Get Adobe Flash player
فرم ارزیابی اقامت اروپا

فرم ارزیابی رایگان اقامت اروپا

مشاوره اقامت اروپا
مشاوران اقامت اروپا
دانلود راهنمای اقامت اروپا

دانلود راهنمای اقامت اروپا

مشاوره اقامت اروپا از طریق تلگرام

نظرات اقامت اروپا
کانال تلگرام اقامت اروپا

Posts Tagged ‘اقامت موقت اروپا’

کارت اقامت و پاسپورت اسلوواکی

با دریافت اقامت اروپا از طریق اسلواکی از مزایای شهروندی اسلواکی و اتحادیه اروپا برخوردار خواهید شد و خواهید توانست در کل کشورهای اتحادیه اروپا و شنگن سفر نمایید و یا به کار، تحصیل و زندگی بپردازید. در صورتی که این راه را برای اقامت اروپا انتخاب نمایید تا ۵ سال اقامت موقت اروپا را دریافت خواهید کرد و بر این اساس شما طی مدت ۵ سال از دریافت اقامت کشور اسلواکی ، می توانید اقامت دائم این کشور اروپایی را به دست آورید و پاسپورت اروپایی داشته باشید.
سالانه هزاران نفر از سراسر جهان برای دسترسی به امکانات و زندگی بهتر در اتحادیه اروپا، به کشور اسلواکی مهاجرت می کنند. هرچند در سالهای گذشته راه های گوناگونی برای اخذ اقامت در کشورهای اروپایی وجود داشت، اما امروزه به سختی می توان امیدوار بود که بدون سرمایه گذاری های کلان و یا تخصص خاص مورد نیاز کشورهای اروپایی، موفق به دریافت اقامت دائم در اتحادیه اروپا شد.
پیمان شنگن در سال ۱۹۹۰ کنترل روادید را لغو کرد و ایست های گمرکی نیز در تمامی مرزهای داخلی حوزه شنگن برداشته شد و امکان رفت و آمد شهروندان اتحادیه اروپا برای زندگی، مسافرت، کار و سرمایه گذاری بیشتر شد.
اتحادیه اروپا هم اکنون شامل ۲۸ کشور مستقل است که مجموعا کشورهای عضو اتحادیه خوانده می‌شوند و عبارت‌اند از آلمان، اتریش، اسپانیا، استونی، اسلوواکی، اسلوونی، ایتالیا، ایرلند، بلژیک، بلغارستان، پادشاهی متحده پرتغال، جمهوری چک، دانمارک، رومانی، سوئد، فرانسه، فنلاند، قبرس، لاتویا، لوکزامبورگ، لهستان، لیتوانی، لتونی، مالت، مجارستان، هلند، یونان و کرواسی.
به محض دریافت کارت اقامت اسلواکی، می توانند از مزایای شهروندان اروپایی همچون استفاده از بیمه، افتتاح حساب در بانک های معتبر بین المللی، خرید ملک و وام بانکی، تسهیلات دانشگاهی و خدمات درمانی بهره مند شوند و در تمامی ۲۸ کشور اتحادیه اروپا رفت و آمد نمایند. همچنین درخواست دریافت ویزا برای کشورهای امریکا ، کانادا ، استرالیا و انگلیس برای دارندگان اقامت اروپا به سهولت انجام می شود.
اخذ اقامت دائم کشور اسلواکی پس از گذراندن پنج سال از دریافت اقامت در این کشور امکان پذیر بوده و پس از آن می توان با طی مراحل قانونی پاسپورت اسلواکی را دریافت کرد. نکته ی بسیار پر اهمیت در این زمینه و بهره برداری از بیشترین تخصصهای مربوط و وکلای برتر این است که شما بدون نیاز به حضور مستمر در کشور اسلواکی و اداره کردن شرکت خود از راه دور و فقط پرداخت مالیات میتوانید به بهترین نحو اقامت خود را تمدید کنید.
– نیاز به هیچگونه سرمایه گذاری در اروپا وجود ندارد و متقاضی با تهیه راحت ترین و ساده ترین مدارک در کوتاه ترین زمان، موفق به اخذ اقامت اروپا خواهد شد
– شما مالک یک شرکت اروپایی، حساب بانکی در اروپا و اقامت یکساله اتحادیه اروپا (قابل تمدید تا٥ سال) خواهید شد. و در پایان ٥ سال، اقامت دائم و شهروندی شنگن یا همان شهروندی اروپا را دریافت خواهید نمود

