Get Adobe Flash player
فرم ارزیابی اقامت اروپا

فرم ارزیابی رایگان اقامت اروپا

مشاوره اقامت اروپا
مشاوران اقامت اروپا
دانلود راهنمای اقامت اروپا

دانلود راهنمای اقامت اروپا

مشاوره اقامت اروپا از طریق تلگرام

نظرات اقامت اروپا
کانال تلگرام اقامت اروپا

Posts Tagged ‘اقامت شنگن’

برنامه گرین کارت دانمارک از تاریخ ۱۰ جون ۲۰۱۶ لغو شد. اما به پرونده تمامی متقاضیانی که قبل از ۱۰ جون در این برنامه اقامتی ، شرکت کرده بودند رسیدگی خواهد شد.در ضمن دارندگان گرین کارت دانمارک که اقامت خود را قبل از تاریخ ذکر شده ،دریافت کرده اند میتوانند در صورت داشتن شرایط لازم ،اقامت خود را تمدید نمایند.

لازم به ذکر است این محدودیت زمانی مربوط به  وابستگان متقاضی اصلی و (یا همان دارنده اقامت دانمارک) نمی باشد و آنها می توانند برای دریافت اقامت و یا تمدید اقامت خویش بعد از ۱۰ جون نیز اقدام نمایند.

The Greencard Scheme has been repealed with effect from 10 June 2016.

Applications for a residence permit under the Greencard Scheme submitted before 10 June 2016 will be processed.

If you are a greencard holder who has been granted a residence permit based on an application submitted before 10 June 2016, you can be granted an extension of your residence permit if you fulfil the requirements for an extension. 

If you are an accompanying family member to a Greencard holder, you can continue to apply for a residence permit and extension of your residence permit. This applies whether you submit the application for a residence permit as an accompanying family member before or after 10 June 2016.

 

اقامت اروپا از راه خرید ملک

 

شاید در بسیاری از وب سایت های اینترنتی و تبلیغاتی مشاهده کنید که شرکت های زیادی وعده اخذ اقامت اسلواکی از طریق خرید املاک به شما را داده اند و ادعا مینمایند در قبال خرید آپارتمان های ارزان قیمت و یا ویلا میتوانید اقامت اروپا ( اقامت شنگن – اقامت اسلواکی ) را از طریق خرید ملک دریافت نمایید

لازم است به اطلاع برسانیم تا زمان نگارش این مطلب هیچ قانونی در اسلواکی برای اخذ اقامت از راه خرید املاک وجود ندارد و این تبلیغات کلا پایه و اساسی ندارد

اکثر کسانی که این گونه تبلیغات را انجام میدهند نماینده یا مشاور یک آژانس تبلیغاتی هستند و فاقد اطلاعات قانونی میباشند و فقط هدفشان کسب درآمد از طریق فروش املاک و دریافت کمیسیون میباشد

امور مهاجرت و اقامت نیاز به خدمات حقوقی توسط وکیل دارد . پس فریب آگهی هایی از این دست را نخورید

 

اقامت اسلواکی

 

در صورتی که تمایل دارید اقامت اسلواکی ( اقامت شنگن – اقامت اروپا ) را دریافت دارید باید بدانید یکی از بهترین و آسانترین روش اخذ اقامت کشور اروپایی شنگن را انتخاب نموده اید .

گروه مشاوران و کارشناسان اقامت اروپا با سالها تجربه و تخصص در زمینه اخذ اقامت کشور های اروپایی شنگن و تخصصا در خصوص اخذ اقامت اسلواکی  ( اقامت اروپا – اقامت شنگن ) این امکان را دارد تا در حداقل زمان  و با کمترین هزینه و ۱۰۰ % قانونی برای اخذ اقامت اسلواکی شما را یاری نماید

در صورت تمایل شما میتوانید برای اخذ وقت مشاوره اخذ  اقامت اسلواکی و یا مشاوره اخذ اقامت اروپایی شنگن با گروه مشاوران و کارشناسان اقامت اروپا با ما تماس بگیرید

 

اقامت اروپا از راه ثبت شرکت در اروپا

 

