاوره در این زمینه با ما از طریق پست الکترونیک info@egghamateuropa.com تماس حاصل نمایید

کانال تلگرام اقامت اروپا
راهکارهای اقامت اروپا
مشاوره اقامت اروپا – مشاوره مهاجرت به اروپا
مشاوره اقامت اروپا