Get Adobe Flash player
فرم ارزیابی اقامت اروپا

فرم ارزیابی رایگان اقامت اروپا

مشاوره اقامت اروپا
مشاوران اقامت اروپا
دانلود راهنمای اقامت اروپا

دانلود راهنمای اقامت اروپا

مشاوره اقامت اروپا از طریق تلگرام

نظرات اقامت اروپا
کانال تلگرام اقامت اروپا

Posts Tagged ‘اقامت’

اخذ اقامت کشور یونان ( اتحادیه اروپا ، شینگن )

اقامت یونان به یکی از سه طریق زیر ممکن است که راحت ترین روش تمکن مالی بدون اجازه کار است.

۱- اثبات توانایی مالی (تمکن مالی)

الف-با اجازه کار

ایجاد کار و سرمایه گذاری به مبلغ ۳۰۰/۰۰۰ یورو در یونان (برای تجارت در قالب کارهای بزرگ)
اثبات وجود ۶۰/۰۰۰ یورو در حساب بانکی یونان یا کشورهای دیگر
اقامت دو ساله صادر و هر دو سال یک بار به شرط بقای کسب و کار تمدید می‌گردد.
در این حالت اقامت با اجازه کار صادر می‌گردد اما شرط فعال نمودن واحد تجاری و نیز حضور در یونان لازم است.

ب- بدون اجاره کار در یونان

در صورتیکه سرپرست خانواده با ارایه مدارک مالی (حقوق، اسناد مالکیت، اجاره نامه ملکی، حساب بانکی در ایران و یا کشورهای دیگر) ثابت نماید که قادر به پرداخت ماهیانه ۲۰۰۰ یورو برای خود و۴۰۰ یورو برای هریک از افراد تحت تکفل خود می باشد ابتدا اقامت دو ساله یونان را دریافت می‌نماید. بعد از دو سال در صورت رخ ندادن تخلفی در طی اقامت در یونان سه سال یک بار تمدید می‌گردد. در این حالت فرزندان زیر ۱۸ سال امکان همراهی متقاضی را دارند.

هزینه برای متقاضی ۱۸ هزار یورو و برای هر یک از افراد تحت تکفل ۲۰۰۰ یورو می باشد که در سه قسط مساوی دریافت میگردد.

متقاضی می تواند در کشور یونان اقامت واقعی نداشته و صرفاً از خدمات کارت اقامت یونان استفاده نماید.

۲- خرید ملک در یونان

تنها در صورت خرید ملک به مبلغ ۲۵۰/۰۰۰ یورو امکان پذیر می‌باشد.

۳- تاسیس شرکت ایرانی در یونان

متقاضی می تواند شرکتی در یونان که Sister company شرکت ایرانی باشد افتتاح نماید که ۱۰۰ درصد سهام آن متعلق به شرکت ایرانی باشد.

در سال اول اقامت دو ساله و پس از آن هر ۳ سال تمدید می گردد.

اخذ ویزای کشور یونان ( اتحادیه اروپا ،شینگن )

ارائه مشاوره و خدمات اخذ ویزای یونان ( اتحادیه اروپا ، شینگن ) توسط کارشناسان با تجربه و متخصص گروه اقامت اروپا اخذ ویزای یونان و بررسی مدارک و شرایط متقاضی اخذ ویزای یونان , تنظیم دعوت نامه رسمی, تکمیل آنلاین فرم تقاضای ویـزا و تعیین نوبت سفارت, چک لیست مدارک و نیز راهنمای انجام مصاحبه جهت اخذ ویزای توریستی, تجاری, نمایشگاهی, تحصیلی, شرکت در سمینارها, کنفرانس ها و مجامع علمی در یونان تـخصص ما است.

مدارک مورد نیاز

۱- شناسنامه ایرانی
۲- گذرنامه
۳- سه قطعه عکس رنگی
۴- آدرس محل کار و منزل به طور دقیق.