جالب است بدانید شما با اخذ اقامت شنگن از کشور اسلواکی خواهید توانست در سایر کشورهای اروپایی شنگن زندگی و یا کار کنید . ما با همکاری گروه وکلای خود در کشور اسلواکی میتوانیم برای شما مجوز کار و مجوز اقامت شنگن را بگیریم تا شما بتوانید آزادانه در سطح کشورهای اروپایی شنگن تردد  نمایید .

eghamat-mohajerat-europa

 

البته فراموش نکنید که شما بایستی کلیه کارهای مربوط به اقامت و مهاجرت و ثبت شرکت در کشور اسلواکی را فقط از طریق وکیل رسمی عضو کانون وکلا کشور اسلواکی انجام دهید . شرکت گروه مشاوران و کارشناسان اقامت اروپا شما را در  امر اخذ اقامت و مهاجرت به اروپا یاری میفرماید

امکان اخذ اقامت اروپا و مهاجرت به اروپا  از طریق خرید مشاغل آماده امکان پذیر میباشد .شما ميتوانيد از طريق مشاغل آماده در اروپا اقامت اروپا را دريافت داريد و به اروپا مهاجرت نماييد . مهاجرت به اروپا در كشورهاي اروپايي شنگن و انگلستان ميتواند از طريق خريد تجارت و مشاغل آماده براي شما امكان پذير باشد
 

تجارت هاي قابل عرضه و خريد در شاخه هاي زير امكام پذير ميباشد
۱- خدمات اتومبيل شامل تعميرگاه و فروش لوازم يدكي و كارواش ( از مبلغ ۲۰۰٫۰۰۰ يورو به بالا )
۲ – خدمات سالن هاي زيبايي و آرايش و ماساژ ( از مبلغ ۱۰۰٫۰۰۰ يورو به بالا )
۳- كافي شاپ ( از مبلغ ۱۰۰٫۰۰۰ يورو به بالا )
۴ – مركز اسكان شهري ( پانسيون ) ( از مبلغ ۵۰۰٫۰۰۰ يورو به بالا )
۵- مكان هاي تفريحي ( از مبلغ ۵۰۰٫۰۰۰ يورو به بالا )
۶- رستوران و فست فود ( از مبلغ ۳۰۰٫۰۰۰ يورو به بالا )
۷- هتل و متل ( از مبلغ ۱ ميليون يورو به بالا )
۸- مهدكودك و مركز نگهداري از سالمندان ( از مبلغ ۳۰۰٫۰۰۰ يورو )
۹- انتشارات ، كتابفروشي و مجله فروشي ( از مبلغ ۱۰۰٫۰۰۰ يورو )
۱۰- مشاورين املاك ( از مبلغ ۱۰۰٫۰۰۰ يورو )
و ده ها زمينه ديگر


شرايط خريد :
۱- قبل از خريد براي شما اقامت اروپا را ميگيريم
۲- پس از اخذ اقامت اروپا براي شما حساب بانكي باز ميشود و مبلغ را به حساب خود در كشور اروپايي واريز مينماييد
۳ – از املاك فوق كه به شما معرفي ميشود بازديد مينماييد و كليه عمليات نقل و انتقال تحت نظر وكيل انجام ميشود

 

شرايط وام :


۱ – با توجه به اينكه اخذ اقامت اروپا قبل از خريد ملك انجام ميشود تا ۷۰ درصد ميتوان در خريدها از وام استفاده نمود


هزينه ها :
هزينه دريافتي توسط ما ۲۰٫۰۰۰ يورو + ۵ تا ۱۰ درصد از مبلغ ملك براي املاك )

 

نحوه دريافت هزينه :
مشاوره اوليه به صورت تلفني يا حضوري: هر جلسه ۱ ساعته مشاوره ۱۰۰٫۰۰۰ تومان
پرداختي اول قرارداد ( هنگام عقد قرارداد ) : ۱۰٫۰۰۰ يورو
پرداختي دوم قرارداد ( بعد از انجام پروسه قرارداد ) ۱۰٫۰۰۰ يورو

 

تضمين :
در صورت انجام نشدن شركت ما كل هزينه به فرد باز ميگردد ضمنا ۵۰ % هزينه پس از انجام پروسه دريافت ميگردد

