Get Adobe Flash player
فرم ارزیابی اقامت اروپا

فرم ارزیابی رایگان اقامت اروپا

مشاوره اقامت اروپا
مشاوران اقامت اروپا
دانلود راهنمای اقامت اروپا

دانلود راهنمای اقامت اروپا

مشاوره اقامت اروپا از طریق تلگرام

نظرات اقامت اروپا
کانال تلگرام اقامت اروپا

Posts Tagged ‘مهاجرت به اروپا’

اقامت اسلواکی

 

در صورتی که تمایل دارید اقامت اسلواکی ( اقامت شنگن – اقامت اروپا ) را دریافت دارید باید بدانید یکی از بهترین و آسانترین روش اخذ اقامت کشور اروپایی شنگن را انتخاب نموده اید .

گروه مشاوران و کارشناسان اقامت اروپا با سالها تجربه و تخصص در زمینه اخذ اقامت کشور های اروپایی شنگن و تخصصا در خصوص اخذ اقامت اسلواکی  ( اقامت اروپا – اقامت شنگن ) این امکان را دارد تا در حداقل زمان  و با کمترین هزینه و ۱۰۰ % قانونی برای اخذ اقامت اسلواکی شما را یاری نماید

در صورت تمایل شما میتوانید برای اخذ وقت مشاوره اخذ  اقامت اسلواکی و یا مشاوره اخذ اقامت اروپایی شنگن با گروه مشاوران و کارشناسان اقامت اروپا با ما تماس بگیرید

 

اقامت اروپا از راه ثبت شرکت در اروپا

 

جالب است بدانید شما با اخذ اقامت شنگن از کشور اسلواکی خواهید توانست در سایر کشورهای اروپایی شنگن زندگی و یا کار کنید . ما با همکاری گروه وکلای خود در کشور اسلواکی میتوانیم برای شما مجوز کار و مجوز اقامت شنگن را بگیریم تا شما بتوانید آزادانه در سطح کشورهای اروپایی شنگن تردد  نمایید .

eghamat-mohajerat-europa

 

البته فراموش نکنید که شما بایستی کلیه کارهای مربوط به اقامت و مهاجرت و ثبت شرکت در کشور اسلواکی را فقط از طریق وکیل رسمی عضو کانون وکلا کشور اسلواکی انجام دهید . شرکت گروه مشاوران و کارشناسان اقامت اروپا شما را در  امر اخذ اقامت و مهاجرت به اروپا یاری میفرماید

امکان اخذ اقامت اروپا و مهاجرت به اروپا  از طریق خرید مشاغل آماده امکان پذیر میباشد .شما ميتوانيد از طريق مشاغل آماده در اروپا اقامت اروپا را دريافت داريد و به اروپا مهاجرت نماييد . مهاجرت به اروپا در كشورهاي اروپايي شنگن و انگلستان ميتواند از طريق خريد تجارت و مشاغل آماده براي شما امكان پذير باشد
 

تجارت هاي قابل عرضه و خريد در شاخه هاي زير امكام پذير ميباشد
۱- خدمات اتومبيل شامل تعميرگاه و فروش لوازم يدكي و كارواش ( از مبلغ ۲۰۰٫۰۰۰ يورو به بالا )
۲ – خدمات سالن هاي زيبايي و آرايش و ماساژ ( از مبلغ ۱۰۰٫۰۰۰ يورو به بالا )
۳- كافي شاپ ( از مبلغ ۱۰۰٫۰۰۰ يورو به بالا )
۴ – مركز اسكان شهري ( پانسيون ) ( از مبلغ ۵۰۰٫۰۰۰ يورو به بالا )
۵- مكان هاي تفريحي ( از مبلغ ۵۰۰٫۰۰۰ يورو به بالا )
۶- رستوران و فست فود ( از مبلغ ۳۰۰٫۰۰۰ يورو به بالا )
۷- هتل و متل ( از مبلغ ۱ ميليون يورو به بالا )
۸- مهدكودك و مركز نگهداري از سالمندان ( از مبلغ ۳۰۰٫۰۰۰ يورو )
۹- انتشارات ، كتابفروشي و مجله فروشي ( از مبلغ ۱۰۰٫۰۰۰ يورو )
۱۰- مشاورين املاك ( از مبلغ ۱۰۰٫۰۰۰ يورو )
و ده ها زمينه ديگر