اسنادی مبنی بر وضعیت شغلی متقاضی:

۱- برای کارمندان بخش دولتی: ترجمه‌ی آخرین حکم کارگزینی
۲- برای کارمندان بخش خصوصی‌: گواهی اشتغال به کار
۳- برای صاحبان شرکت‌های خصوصی: ترجمه‌ی روزنامه رسمی شرکت به همراه رزومه‌ی شرکت به زبان انگلیسی، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.
۴- برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها: کارت بین‌المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی.
۵- برای مشاغل آزاد: ترجمه جواز کسب و یا کارت بازرگانی
۶- مشروح عملیات آخرین ماه حساب بانکی شخصی: پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی و مهرشده به سفارت ارائه شود.
۷- ترجمه‌ی یک سند مالکیت، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی
۸- بیمه مسافرتی ،بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد یونان

ثبت شرکت دریونان ( اتحادیه اروپا ، شینگن )

گروه مشاوران و کارشناسان اقامت اروپا با همکاری کارشناسان خبره و وکلای معتبر در حال فعالیت در یونان و با داشتن سالها تجربه در زمینه ثبت شرکت در یونان و گسترش فعالیت های تجاری و دریافت اقامت اروپا و همکاری مستمر با شرکتها ، سازمانها و اتاق های بازرگانی در یونان و به عنوان نماینده برخی از آژانسهای جذب سرمایه گذاری در اروپا جهت ثبت شرکت در یونان و همچنین دریافت اقامت بر مبنای ثبت شرکت در یونان برای شما عزیزان آمادگی خود را جهت انجام پروسه های ثبت شرکت در یونان و همچنین دریافت اقامت برای شما عزیزان اعلام میدارد.

بنابراین با داشتن اقامت یونان شما قادر خواهید بود به تمامى کشورهاى اتحادیه اروپا و شینگن بدون نیاز به ویزا سفرکنید و ویزاى بسیارى از کشورهاى غربى همچون کانادا ـ استرالیا ـ نیوزیلند و حتى آمریکا را براحتى اقدام نمایید.

مشاوره ثبت شرکت در یونان به صورت رایگان می باشد، در صورت نیاز به هر گونه مشاوره در خصوص ثبت شرکت در یونان و مهاجرت به یونان شما می توانید به صورت حضوری و تلفنی با ما در تماس باشید.

۱٫ خدمات ما بری ثبت شرکت در یونان
۲٫ مشاوره در زمینه انتخاب مدل های ثبت شرکت در یونان
۳٫ انجام امور حقوقی و ثبت شرکت در یونان توسط وکلای رسمی شرکت
۴٫ اخذ ویزا برای انجام کارهای ثبت شرکت در یونان ( مرحله مقدماتی )
۵٫ افتتاح حساب بانکی ( حقوقی ) از طریق ثبت شرکت در یونان
۶٫ تهیه دفتر مجازی یا حقیقی به همراه تلفن، فکس، ایمیل و وب سایت با پسوند کشور یونان
۷٫ دریافت اقامت ۱ ساله برای مدیرعامل و خانواده از طریق ثبت شرکت در یونان

مزایای ثبت شرکت در یونان

۱٫ مالکیت ۱۰۰% (بدون نیاز به شریک محلی)
۲٫ دسترسی به تمام نواحی اروپای شینگن برای مسافرت، تجارت و اقامت طولانی مدت
۳٫ امکان درخواست اقامت دائم پس از ۳ سال
۴٫ امکان درخواست پاسپورت ۵ سال بعد از اخذ اقامت دائم
۵٫ امکان اخذ آسان ویزا برای تمامی نقاط دنیا
۶٫ افتتاح حساب شرکتی و شخصی
۷٫ استفاده از مارک تجاری (برند) اروپائی
۸٫ قوانین تجاری و گمرکی آزاد در داخل اتحادیه اروپا

مراحل ثبت شرکت در یونان و دریافت اقامت

تشکیل پرونده از طریق گروه وکلا در یونان و هماهنگی با وزارت بازرگانی و وزارت امور خارجه و دریافت تاییدیه و موافقت دولت یونان نسبت به Business Plan و اجازه فعالیت تجاری برای متقاضی
تعیین وقت مصاحبه در سفارت و دریافت ویزای D برای فرد متقاضی و خانواده ایشان حضور در یونان جهت دریافت اقامت یکساله و انجام مراحل ثبت شرکت
بعد از گذشت یکسال و ارائه گزارش کاری شرکت ، اقامت تمدید خواهد شد.
بعد از ۳ سال اقامت در یونان و در صورت ارائه فعالیت تجاری مثبت ، فرد متقاضی و خانواده ایشان حق تقاضای دائم پیدا خواهند نمود.