ضمنا خرید املاک میتواند بعد از انجام پروسه صدور اقامت انجام گیرد


 

پست الكترونيك : info@eghamateuropa.com
تلفن تماس دفتر : ۲۲۸۷۵۴۴۳-۰۲۱ ( تماس روزهاي شنبه الي چهارشنبه ساعت ۱۰ الي ۱۶ )
تلفن تماس همراه : ۹۲۱۰۲۰۱-۰۹۳۰ ( تماس روزهاي غير تعطيل ساعت ۱۰ الي ۲۰ )

 

در صورت تمایل به مهاجرت به دانمارک ( مهاجرت به اروپا ) و اخذ اقامت دانمارک ( اقامت اروپا – اقامت شنگن ) از طریق تخصص و مدرک تحصیلی بایستی مدرک تحصیلی شما در یکی از رشته  های زیر باشد . در غیر این صورت شانس پذیرش به عنوان نیروی متخصص برای اخذ اقامت دانمارک و مهاجرت به دانمارک را نخواهید داشت .در صورت وجود تحصیلات شما در رشته های زیر بایستی حد نصاب امتیاز را برای اخذ اقامت دانمارک و مهاجرت به دانمارک بیاورید . 

Engineer

Mechanical engineer
Requirement: Professional Bachelor's degree

Production engineer
Requirement: Professional Bachelor's degree

Building engineer
Requirement: Professional Bachelor's degree

Environmental engineer
Requirement: Professional Bachelor's degree

Energy engineer
Requirement: Professional Bachelor's degree

Electrical engineer
Requirement: Professional Bachelor's degree

IT engineer
Requirement: Professional Bachelor's degree

Doctor, dentist and veterinarian

Medical consultant
Requirement: Master's degree + Danish authorisation

Medical doctor
Requirement: Master's degree + Danish authorisation

Hospital doctor
Requirement: Master's degree + Danish authorisation

Consultant doctor/chief physician
Requirement: Master's degree + Danish authorisation

Health, healthcare and personal care

Surgical nurse
Requirement: Professional Bachelor's degree + Danish authorisation

Anesthetic nurse
Requirement: Professional Bachelor's degree + Danish authorisation

Nurse
Requirement: Professional Bachelor's degree + Danish authorisation

Health visitor
Requirement: Professional Bachelor's degree + Danish authorisation

Radiologist
Requirement: Professional Bachelor's degree + Danish authorisation

Medical laboratory technologist
Requirement: Professional Bachelor's degree + Danish authorisation 

IT and tele communication

IT architect
Requirement: At least three years’ IT education

Programmer and systems developer
Requirement: At least three years’ IT education

IT consultant
Requirement: At least three years’ IT education 

Teaching in high schools, seminaries, folk high schools etc.

Upper secondary school teacher, natural science and physical education
Requirement: Master's degree + Danish authorisation 

Upper secondary school teacher, humanities and creative subjects
Requirement: Master's degree + Danish authorisation

Teaching in elementary schools

Primary and lower secondary school teacher
Requirement: Professional Bachelor's degree + Danish authorisation

 

Educational work

Pedagogue
Requirement: Professional Bachelor's degree

Social pedagogue
Requirement: Professional Bachelor's degree

 

Other academic work

Land surveyor
Requirement: Master's degree + Danish authorisation

Pharmacist
Requirement: Master's degree + Danish authorisation

Auditor
Requirement: Master's degree

Business controller
Requirement: At least three years’ education at university level or business school level

Financial controller
Requirement: At least three years’ education at university level or business school level

Economics and business administrator
Requirement: At least three years’ education at university level or business school level

Business analyst
Requirement: At least three years’ education at university level or business school level

Attorney
Requirement: Master's degree + Danish authorisation

Legal counselor
Requirement: Master's degree

Economist
Requirement: Master's degree

Building and construction

Architectural technologist and construction manager
Requirement: Professional Bachelor's degree

latvia-melk

 

این صفحه حاوی اطلاعات اقامت اروپا از طریق خرید املاک میباشد

حتما تبلیغات زیادی را تا کنون در این خصوص مشاهده نموده اید

شرکت های بسیاری به شما پیشنهادهای مختلفی میدهند

بیشتر تبلیغات مربوط به کشور های اسپانیا قبرس و ایتالیا است و کلیت آن هم به این صورت است که اگر یک آپارتمان با قیمتی حدود ۶۰٫۰۰۰ یورو بخرید میتوانید به سادگی تمام اقامت اروپا را دریافت کنید