شرايط خريد :
۱- قبل از خريد براي شما اقامت اروپا را ميگيريم
۲- پس از اخذ اقامت اروپا براي شما حساب بانكي باز ميشود و مبلغ را به حساب خود در كشور اروپايي واريز مينماييد
۳ – از املاك فوق كه به شما معرفي ميشود بازديد مينماييد و كليه عمليات نقل و انتقال تحت نظر وكيل انجام ميشود

 

شرايط وام :


۱ – با توجه به اينكه اخذ اقامت اروپا قبل از خريد ملك انجام ميشود تا ۷۰ درصد ميتوان در خريدها از وام استفاده نمود


هزينه ها :
هزينه دريافتي توسط ما ۲۰٫۰۰۰ يورو + ۵ تا ۱۰ درصد از مبلغ ملك براي املاك )

 

نحوه دريافت هزينه :
مشاوره اوليه به صورت تلفني يا حضوري: هر جلسه ۱ ساعته مشاوره ۱۰۰٫۰۰۰ تومان
پرداختي اول قرارداد ( هنگام عقد قرارداد ) : ۱۰٫۰۰۰ يورو
پرداختي دوم قرارداد ( بعد از انجام پروسه قرارداد ) ۱۰٫۰۰۰ يورو

 

تضمين :
در صورت انجام نشدن شركت ما كل هزينه به فرد باز ميگردد ضمنا ۵۰ % هزينه پس از انجام پروسه دريافت ميگردد

ضمنا خرید املاک میتواند بعد از انجام پروسه صدور اقامت انجام گیرد


 

پست الكترونيك : info@eghamateuropa.com
تلفن تماس دفتر : ۲۲۸۷۵۴۴۳-۰۲۱ ( تماس روزهاي شنبه الي چهارشنبه ساعت ۱۰ الي ۱۶ )
تلفن تماس همراه : ۹۲۱۰۲۰۱-۰۹۳۰ ( تماس روزهاي غير تعطيل ساعت ۱۰ الي ۲۰ )

 

در صورت تمایل به مهاجرت به دانمارک ( مهاجرت به اروپا ) و اخذ اقامت دانمارک ( اقامت اروپا – اقامت شنگن ) از طریق تخصص و مدرک تحصیلی بایستی مدرک تحصیلی شما در یکی از رشته  های زیر باشد . در غیر این صورت شانس پذیرش به عنوان نیروی متخصص برای اخذ اقامت دانمارک و مهاجرت به دانمارک را نخواهید داشت .در صورت وجود تحصیلات شما در رشته های زیر بایستی حد نصاب امتیاز را برای اخذ اقامت دانمارک و مهاجرت به دانمارک بیاورید . 

Engineer

Mechanical engineer
Requirement: Professional Bachelor's degree

Production engineer
Requirement: Professional Bachelor's degree

Building engineer
Requirement: Professional Bachelor's degree

Environmental engineer
Requirement: Professional Bachelor's degree

Energy engineer
Requirement: Professional Bachelor's degree

Electrical engineer
Requirement: Professional Bachelor's degree

IT engineer
Requirement: Professional Bachelor's degree

Doctor, dentist and veterinarian

Medical consultant
Requirement: Master's degree + Danish authorisation

Medical doctor
Requirement: Master's degree + Danish authorisation

Hospital doctor
Requirement: Master's degree + Danish authorisation

Consultant doctor/chief physician
Requirement: Master's degree + Danish authorisation

Health, healthcare and personal care

Surgical nurse
Requirement: Professional Bachelor's degree + Danish authorisation

Anesthetic nurse
Requirement: Professional Bachelor's degree + Danish authorisation

Nurse
Requirement: Professional Bachelor's degree + Danish authorisation

Health visitor
Requirement: Professional Bachelor's degree + Danish authorisation

Radiologist
Requirement: Professional Bachelor's degree + Danish authorisation

Medical laboratory technologist
Requirement: Professional Bachelor's degree + Danish authorisation 

IT and tele communication

IT architect
Requirement: At least three years’ IT education

Programmer and systems developer
Requirement: At least three years’ IT education

IT consultant
Requirement: At least three years’ IT education 

Teaching in high schools, seminaries, folk high schools etc.