مدارک مورد نیاز ثبت شرکت در یونان و اقامت

نام شرکت (توسط خود شما ارائه میشود)
پر نمودن فرم ثبت شرکت در یونان
اسکن پاسپورت سهامداران و مدیرعامل
طرح توجیهی اقتصادی ( Business Plan )
سند مالکیت و پرینت حساب بانکی
کپی از آخرین مدرک تحصیلی‌
وکالتنامه (که باید توسط موکل امضا شود )

اقامت اروپا از راه خرید ملک

 

شاید در بسیاری از وب سایت های اینترنتی و تبلیغاتی مشاهده کنید که شرکت های زیادی وعده اخذ اقامت اسلواکی از طریق خرید املاک به شما را داده اند و ادعا مینمایند در قبال خرید آپارتمان های ارزان قیمت و یا ویلا میتوانید اقامت اروپا ( اقامت شنگن – اقامت اسلواکی ) را از طریق خرید ملک دریافت نمایید

لازم است به اطلاع برسانیم تا زمان نگارش این مطلب هیچ قانونی در اسلواکی برای اخذ اقامت از راه خرید املاک وجود ندارد و این تبلیغات کلا پایه و اساسی ندارد

اکثر کسانی که این گونه تبلیغات را انجام میدهند نماینده یا مشاور یک آژانس تبلیغاتی هستند و فاقد اطلاعات قانونی میباشند و فقط هدفشان کسب درآمد از طریق فروش املاک و دریافت کمیسیون میباشد

امور مهاجرت و اقامت نیاز به خدمات حقوقی توسط وکیل دارد . پس فریب آگهی هایی از این دست را نخورید

 

اقامت اسلواکی

 

در صورتی که تمایل دارید اقامت اسلواکی ( اقامت شنگن – اقامت اروپا ) را دریافت دارید باید بدانید یکی از بهترین و آسانترین روش اخذ اقامت کشور اروپایی شنگن را انتخاب نموده اید .

گروه مشاوران و کارشناسان اقامت اروپا با سالها تجربه و تخصص در زمینه اخذ اقامت کشور های اروپایی شنگن و تخصصا در خصوص اخذ اقامت اسلواکی  ( اقامت اروپا – اقامت شنگن ) این امکان را دارد تا در حداقل زمان  و با کمترین هزینه و ۱۰۰ % قانونی برای اخذ اقامت اسلواکی شما را یاری نماید

در صورت تمایل شما میتوانید برای اخذ وقت مشاوره اخذ  اقامت اسلواکی و یا مشاوره اخذ اقامت اروپایی شنگن با گروه مشاوران و کارشناسان اقامت اروپا با ما تماس بگیرید

 

اقامت اروپا از راه ثبت شرکت در اروپا

 

جالب است بدانید شما با اخذ اقامت شنگن از کشور اسلواکی خواهید توانست در سایر کشورهای اروپایی شنگن زندگی و یا کار کنید . ما با همکاری گروه وکلای خود در کشور اسلواکی میتوانیم برای شما مجوز کار و مجوز اقامت شنگن را بگیریم تا شما بتوانید آزادانه در سطح کشورهای اروپایی شنگن تردد  نمایید .

eghamat-mohajerat-europa

 

البته فراموش نکنید که شما بایستی کلیه کارهای مربوط به اقامت و مهاجرت و ثبت شرکت در کشور اسلواکی را فقط از طریق وکیل رسمی عضو کانون وکلا کشور اسلواکی انجام دهید . شرکت گروه مشاوران و کارشناسان اقامت اروپا شما را در  امر اخذ اقامت و مهاجرت به اروپا یاری میفرماید

 
پر کردن این فرم به ما کمک میکند ابتدا شرایط شما را ارزیابی کنیم و پس از ارزیابی شرایط به شما از طریق sms  و email پیام بدهیم تا جهت تعیین وقت مشاوره با ما تماس بگیرید
 