جالب توجه است بدانید که در هیچ کدام از این کشورها قانونی برای اعطا اقامت از طریق خرید آپارتمان مسکونی وجود ندارد

شاید خرید املاک در کنار ثبت شرکت یا سایر گزینه ها امتیازی مثبت محسوب گردد ولی جداگانه به هیچ عنوان برای شما سودی نخواهد داشت

ضمنا بایستی به شما بگویم اگر بخواهید آپارتمان هایی که به منظور اقامت میخرید را بفروشید با توجه به بحران های مالی در اتحادیه اروپا با مشکل زیادی روبرو خواهید بود

در حال حاضر فقط چهار کشور در اتحادیه اروپا وجود دارد که شما میتوانید فقط بر اساس خرید یک آپارتمان و یا خانه مسکونی  اقدام به دریافت اقامت اروپا کنید

پس بنابر این بهتر است تبلیغات دروغین برخی شرکت ها و کانال های ماهواره ای را فراموش کنید و کمی به قوانین موجود توجه کنید .

اگر هم به گفته های ما شک یا شبهه دارید میتوانید صحت مطالب عنوان گردیده را از سفارت کشورهای فوق سوال بفرمایید

———————————————————–

اقامت اروپا از طریق خرید املاک مسکونی ( آپارتمان و یا خانه )

 

۱- اخذ اقامت اروپا بر اساس خرید آپارتمان یا خانه در کشور لتونی ( لاتویا – لتلند )

  • حداقل قیمت خرید املاک در کشور لتونی مبلغ ۲۵۰٫۰۰۰ یورو میباشد 
  • املاک قابل خریداری املاک مازاد بانک ها و برخی شرکت های دولتی است و نمیتوان بر اساس هر ملکی اقامت گرفت
  • این نوع اقامت به اقامت دائم اروپا و پاسپورت اروپایی منتهی میگردد
  • هزینه قابل پرداخت به دولت جهت انجام تشریفات قانونی ۳۵۰۰۰ یورو میباشد
  • امکان خرید املاک در تمام کشور وجود دارد

۲- اخذ اقامت اروپا بر اساس خرید آپارتمان یا خانه در کشور یونان

  • حداقل قیمت خرید املاک در کشور یونان مبلغ ۲۵۰٫۰۰۰ یورو میباشد 
  • این نوع اقامت به اقامت دائم اروپا و پاسپورت اروپایی منتهی نمیگردد
  • هزینه قابل پرداخت به دولت جهت انجام تشریفات قانونی ۳۰۰۰۰ یورو میباشد
  • امکان خرید املاک در تمام کشور  یونان وجود دارد
  • این نوع از اقامت تا زمانی که این ملک به نام شما باشد و این قانون وجود داشته باشد برای شما سال به سال تمدید میگردد

۳- اخذ اقامت اروپا بر اساس خرید آپارتمان یا خانه در کشور پرتغال

  • حداقل قیمت خرید املاک در کشور پرتغال مبلغ ۵۰۰٫۰۰۰ یورو میباشد 
  • این نوع اقامت به اقامت دائم اروپا و پاسپورت اروپایی منتهی میگردد
  • هزینه قابل پرداخت به دولت جهت انجام تشریفات قانونی ۸۵۰۰۰ یورو میباشد
  • امکان خرید املاک در تمام کشور  پرتغال وجود دارد

۴- اخذ اقامت اروپا بر اساس خرید آپارتمان یا خانه در کشور اسپانیا

  • حداقل قیمت خرید املاک در کشور اسپانیا مبلغ ۵۰۰٫۰۰۰ یورو میباشد 
  • این نوع اقامت به اقامت دائم اروپا و پاسپورت اروپایی منتهی میگردد
  • هزینه قابل پرداخت به دولت جهت انجام تشریفات قانونی ۱۰۰۰۰۰ یورو میباشد
  • امکان خرید املاک در تمام کشور  اسپانیا وجود دارد
  • علاوه بر خرید خانه باید بتوانید اثبات نمایید که از توانایی مالی بالایی برخوردار میباشید و قادر هستید بدون کار در اسپانیا هزینه زندگی خود و اعضا خانواده خود را تامین نمایید