Upper secondary school teacher, natural science and physical education
Requirement: Master's degree + Danish authorisation 

Upper secondary school teacher, humanities and creative subjects
Requirement: Master's degree + Danish authorisation

Teaching in elementary schools

Primary and lower secondary school teacher
Requirement: Professional Bachelor's degree + Danish authorisation

 

Educational work

Pedagogue
Requirement: Professional Bachelor's degree

Social pedagogue
Requirement: Professional Bachelor's degree

 

Other academic work

Land surveyor
Requirement: Master's degree + Danish authorisation

Pharmacist
Requirement: Master's degree + Danish authorisation

Auditor
Requirement: Master's degree

Business controller
Requirement: At least three years’ education at university level or business school level

Financial controller
Requirement: At least three years’ education at university level or business school level

Economics and business administrator
Requirement: At least three years’ education at university level or business school level

Business analyst
Requirement: At least three years’ education at university level or business school level

Attorney
Requirement: Master's degree + Danish authorisation

Legal counselor
Requirement: Master's degree

Economist
Requirement: Master's degree

Building and construction

Architectural technologist and construction manager
Requirement: Professional Bachelor's degree

اقامت انگلستان از راه سرمایه گذاری

اقامت انگلستان از راه سرمایه گذاری

 

شما میتوانید با سرمایه گذاری در انگلستان ( حداقل مبلغ سرمایه گذاری ۱ میلیون پوند انگلستان ) میتوانید اقامت انگلستان را اخذ نمایید . جالب است بدانید شما در صورتی که مایل به سرمایه گذاری به مبلغ ۱ میلیون پوند باشید نیازی به اینکه تجارت خاصی مد نظر داشته باشید ندارید و تنها کافی است مبلغ ۱ میلیون پوند دارایی که امکان انتقال آن به انگلستان را داشته باشید دارا باشید. برای سرمایه گذاری یک میلیون یورویی شما میتوانید در انگلستان باشید و یا در خارج از انگلستان باشید همچنین سرمایه شما نیز میتواند در خارج از انگلستان باشد و بایستی مبلغ فوق را به انگلستان انتقال دهید

 

مزایای اخذ اقامت سرمایه گذاری انگلستان

 

 

·         بدون الزام داشتن تخصص جهت مهاجرت

·         بدون نیاز به داشتن تجارت یا بیزینس

·         بدون نیاز به داشتن مدرک زبان

·         بدون نیاز به تامین هزینه جداگانه جهت افراد همراه

                                                     

 

امتیازات برای متقاضیانی که برای اولین بار قصد اخذ ویزا را دارند :

– داشتن یک میلیون پوند که در اختیار متقاضی و قابل انتقال باشد . 
– داشتن دو میلیون پوند که می تواند نیمی از آن بصورت وام از بانکهای معتبر باشد .

 

 

برای اخذ اقامت انگلستان از راه سرمایه گذاری لازم است ۷۵ امتیاز کسب کنید

 

۳۰  امتیاز برای داشتن مبلغ یک میلیون پوند که قابل انتقال به انگلستان باشد . 
۳۰  امتیاز جهت سرمایه گذاری حداقل  750000  پوند از سرمایه در انگلستان در اوراق مشارکت دولتی ، سهام و غیره . . .

( سرمایه گذاری در مسکن و املاک از این قانون مستثنی است .) 
۱۵  امتیاز در صورتیکه شخص سرمایه گذار در  3 ماه اول  پس از اخذ ویزا نسبت به سرمایه گذاری اقدام کند .

مهاجرت یک تصمیم اساسی در زندگی انسان میباشد و یکی از اصلی ترین نیاز های مهاجرت داشتن یک مشاور خوب میباشد . سعی ما در گروه مشاوران و کارشناسان اقامت اروپا این است که بتوانیم خدمات مشاوره بسیار کاملی به شما ارائه نماییم . ما اطلاعات کاملی از نحوه اخذ اقامت ، مجوز کار ، ثبت شرکت ، شرایط زندگی پس از مهاجرت به شما ارائه مینماییم و شما میتوانید با استفاده از اطلاعاتی که ما در اختیار شما میگذاریم بهترین تصمیم را برای مهاجرت بگیرید . خدمات ما تنها برای استفاده کنندگان از خدمات ما رایگان میباشد . اگر قصد شما فقط دریافت اطلاعات است لطفا به اطلاعاتی که در سایت قرار داده ایم بسنده نمایید و از تماس با مشاورین ما خودداری نمایید.