اقامت اروپا و مهاجرت به اروپا
 
در صورتی که پر کردن فرم از حوصله شما خارج است و یا نمیخواهید اطلاعات خود را از طریق اینترنت ارسال نمایید میتوانید از طریق تلفن با ما تماس بگیرید تا برای شما وقت مشاوره حضوری  و یا تلفنی ( صرفا باری ساکنین شهرستانها ) تعیین گردد
 
تلفن تعیین وقت مشاوره اقامت اروپا : ۲۲۸۷۵۴۴۳-۰۲۱  ( 10 خط – تماس روزهای شنبه الی چهارشنبه ساعت ۱۰ الی ۱۶ )
 
تلفن تعیین وقت مشاوره اقامت اروپا : ۹۲۱۰۲۰۱-۰۹۳۰ ( تماس در روزهای غیر تعطیل ساعت ۱۰ الی ۲۰ )

 

اطلاعات تماس

 

مشخصات سرپرست خانواده

 

تحصیلات

 

وضعیت شغلی

 

مشخصات همسر و فرزندان

 

اطلاعات مسافرتی و اقامتی

 

اطلاعات سرمایه

 

روش و کشور مورد علاقه برای مهاجرت

 

تایید اطلاعات فرم

کارت اقامت و پاسپورت اسلوواکی

با دریافت اقامت اروپا از طریق اسلواکی از مزایای شهروندی اسلواکی و اتحادیه اروپا برخوردار خواهید شد و خواهید توانست در کل کشورهای اتحادیه اروپا و شنگن سفر نمایید و یا به کار، تحصیل و زندگی بپردازید. در صورتی که این راه را برای اقامت اروپا انتخاب نمایید تا ۵ سال اقامت موقت اروپا را دریافت خواهید کرد و بر این اساس شما طی مدت ۵ سال از دریافت اقامت کشور اسلواکی ، می توانید اقامت دائم این کشور اروپایی را به دست آورید و پاسپورت اروپایی داشته باشید.
سالانه هزاران نفر از سراسر جهان برای دسترسی به امکانات و زندگی بهتر در اتحادیه اروپا، به کشور اسلواکی مهاجرت می کنند. هرچند در سالهای گذشته راه های گوناگونی برای اخذ اقامت در کشورهای اروپایی وجود داشت، اما امروزه به سختی می توان امیدوار بود که بدون سرمایه گذاری های کلان و یا تخصص خاص مورد نیاز کشورهای اروپایی، موفق به دریافت اقامت دائم در اتحادیه اروپا شد.
پیمان شنگن در سال ۱۹۹۰ کنترل روادید را لغو کرد و ایست های گمرکی نیز در تمامی مرزهای داخلی حوزه شنگن برداشته شد و امکان رفت و آمد شهروندان اتحادیه اروپا برای زندگی، مسافرت، کار و سرمایه گذاری بیشتر شد.
اتحادیه اروپا هم اکنون شامل ۲۸ کشور مستقل است که مجموعا کشورهای عضو اتحادیه خوانده می‌شوند و عبارت‌اند از آلمان، اتریش، اسپانیا، استونی، اسلوواکی، اسلوونی، ایتالیا، ایرلند، بلژیک، بلغارستان، پادشاهی متحده پرتغال، جمهوری چک، دانمارک، رومانی، سوئد، فرانسه، فنلاند، قبرس، لاتویا، لوکزامبورگ، لهستان، لیتوانی، لتونی، مالت، مجارستان، هلند، یونان و کرواسی.
به محض دریافت کارت اقامت اسلواکی، می توانند از مزایای شهروندان اروپایی همچون استفاده از بیمه، افتتاح حساب در بانک های معتبر بین المللی، خرید ملک و وام بانکی، تسهیلات دانشگاهی و خدمات درمانی بهره مند شوند و در تمامی ۲۸ کشور اتحادیه اروپا رفت و آمد نمایند. همچنین درخواست دریافت ویزا برای کشورهای امریکا ، کانادا ، استرالیا و انگلیس برای دارندگان اقامت اروپا به سهولت انجام می شود.
اخذ اقامت دائم کشور اسلواکی پس از گذراندن پنج سال از دریافت اقامت در این کشور امکان پذیر بوده و پس از آن می توان با طی مراحل قانونی پاسپورت اسلواکی را دریافت کرد. نکته ی بسیار پر اهمیت در این زمینه و بهره برداری از بیشترین تخصصهای مربوط و وکلای برتر این است که شما بدون نیاز به حضور مستمر در کشور اسلواکی و اداره کردن شرکت خود از راه دور و فقط پرداخت مالیات میتوانید به بهترین نحو اقامت خود را تمدید کنید.
– نیاز به هیچگونه سرمایه گذاری در اروپا وجود ندارد و متقاضی با تهیه راحت ترین و ساده ترین مدارک در کوتاه ترین زمان، موفق به اخذ اقامت اروپا خواهد شد
– شما مالک یک شرکت اروپایی، حساب بانکی در اروپا و اقامت یکساله اتحادیه اروپا (قابل تمدید تا٥ سال) خواهید شد. و در پایان ٥ سال، اقامت دائم و شهروندی شنگن یا همان شهروندی اروپا را دریافت خواهید نمود

