Get Adobe Flash player
فرم ارزیابی اقامت اروپا

فرم ارزیابی رایگان اقامت اروپا

مشاوره اقامت اروپا
مشاوران اقامت اروپا
دانلود راهنمای اقامت اروپا

دانلود راهنمای اقامت اروپا

مشاوره اقامت اروپا از طریق تلگرام

نظرات اقامت اروپا
کانال تلگرام اقامت اروپا

Posts Tagged ‘اقامت کاری فرانسه’

 

visa-france

به متقاضیان کار در کشور فرانسه ویزا تعلق نخواهد گرفت، بنابراین کشور فرانسه به نیروی مهاجر خارجی برای کار احتیاج نخواهد داشت، اما در زمانی که افراد از طریق ویزای تحصیلی وارد کشور فرانسه می شود در ویزای آنها حق کار قانونی وجود دارد که افراد می توانند به صورت قانونی از آن استفاده کنند، مثلا می توانند در شرکتی به صورت نیمه وقت کار کنند و یا حتی استخدام شوند.

بنابراین کشور فرانسه به طور مستقل به افراد ویزای کارفرانسه نخواهد داد مگر اینکه افراد در کشور فرانسه همزمان با کار نیمه وقت ، در دانشگاه های فرانسه تحصیل کنند.

اصولا زمانی که افراد با ویزای تحصیلی وارد کشور فرانسه می شوند ، مانند سایر کشور های اروپایی در مقطع فوق لیسانس ۲۰ ساعت و درمقطع دکترا ۳۰ ساعت در هفته حق کار قانونی خواهند داشت و مانعی برای انجام کار برای آنها وجود ندارد. حقوقی که برای کار این گونه افراد در کشور فرانسه در نظر گرفته شده است از ساعتی ۱۰ یورو به بالا می باشد.

تنها از یک طریق می توان ویزای تحصیلی به همراه کار را تبدیل به اقامت دائم کرد و آن این است که افراد در حال تحصیل اگر بتوانند که کاری را پیدا کنند که کار فرما آنها را بیمه کند بعد از اتمام تحصیل، میتوانند برای اقامت دائم اقدام کنند.

eghamat-france

از طریق ثبت شرکت تجاری از نوع Sarl و یا La Societe responsabilite limitte  که دارای امکان فعالیت در سایر زمینه های تجاری می باشد می توان نسبت به اخذ اقامت فرانسه اقدام نمود. گفتنی است که شرایط زیر برای اخذ اقامت فرانسه به عنوان بخشی از مراحل تجاری در فرانسه مورد نیاز می باشد:

  • انجام مراحل تعیین نام در فرانسه با ارائه تقاضا به INPI
  • افتتاح حساب بانکی و واریز وجوه مورد نیاز و گرفتن تاییده از بانک
  • گرفتن تاییده های مالیاتی از اداره مالیات (این کار می بایست حداکثر یکماه پس از امضای مدارک شرکت انجام گردد.)
  • ارائه مدارک و تشکیل پرونده در Centre de Formalites des Enterprises و یا CFE در فرانسه و ثبت شرکت
  • تهیه کتب و دفترچه های مرتبط با فعالیت های شرکت که می بایست مهر و امضای دادگاه تجاری را داشته باشند.
  • ارائه رسید تاییده اداره ثبت (CFE) به سازمان پست در جهت انتشار در بخش عمومی
  • انجام مراحل اقامت و اخذ ویزای فرانسه

در کنار این مراحل طرح تجاری می بایست به تاییده مراکز ذیصلاح تجاری جهت اخذ اقامت تجاری فرانسه برسد. گروه مشاورین اقامت و کار در اروپا تمامی این مراحل را بطور مرحله به مرحله برای متقاضیان مهاجرت به فرانسه اعمال خواهد نمود. مدت زمان مورد نیاز برای اتمام سایر مراحل بین ۶ الی ۸ ماه بطول می انجامد.

 

کانال تلگرام اقامت اروپا
راهکارهای اقامت اروپا
مشاوره اقامت اروپا – مشاوره مهاجرت به اروپا
مشاوره اقامت اروپا