در صورتی تمایل برای مشاوره در خصوص اخذ اقامت اروپا و مهاجرت به اروپا با تلفن دفتر ما تماس حاصل نمایید

تلفن مشاوره : ۲۲۸۷۵۴۴۳-۰۲۱ ( تماس از ساعت ۱۰ الی ۱۶ روزهای شنبه الی چهارشنبه )

تلفن مشاوره : ۹۲۱۰۲۰۱-۰۹۳۰ ( تماس روزهای غیر تعطیل ساعت ۱۰ الی ۲۰ )

 

مشاوره مهاجرت به اروپا

eghamat-france

از طریق ثبت شرکت تجاری از نوع Sarl و یا La Societe responsabilite limitte  که دارای امکان فعالیت در سایر زمینه های تجاری می باشد می توان نسبت به اخذ اقامت فرانسه اقدام نمود. گفتنی است که شرایط زیر برای اخذ اقامت فرانسه به عنوان بخشی از مراحل تجاری در فرانسه مورد نیاز می باشد:

  • انجام مراحل تعیین نام در فرانسه با ارائه تقاضا به INPI
  • افتتاح حساب بانکی و واریز وجوه مورد نیاز و گرفتن تاییده از بانک
  • گرفتن تاییده های مالیاتی از اداره مالیات (این کار می بایست حداکثر یکماه پس از امضای مدارک شرکت انجام گردد.)
  • ارائه مدارک و تشکیل پرونده در Centre de Formalites des Enterprises و یا CFE در فرانسه و ثبت شرکت
  • تهیه کتب و دفترچه های مرتبط با فعالیت های شرکت که می بایست مهر و امضای دادگاه تجاری را داشته باشند.
  • ارائه رسید تاییده اداره ثبت (CFE) به سازمان پست در جهت انتشار در بخش عمومی
  • انجام مراحل اقامت و اخذ ویزای فرانسه

در کنار این مراحل طرح تجاری می بایست به تاییده مراکز ذیصلاح تجاری جهت اخذ اقامت تجاری فرانسه برسد. گروه مشاورین اقامت و کار در اروپا تمامی این مراحل را بطور مرحله به مرحله برای متقاضیان مهاجرت به فرانسه اعمال خواهد نمود. مدت زمان مورد نیاز برای اتمام سایر مراحل بین ۶ الی ۸ ماه بطول می انجامد.

 

اقامت اتحادیه اروپا از طریق فرانسه با خرید املاک تجاری-اداری همراه با کلیه امور اقامتی و اجازه کار شروع قیمت از ۱۵۰,۰۰۰ یورو

EU.DES.Paris

 

قانون مهاجرتی جدید فرانسه به خریداران ملک اجازه می دهد تا به راحتی و باسرعت بسیار بالا به فرانسه مهاجرت نموده و اقامت خود را حداکثر در مدت زمان ۶ ماه اخذ نمایند. خرید ملک در فرانسه تحت نظر گروه مشاوران و کارشناسان  اقامت ر اروپا، اقامت فرانسه را در بر خواهد داشت. دارندگان اقامت فرانسه با اخذ کارت اقامت خود می توانند سایر کشورهای اروپایی عضو شینگن را بطور کامل و بدون نیاز به ویزا بازدید کنند.

شرایط ویزای اقامت فرانسه از طریق خرید ملک شامل موارد زیر می گردد:

اخذ ویزای اقامت فرانسه بطور یک ساله و تمدید آن در سه سال پیایی (هر سال تمدید می گردد)

  • اخذ ویزای اقامت دایم فرانسه (ویزای اقامت ۱۰ ساله) پس از ۵سال از خرید ملک و  دانستن زبان فرانسه به  اخذ پاسپورت فرانسه می انجامد .
  • فوق العاده سریع فقط در ۶ ماه
  • دریافت کارت  اقامت  فرانسه که به عنوان جایگزین پاسپورت در سایر سفرهای دور اروپا از آن استفاده می شود.
  • قابل اخذ فقط با خرید ملک بدون شرط قیمت ، فقط ملک مذکور باید در ازاء هر عضو حانواده حد اقل ۳۰ متر باشد .