شما با دریافت پاسپورت اسلواکی ( پاسپورت اروپایی ) میتوانید به ۱۵۰ کشور دنیا بدون نیاز به گرفتن ویزا سفر نمایید

برخی از این کشورها عبارتند از آمریکا ، کاناد ، استرالیا ، نیوزلند ، کره ، چین ، ژاپن ، انگلستان ، ایرلند و …. 

 

اقامت اروپا و مهاجرت به اروپا

امکان اخذ اقامت اروپا و مهاجرت به اروپا  از طریق خرید مشاغل آماده امکان پذیر میباشد .شما ميتوانيد از طريق مشاغل آماده در اروپا اقامت اروپا را دريافت داريد و به اروپا مهاجرت نماييد . مهاجرت به اروپا در كشورهاي اروپايي شنگن و انگلستان ميتواند از طريق خريد تجارت و مشاغل آماده براي شما امكان پذير باشد
 

تجارت هاي قابل عرضه و خريد در شاخه هاي زير امكام پذير ميباشد
۱- خدمات اتومبيل شامل تعميرگاه و فروش لوازم يدكي و كارواش ( از مبلغ ۲۰۰٫۰۰۰ يورو به بالا )
۲ – خدمات سالن هاي زيبايي و آرايش و ماساژ ( از مبلغ ۱۰۰٫۰۰۰ يورو به بالا )
۳- كافي شاپ ( از مبلغ ۱۰۰٫۰۰۰ يورو به بالا )
۴ – مركز اسكان شهري ( پانسيون ) ( از مبلغ ۵۰۰٫۰۰۰ يورو به بالا )
۵- مكان هاي تفريحي ( از مبلغ ۵۰۰٫۰۰۰ يورو به بالا )
۶- رستوران و فست فود ( از مبلغ ۳۰۰٫۰۰۰ يورو به بالا )
۷- هتل و متل ( از مبلغ ۱ ميليون يورو به بالا )
۸- مهدكودك و مركز نگهداري از سالمندان ( از مبلغ ۳۰۰٫۰۰۰ يورو )
۹- انتشارات ، كتابفروشي و مجله فروشي ( از مبلغ ۱۰۰٫۰۰۰ يورو )
۱۰- مشاورين املاك ( از مبلغ ۱۰۰٫۰۰۰ يورو )
و ده ها زمينه ديگر


شرايط خريد :
۱- قبل از خريد براي شما اقامت اروپا را ميگيريم
۲- پس از اخذ اقامت اروپا براي شما حساب بانكي باز ميشود و مبلغ را به حساب خود در كشور اروپايي واريز مينماييد
۳ – از املاك فوق كه به شما معرفي ميشود بازديد مينماييد و كليه عمليات نقل و انتقال تحت نظر وكيل انجام ميشود

 

شرايط وام :


۱ – با توجه به اينكه اخذ اقامت اروپا قبل از خريد ملك انجام ميشود تا ۷۰ درصد ميتوان در خريدها از وام استفاده نمود