شما با دریافت پاسپورت اسلواکی ( پاسپورت اروپایی ) میتوانید به ۱۵۰ کشور دنیا بدون نیاز به گرفتن ویزا سفر نمایید

برخی از این کشورها عبارتند از آمریکا ، کاناد ، استرالیا ، نیوزلند ، کره ، چین ، ژاپن ، انگلستان ، ایرلند و …. 

 

اقامت اروپا و مهاجرت به اروپا

eu-visa

 

هر گونه اقامت بیش از ۳ ماه متوالی در فرانسه، مشمول روند خاصی است که جزیی از توافقنامه شنگن محسوب نمیشود.

دو نوع ویزای اقامت وجود دارد:

- ویزای اقامت جهت اقامت موقت متوالی بیش از ۳ ماه و سپس بازگشت به ایران( به عنوان مثال، کارآموزان و یا دانشجویان)

- ویزای اقامت جهت سکونت قطعی در فرانسه (به عنوان مثال،اقامتِ اتباع ایرانی که همسر فرانسوی دارند).

از اول ژوئن ۲۰۰۹ ، برای همسران اتباع فرانسوی، برای دانشجویان، و برای کسانی که قرار است در فرانسه استخدام شوند و کسانی که به عنوان ویزیتور اقامت درخواست می کنند، توسط بخش کنسولی،روادیدی تحت عنوان اقامت معادل برگه اقامت صادر میشود که اعتبار آن یک سال است. مگر در موارد خاصی که نیاز به صدور ویزای با مدت اعتبار کمتری نیاز باشد.

دارنده ویزای اقامت امکان سفر فرانسه با ترانزیت از یکی از کشورهای شنگن را دارد و میتواند در طول مدت اعتبار ویزا، بطور آزادانه در محدوده شنگن تردد نماید.

از سوی دیگر، پس ازصدور ویزای اقامت دارنده آن ملزم است در بدو ورود به فرانسه به یکی از دو اداره زیر مراجعه و نسبت به ثبت ورود خود اقدام نماید:یا اداره مهاجرت و تابعیت (OFII) (در صورت داشتن ویزای اقامت معادل برگه اقامت یک ساله) یا پرفکتور ذیصلاح برای صدور کارت اقامت (ویزای اقامت با عبارت "کارت اقامت در طی مهلت دو ماه پس از ورود، درخواست شود")

eghamat-france

از طریق ثبت شرکت تجاری از نوع Sarl و یا La Societe responsabilite limitte  که دارای امکان فعالیت در سایر زمینه های تجاری می باشد می توان نسبت به اخذ اقامت فرانسه اقدام نمود. گفتنی است که شرایط زیر برای اخذ اقامت فرانسه به عنوان بخشی از مراحل تجاری در فرانسه مورد نیاز می باشد:

  • انجام مراحل تعیین نام در فرانسه با ارائه تقاضا به INPI
  • افتتاح حساب بانکی و واریز وجوه مورد نیاز و گرفتن تاییده از بانک
  • گرفتن تاییده های مالیاتی از اداره مالیات (این کار می بایست حداکثر یکماه پس از امضای مدارک شرکت انجام گردد.)
  • ارائه مدارک و تشکیل پرونده در Centre de Formalites des Enterprises و یا CFE در فرانسه و ثبت شرکت
  • تهیه کتب و دفترچه های مرتبط با فعالیت های شرکت که می بایست مهر و امضای دادگاه تجاری را داشته باشند.
  • ارائه رسید تاییده اداره ثبت (CFE) به سازمان پست در جهت انتشار در بخش عمومی
  • انجام مراحل اقامت و اخذ ویزای فرانسه

در کنار این مراحل طرح تجاری می بایست به تاییده مراکز ذیصلاح تجاری جهت اخذ اقامت تجاری فرانسه برسد. گروه مشاورین اقامت و کار در اروپا تمامی این مراحل را بطور مرحله به مرحله برای متقاضیان مهاجرت به فرانسه اعمال خواهد نمود. مدت زمان مورد نیاز برای اتمام سایر مراحل بین ۶ الی ۸ ماه بطول می انجامد.