 

شرایط خرید ملک برای متقاضیان متفاوت می باشد و شرایط بصورت زیر می باشد:

 

  1. در صورتیکه خریدار فقط یک نفر باشد و تنها همان شخص قصد اقامت فرانسه را داشته باشد بدون انجام مراحل خاص، ملک خریداری می گردد، حساب بانکی برای وی افتتاح شده و از وی در خواست واریز مبلغ مشخصی برای اخذ تاییده های مهاجرتی می گردد و پس از ۶ ماه اقامت وی از کشور فرانسه گرفته خواهد شد.
  2. در صورتیکه خریداران و متقاضیان اقامت بیش از یک نفر باشند می بایست برای آنان یک شرط غیر تجاری SCI  تحت عنوان Societe Civile Immobilliere که فقط برای امور خرید ملک (نه مقاصد تجاری) ایجاد می گردد را تاسیس و سایرین را سهامدار آن نمود. در این حالت ملک را به نام شرکت SCI نموده و مراحل افتتاح حساب بانکی و سایر مراحل اقامتی بطور معمول پیگیری می شود.
  3. اگر شما در کشور فرانسه مغازه و شغلی را بخرید کشور فرانسه یک ویزای یک ساله برای شما صادرمیکند این ویزابه مدت ۵سال سالانه تمدید می شود و پس از گذشت ۵سال اقامت دائم فرانسه  را از طریق سرمایه گذاری دریافت می کنید

توضیحات: اقامت خانوادگی اروپا (شینگن) همراه با امتیاز دریافت پاسپورت در سال هشتم

دارای وام بانکی ۱۰ ساله برای املاک تجاری بالای ۱۵۰ هزار یورو بین ۳۰% تا ۴۵% از مبلغ کل با حداقل بهره بانکی ۴%

واقع در بهترین موقعیت مکانی و تجاری شهر پاریس ، نوساز و آماده تحویل فوری

با شرایط پرداخت ریالی در ایران ، بدون نیاز به خرید ارز خارجی

farance

از مزایای مهم این اقامت می‌توان به نکات زیر اشاره کرد:

۱- متقاضی نیازی به ماندن در خاک فرانسه ندارد و می‌تواند پس از دریافت اقامت، کشور فرانسه را ترک نماید.

۲- شرکتی که به منظور کسب اقامت برای متقاضی به ثبت می‌رسد تنها در صورتی مورد نیاز است که بیش از یک نفر (مثلا یک خانواده به طور همزمان) تمایل به اخذ اقامت داشته باشند و در صورتی که شخص به صورت انفرادی عمل نماید هیچ نیازی به این شرکت نمی‌باشد. همچنین شرکت مذکور در صورت نیاز به ثبت شدن نیز عملکردی شبیه موسسه های غیرانتفاعی داشته و هیچگونه تعهدی را برای فعال بودن و یا پرداخت مالیات برای متقاضی به همراه نخواهد داشت

۳-با توجه به مدت زمان لازم به منظور دریافت ویزای اولیه، این امکان برای متقاضی وجود دارد که بتواند هزینه ملک مورد نظر را نیز در طول یک بازه زمانی مناسب چند ماهه پرداخت کند. نکته بسیار مهم و قابل توجه این است که چنانچه شخصی در حال حاضر مالک

یک مسکن در فرانسه باشد نیز می‌تواند از این امکان استفاده نموده و تنها هزینه های مربوط به امور اداری و مشاوره وکلاء را پرداخت نماید.

۴-به همراه این اقامت اجازه کار نیز برای متقاضی صادر می‌شود و شخص می‌تواند در کشور فرانسه مشغول به کار شود.

۵-چنانچه متقاضی علاقه مند به راه اندازی یک بیزنس شخصی برای خود باشد، می‌باید یک شرکت تجاری را نیز به ثبت برساند که در این خصوص دفتر حقوقی ما در پاریس، تمام خدمات مورد نیاز را ارائه خواهد داد. 