۵- اخذ اقامت اروپا بر اساس خرید آپارتمان یا خانه در کشور اسپانیا

  • حداقل قیمت خرید املاک در کشور اسپانیا مبلغ ۱۶۰٫۰۰۰ یورو میباشد 
  • این نوع اقامت به اقامت دائم اروپا و پاسپورت اروپایی منتهی میگردد
  • هزینه قابل پرداخت به دولت جهت انجام تشریفات قانونی ۵۰۰۰۰ یورو میباشد
  • امکان خرید املاک در تمام کشور  اسپانیا وجود دارد
  • علاوه بر خرید خانه میبایست اقدام به ثبت شرکت نمایید تا بتوانید از طریق ثبت شرکت هزینه زندگی خود و اعضا خانواده خود را تامین نمایید

———————————————————–

اقامت اروپا از طریق خرید املاک تجاری

 

اگر قصد خرید املاک تجاری دارید  ما میتوانیم در بسیاری کشورهای اروپایی این اقدام را برای شما انجام دهیم

و بر این اساس برای شما اقامت دریافت کنیم حتی در کشور انگلستان نیز این امر میسر میباشد

ولی قیمت اینگونه املاک در اروپا از ۲۵۰٫۰۰۰ یورو به بالا بوده ضمنا املاک فوق بایستی کارشناسی شده باشد یعنی مشخص باشد که بهره برداری از املاک فوق سود آور است و شما نیز بایستی در آن شاغل شوید ( یعنی امکان خرید و اجاره آن وجود نخواهد داشت ولی افراد در صورت تمایل میتوانند آن را بخرند و برای اداره آن کارمند استخدام نمایند )

ما در این خصوص میتوانیم بر اساس بودجه شما و نوع ملک مورد نیاز املاکی را به شما پیشنهاد نمایید

سپس شما را برای بازدید املاک به اروپا میفرستیم در صورتی که تمایل به خرید داشتید برای شما در یک بانک اروپایی حسابی باز میشود و شما میتوانید با پرداخت وجه آن به حساب خود و اعطا وکالت نامه به وکیل جهت خرید املاک برای خرید ملک مورد نظر اقدام و سپس وکیل مورد نظر کلیه عملیات مربوط به اقامت را برای شما انجام خواهد داد ( دریافت اقامت بر اساس این روش کاملا تضمین شده است و به شما از طرف بانک تضمین داده میشود ( ضمانت نامه بانکی ) که در صورتی که به هر علتی مشکلی برای شما پیش بیاید کلیه هزینه های شما را بدون کسر حتی ۱ یورو به شما پرداخت کنند)

———————————————————–

ما به شما پیشنهاد میکنیم قصد اقامت اروپا از طریق خرید ملک را دارید حتما از مشاوری زبده در این خصوص بهره بگیرید و فریب موسساتی که نماینده یک مشاور املاک و یا یک شرکت سازنده املاک در کشور اروپایی هستند و تنها قصد دارند به شما یک ملک بفروشند و کمیسیون دریافت کنند را نخورید

سعی ما بر این است بر پایه تلاش مستمر و اطلاعات بروز از کشورهای اروپایی بتوانیم بهترین گزینه را به شما پیشنهاد نماییم

نکته بسیار مهم این است که شما نمیتوانید بر اساس یک ملک از قبل خریداری شده و یا ملکی که از شخص یا سایر موسسات بخرید اقدام نمایید و شما بایستی مستقیما از موسساتی که دولت این امتیاز را به آنها داده خرید کنید

———————————————————–

در صورتی که مایل هستید در این خصوص از کارشناسان ما مشاوره بگیرید

برای اخذ وقت مشاوره حضوری و یا تلفنی میتوانید از طریق تلفن با ما تماس بگیرید

 

تلفن اخذ وقت مشاوره : ۲۲۸۷۵۴۴۳-۰۲۱ ( تماس روزهای شنبه الی چهارشنبه ساعت ۱۰ الی ۱۶ )