 

France

 

چهار روش برای گرفتن اجازه اقامت دائم در فرانسه هست که البته با شهروندی فرانسه فرق میکنه.
با گرفتن اقامت دائم میشه در فرانسه زندگی کرد.
۱- افرادی که در فرانسه بدنیا می آیند می توانند در ۱۸ سالگی ملیت فرانسوی بگیرند.
۲- افرادی که یکی از پدر یا مادر آنها فرانسوی (یا قرار است فراسوی شود ) است و خارج از فرانسه بدنیا آمده اند.
۳- افرادی که بیشتر از پنج سال در فرانسه اقامت داشته باشند می توانند برای اقامت فرانسه اقدام کنند. البته این دوره برای افرادی که یک دوره دو ساله تحصیلی (مانند کارشناسی ارشد) را در یک دانشگاه فرانسوی تمام کرده باشند به دو سال کاهش پیدا میکند. (به تاپیک اقامت بعد از اتمام تحصیلات در فرانسه مراجعه کنید)
۴- از طریق ازدواج با یک فرانسوی بعد از ۴ سال می توان تقاضای ملیت فرانسوی کرد.

european-passport-laying-on-the-euro-stars-estonian-passport

 

سوالی که برای بسیاری از افراد مطرح است این است که بعد از دریافت اقامت استونی آیا این پروسه به تابعیت منجر خواهد گردید و یا خیر

در اکثر کشور های اروپایی شما ۵ سال بعد از دریافت اقامت میتوانید درخواست تابعیت آن کشور را نمایید که بعد از شرکت در امتحانات شهروندی و مراسم خاص آن به تابعیت آن کشور درخواهید آمد

دریافت تابعیت کشور های اروپایی مزایای بسیاری را برای افراد در برخواهد داشت که از جمله آن میتوان سفر آزادانه به بسیاری از کشور های دنیا بدون نیاز به دریافت روادید و ویزا مانند سفر به آمریکا و کانادا اشاره نمود

با دریافت پاسپورت استونی میتوانید به بسیاری از کشورهای دنیا بدون نگرانی از دریافت ویزا آزادانه سفر کنید

شما با داشتن پاسپورت استونی میتوانید به ۱۴۵ کشور دنیا از جمله آمریکا کانادا انگلستان استرالیا و … بدون نیاز به دریافت ویزا سفر کنید

همچنین شما با داشتن اقامت کشور استونی میتوانید با شرایطی بسیار آسان به کشورهای مختلف دنیا  سفر نمایید و شرایط دریافت ویزا برای شما بسیار آسان خواهد بود .

How_to_get_pre-approved_Vietnam_Visa_for_Austria_passport_holders

سوالی که برای بسیاری از افراد مطرح است این است که بعد از دریافت اقامت اتریش آیا این پروسه به تابعیت منجر خواهد گردید و یا خیر

در اکثر کشور های اروپایی شما ۵ سال بعد از دریافت اقامت میتوانید درخواست تابعیت آن کشور را نمایید که بعد از شرکت در امتحانات شهروندی و مراسم خاص آن به تابعیت آن کشور درخواهید آمد

دریافت تابعیت کشور های اروپایی مزایای بسیاری را برای افراد در برخواهد داشت که از جمله آن میتوان سفر آزادانه به بسیاری از کشور های دنیا بدون نیاز به دریافت روادید و ویزا مانند سفر به آمریکا و کانادا اشاره نمود

افرادی که دارای پاسپورت اتریش هستند جهت سفرهای زیر ۹۰ روز خود به ایالات متحده آمریکا نیازی به دریافت روادید و ویزا ندارند

 

کانال تلگرام اقامت اروپا
راهکارهای اقامت اروپا
مشاوره اقامت اروپا – مشاوره مهاجرت به اروپا
مشاوره اقامت اروپا