هزينه ها :
هزينه دريافتي توسط ما ۲۰٫۰۰۰ يورو + ۵ تا ۱۰ درصد از مبلغ ملك براي املاك )

 

نحوه دريافت هزينه :
مشاوره اوليه به صورت تلفني يا حضوري: هر جلسه ۱ ساعته مشاوره ۱۰۰٫۰۰۰ تومان
پرداختي اول قرارداد ( هنگام عقد قرارداد ) : ۱۰٫۰۰۰ يورو
پرداختي دوم قرارداد ( بعد از انجام پروسه قرارداد ) ۱۰٫۰۰۰ يورو

 

تضمين :
در صورت انجام نشدن شركت ما كل هزينه به فرد باز ميگردد ضمنا ۵۰ % هزينه پس از انجام پروسه دريافت ميگردد

ضمنا خرید املاک میتواند بعد از انجام پروسه صدور اقامت انجام گیرد


 

پست الكترونيك : info@eghamateuropa.com
تلفن تماس دفتر : ۲۲۸۷۵۴۴۳-۰۲۱ ( تماس روزهاي شنبه الي چهارشنبه ساعت ۱۰ الي ۱۶ )
تلفن تماس همراه : ۹۲۱۰۲۰۱-۰۹۳۰ ( تماس روزهاي غير تعطيل ساعت ۱۰ الي ۲۰ )

 

european-passport-laying-on-the-euro-stars-estonian-passport

 

سوالی که برای بسیاری از افراد مطرح است این است که بعد از دریافت اقامت استونی آیا این پروسه به تابعیت منجر خواهد گردید و یا خیر

در اکثر کشور های اروپایی شما ۵ سال بعد از دریافت اقامت میتوانید درخواست تابعیت آن کشور را نمایید که بعد از شرکت در امتحانات شهروندی و مراسم خاص آن به تابعیت آن کشور درخواهید آمد

دریافت تابعیت کشور های اروپایی مزایای بسیاری را برای افراد در برخواهد داشت که از جمله آن میتوان سفر آزادانه به بسیاری از کشور های دنیا بدون نیاز به دریافت روادید و ویزا مانند سفر به آمریکا و کانادا اشاره نمود

با دریافت پاسپورت استونی میتوانید به بسیاری از کشورهای دنیا بدون نگرانی از دریافت ویزا آزادانه سفر کنید

شما با داشتن پاسپورت استونی میتوانید به ۱۴۵ کشور دنیا از جمله آمریکا کانادا انگلستان استرالیا و … بدون نیاز به دریافت ویزا سفر کنید

همچنین شما با داشتن اقامت کشور استونی میتوانید با شرایطی بسیار آسان به کشورهای مختلف دنیا  سفر نمایید و شرایط دریافت ویزا برای شما بسیار آسان خواهد بود .

Estonia_map

 

در صورتی که مایل به ثبت شرکت و اقامت از طریق کشور استونی میباشید اقامت شما در آغاز به مدت ۵ سال برای شما اخذ خواهد گردید

گروه کارشناسان و اقامت اروپا خدمات ذیل را جهت اخذ اقامت کشور استونی به شما عزیزان ارائه مینماید

۱٫ صدور اقامت پنج ساله اروپا  در ابتدای دریافت اقامت

۲٫  اجازه کار در تمامی کشورهای جزء اتحادیه اروپا

۳٫  اجازه زندگی و سفر در تمامی کشورهای جزء اتحادیه اروپا

۴٫ رفت و آمد آزادانه  به ایران به صورت نامحدود در تمام طول مدت اقامت

۵٫ اجازه تحصیل در تمام اتحادیه اروپا

۶٫ امکان گرفتن اقامت دائم و تابعیت ( پاسپورت ) بعداز مدت پنج سال

کل پروسه دریافت اقامت استونی از شروع ثبت شرکت تا دریافت اقامت استونی نیاز به ۳ تا ۴ ماه زمان دارد

How_to_get_pre-approved_Vietnam_Visa_for_Austria_passport_holders

سوالی که برای بسیاری از افراد مطرح است این است که بعد از دریافت اقامت اتریش آیا این پروسه به تابعیت منجر خواهد گردید و یا خیر