تلفن اخذ وقت مشاوره اقامت اروپا : ۹۲۱۰۲۰۱-۰۹۳۰ ( تماس روزهای غیر تعطیل ساعت ۱۰ الی ۲۰ )

 گروه مشاوران و کارشناسان اقامت اروپا  

 

 

eghamat-france

از طریق ثبت شرکت تجاری از نوع Sarl و یا La Societe responsabilite limitte  که دارای امکان فعالیت در سایر زمینه های تجاری می باشد می توان نسبت به اخذ اقامت فرانسه اقدام نمود. گفتنی است که شرایط زیر برای اخذ اقامت فرانسه به عنوان بخشی از مراحل تجاری در فرانسه مورد نیاز می باشد:

  • انجام مراحل تعیین نام در فرانسه با ارائه تقاضا به INPI
  • افتتاح حساب بانکی و واریز وجوه مورد نیاز و گرفتن تاییده از بانک
  • گرفتن تاییده های مالیاتی از اداره مالیات (این کار می بایست حداکثر یکماه پس از امضای مدارک شرکت انجام گردد.)
  • ارائه مدارک و تشکیل پرونده در Centre de Formalites des Enterprises و یا CFE در فرانسه و ثبت شرکت
  • تهیه کتب و دفترچه های مرتبط با فعالیت های شرکت که می بایست مهر و امضای دادگاه تجاری را داشته باشند.
  • ارائه رسید تاییده اداره ثبت (CFE) به سازمان پست در جهت انتشار در بخش عمومی
  • انجام مراحل اقامت و اخذ ویزای فرانسه

در کنار این مراحل طرح تجاری می بایست به تاییده مراکز ذیصلاح تجاری جهت اخذ اقامت تجاری فرانسه برسد. گروه مشاورین اقامت و کار در اروپا تمامی این مراحل را بطور مرحله به مرحله برای متقاضیان مهاجرت به فرانسه اعمال خواهد نمود. مدت زمان مورد نیاز برای اتمام سایر مراحل بین ۶ الی ۸ ماه بطول می انجامد.

 

اقامت اتحادیه اروپا از طریق فرانسه با خرید املاک تجاری-اداری همراه با کلیه امور اقامتی و اجازه کار شروع قیمت از ۱۵۰,۰۰۰ یورو

EU.DES.Paris

 

قانون مهاجرتی جدید فرانسه به خریداران ملک اجازه می دهد تا به راحتی و باسرعت بسیار بالا به فرانسه مهاجرت نموده و اقامت خود را حداکثر در مدت زمان ۶ ماه اخذ نمایند. خرید ملک در فرانسه تحت نظر گروه مشاوران و کارشناسان  اقامت ر اروپا، اقامت فرانسه را در بر خواهد داشت. دارندگان اقامت فرانسه با اخذ کارت اقامت خود می توانند سایر کشورهای اروپایی عضو شینگن را بطور کامل و بدون نیاز به ویزا بازدید کنند.

شرایط ویزای اقامت فرانسه از طریق خرید ملک شامل موارد زیر می گردد:

اخذ ویزای اقامت فرانسه بطور یک ساله و تمدید آن در سه سال پیایی (هر سال تمدید می گردد)

  • اخذ ویزای اقامت دایم فرانسه (ویزای اقامت ۱۰ ساله) پس از ۵سال از خرید ملک و  دانستن زبان فرانسه به  اخذ پاسپورت فرانسه می انجامد .
  • فوق العاده سریع فقط در ۶ ماه
  • دریافت کارت  اقامت  فرانسه که به عنوان جایگزین پاسپورت در سایر سفرهای دور اروپا از آن استفاده می شود.
  • قابل اخذ فقط با خرید ملک بدون شرط قیمت ، فقط ملک مذکور باید در ازاء هر عضو حانواده حد اقل ۳۰ متر باشد .