در اکثر کشور های اروپایی شما ۵ سال بعد از دریافت اقامت میتوانید درخواست تابعیت آن کشور را نمایید که بعد از شرکت در امتحانات شهروندی و مراسم خاص آن به تابعیت آن کشور درخواهید آمد

دریافت تابعیت کشور های اروپایی مزایای بسیاری را برای افراد در برخواهد داشت که از جمله آن میتوان سفر آزادانه به بسیاری از کشور های دنیا بدون نیاز به دریافت روادید و ویزا مانند سفر به آمریکا و کانادا اشاره نمود

افرادی که دارای پاسپورت اتریش هستند جهت سفرهای زیر ۹۰ روز خود به ایالات متحده آمریکا نیازی به دریافت روادید و ویزا ندارند

 

انواع اقامت قابل دریافت در اتریش به شرح ذیل میباشد :

اقامت دائم

  1. اقامت دائم برای افراد با تخصص های کلیدی و مهم: این نوع از اقامت برای بار اول به مدت ۱۸ ماه صادر می گردد و اجازه کار برای افراد متخصص در زمینه تخصصی این افراد را در بر دارد
  2. اقامت دائم که اجازه کار بدون هیچگونه محدودیت زمانی را نیز در بر می گیرد
  3. اقامت دائم همراه با محدودیت زمانی، برای نمونه: جهت پیوستن افراد خانواده به یکدیگر. این نوع اقامت شامل اجازه کار جهت مشاغل مستقل می باشد، جهت مشاغل غیر مستقل ارائه مجوز از طرف اداره کار اتریش ضروری است

اقامت دائم برای کلیه کشورهای اتحادیه اروپا

  1. این نوع اقامت بعد از ۵ سال اقامت بدون وقفه صادر می شود
  2. این نوع اقامت، اجازه کار برای تمامی مشاغل را در بر می گیرد

 

اقامت موقت برای اهداف خاص

  1. این نوع از اقامت برای گروه های زیر صادر می شود
  2. کارمندان عالی رتبه چرخشی مانند مدیران شرکت ها و یا کارخانجات و یا نمایندگان آنها که هر چند سال یکبار محل خدمت آنها بنابر صلاح دید کارفرما تغییر می یابد، در این نوع اقامت ارائه مجوز از طرف اداره کارضروری است: گواهی و یا تاییدیه اشتغال به کار بعنوان کارمند عالی رتبه چرخشی
  3. کارگران خارجی که جهت کار در اتریش از طرف کارفرمای خود به صورت قانونی و برای مدت مشخص به این کشور فرستاده شده اند: در این حالت نیز ارائه گواهی و یا تاییدیه اشتغال به کار بعنوان کارگر خارجی از طرف اداره کار اتریش ضروری است. مدت زمان اشتغال بایستی بیش از شش ماه باشد
  4. مشاغل مستقل: در صورتیکه فرد خارجی طی قراردادی موظف به انجام کاری باشد که اجرای آن بیش از شش ماه بطول انجامد، در این مورد نیز احتمال ضرورت ارائه مجوز از طرف اداره کار وجود دارد
  5. مشاغل هنری: اعم از مستقل و یا غیر مستقل. در این حالت شخص تنها از راه فعالیت های هنری امرار معاش میکند. در این مورد ارائه ضمانت نامه الزامی نیست. در صورت فعالیت شغلی غیر مستقل در این زمینه ، ارائه مجوز از طرف اداره کار ضروری می باشد: گواهی اشتغال به کار بعنوان هنرمند
  6. موارد استثنائی مشاغل غیر مستقل: در صورتی که فعالیت شغلی مجزا از قوانین مربوط به اجازه کار اتباع خارجی باشد، ارائه گواهی مربوط به وضعیت استثنائی ضروری است
  7. محققین: در صورت ارائه پیمان نامه تأیید شده از طرف مؤسسه تحقیقاتی معتبر
کانال تلگرام اقامت اروپا
راهکارهای اقامت اروپا
مشاوره اقامت اروپا – مشاوره مهاجرت به اروپا
مشاوره اقامت اروپا