 

شرایط خرید ملک برای متقاضیان متفاوت می باشد و شرایط بصورت زیر می باشد:

 

  1. در صورتیکه خریدار فقط یک نفر باشد و تنها همان شخص قصد اقامت فرانسه را داشته باشد بدون انجام مراحل خاص، ملک خریداری می گردد، حساب بانکی برای وی افتتاح شده و از وی در خواست واریز مبلغ مشخصی برای اخذ تاییده های مهاجرتی می گردد و پس از ۶ ماه اقامت وی از کشور فرانسه گرفته خواهد شد.
  2. در صورتیکه خریداران و متقاضیان اقامت بیش از یک نفر باشند می بایست برای آنان یک شرط غیر تجاری SCI  تحت عنوان Societe Civile Immobilliere که فقط برای امور خرید ملک (نه مقاصد تجاری) ایجاد می گردد را تاسیس و سایرین را سهامدار آن نمود. در این حالت ملک را به نام شرکت SCI نموده و مراحل افتتاح حساب بانکی و سایر مراحل اقامتی بطور معمول پیگیری می شود.
  3. اگر شما در کشور فرانسه مغازه و شغلی را بخرید کشور فرانسه یک ویزای یک ساله برای شما صادرمیکند این ویزابه مدت ۵سال سالانه تمدید می شود و پس از گذشت ۵سال اقامت دائم فرانسه  را از طریق سرمایه گذاری دریافت می کنید

توضیحات: اقامت خانوادگی اروپا (شینگن) همراه با امتیاز دریافت پاسپورت در سال هشتم

دارای وام بانکی ۱۰ ساله برای املاک تجاری بالای ۱۵۰ هزار یورو بین ۳۰% تا ۴۵% از مبلغ کل با حداقل بهره بانکی ۴%

واقع در بهترین موقعیت مکانی و تجاری شهر پاریس ، نوساز و آماده تحویل فوری

با شرایط پرداخت ریالی در ایران ، بدون نیاز به خرید ارز خارجی

farance

از مزایای مهم این اقامت می‌توان به نکات زیر اشاره کرد:

۱- متقاضی نیازی به ماندن در خاک فرانسه ندارد و می‌تواند پس از دریافت اقامت، کشور فرانسه را ترک نماید.

۲- شرکتی که به منظور کسب اقامت برای متقاضی به ثبت می‌رسد تنها در صورتی مورد نیاز است که بیش از یک نفر (مثلا یک خانواده به طور همزمان) تمایل به اخذ اقامت داشته باشند و در صورتی که شخص به صورت انفرادی عمل نماید هیچ نیازی به این شرکت نمی‌باشد. همچنین شرکت مذکور در صورت نیاز به ثبت شدن نیز عملکردی شبیه موسسه های غیرانتفاعی داشته و هیچگونه تعهدی را برای فعال بودن و یا پرداخت مالیات برای متقاضی به همراه نخواهد داشت

۳-با توجه به مدت زمان لازم به منظور دریافت ویزای اولیه، این امکان برای متقاضی وجود دارد که بتواند هزینه ملک مورد نظر را نیز در طول یک بازه زمانی مناسب چند ماهه پرداخت کند. نکته بسیار مهم و قابل توجه این است که چنانچه شخصی در حال حاضر مالک

یک مسکن در فرانسه باشد نیز می‌تواند از این امکان استفاده نموده و تنها هزینه های مربوط به امور اداری و مشاوره وکلاء را پرداخت نماید.

۴-به همراه این اقامت اجازه کار نیز برای متقاضی صادر می‌شود و شخص می‌تواند در کشور فرانسه مشغول به کار شود.

۵-چنانچه متقاضی علاقه مند به راه اندازی یک بیزنس شخصی برای خود باشد، می‌باید یک شرکت تجاری را نیز به ثبت برساند که در این خصوص دفتر حقوقی ما در پاریس، تمام خدمات مورد نیاز را ارائه خواهد داد. 

 

در صورتی که نیاز به مشاوره در خصوص مسائل اقامت دارید لطفا ابتدا فرم ارزیابی ما را پر بفرمایید تا بتوانیم با اطلاعاتی که از شما دریافت میکنیم بهتر به سوالات شما پاسخ بدهیم

برای پر کردن فرم ارزیابی بر روی لینک زیر کلیک کنید

فرم ارزیابی اقامت اروپا 

کانال تلگرام اقامت اروپا
راهکارهای اقامت اروپا
مشاوره اقامت اروپا – مشاوره مهاجرت به اروپا
مشاوره اقامت اروپا