 

eghamat-daem-porteghal

دولت پرتغال این امکان را فراهم نموده است تا شما بتوانید با خرید اوراق قرضه دولتی 1 میلیون یورو و یا افتتاح حساب بانکی در کشور پرتغال به مبلغ 1 میلیون یورو را انجام دهید همچنین این سرمایه گذاری به مدت 5 سال باید ادامه داشته باشد یعنی نباید به وجهی را از حساب بردارید و یا اوراق قرضه را بازخرید نمایید

از بابت مبلغ 1 میلیون یورو کاملا مطمئن باشید چون بعد از 5 سال این مبلغ را دریافت خواهید کرد و فاقد ریسک بوده و هیچ خطری آن را تهدید نخواهد کرد

 

شرایط اولیه :

  •  باید دارای یک پاسپورت معتبر باشد
  • نباید حق شهروندی انحادیه اروپا را داشته باشد.
  •  باید حداقل 25 سال سن داشته باشد( حداکثر سن لحاظ نشده است).
  • باید فاقد هر گونه سوء پیشینه باشید

eghamat-porteghal


مزایا اخذ اقامت خرید املاک پرتغال

  • زمان رسیدگی توسط دولت 30 روز می باشد( پس از تکمیل و ارائه پرونده به دولت) .
  •  هر درخواست کننده / همسر وی و وابستگان وی حق دارند که در پرتغال کار و اقامت داشته باشند  و آزادانه به مناطق شینگنن سفر کنند.
  • در مورد ملیت محدودیتی وجود ندارد( تمام ملیتها می توانند درخواست دهند در صورتیکه جزو اتحادیه اروپا نباشند.
  •  این کشور، کیفتی بالا از زندگی را ارائه می دهد. از جمله، تجارت مدرن، امکانات پزشکی، خرید، خدمات زیبایی، امکانات ورزشی، رویدادهای فرهنگی و آب و هوای گرم.
  • محدودیتی برای سن، حداقل تحصیلات مورد نیاز، تجربه در زمینه مدیریت یا تجارت، میزان ثروت خالص یا منبع تامین بودجه وجود ندارد.
  • مصاحبه ندارد.
  • مالیات بر درآمد جهانی وجود ندارد.
  • التزام دانستن زبان وجود ندارد( اگرچه دانستن زبان پرتغالی در حد پایه برای گرفتن حق شهروندی لازم می باشد) .
  •  التزام داشتن اقامت حداقل است( یک هفته در سال).
  • درخواست کنندگان می توانند پس از 6 سال برای گرفتن حق شهروندی اقدام نمایند.

 

 

در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر و یا مشاوره به پست الکترونیک info@eghamateuropa.com  ایمیل ارسال نمایید

 porteghal

دولت پرتغال این امکان را فراهم نموده است تا شما بتوانید با خرید ملک مسکونی به ارزش حداقل 500.000 یورو که البته باید به صورت 100 % نقد پرداخت شده باشد اقامت این کشور را به دست آورید

 

شرایط اولیه :

  •  باید دارای یک پاسپورت معتبر باشد
  • نباید حق شهروندی انحادیه اروپا را داشته باشد.
  •  باید حداقل 25 سال سن داشته باشد( حداکثر سن لحاظ نشده است).
  • باید فاقد هر گونه سوء پیشینه باشید

eghamat-porteghal


مزایا اخذ اقامت خرید املاک پرتغال

  • زمان رسیدگی توسط دولت 30 روز می باشد( پس از تکمیل و ارائه پرونده به دولت) .
  •  هر درخواست کننده / همسر وی و وابستگان وی حق دارند که در پرتغال کار و اقامت داشته باشند  و آزادانه به مناطق شینگنن سفر کنند.
  • در مورد ملیت محدودیتی وجود ندارد( تمام ملیتها می توانند درخواست دهند در صورتیکه جزو اتحادیه اروپا نباشند.
  •  این کشور، کیفتی بالا از زندگی را ارائه می دهد. از جمله، تجارت مدرن، امکانات پزشکی، خرید، خدمات زیبایی، امکانات ورزشی، رویدادهای فرهنگی و آب و هوای گرم.
  • محدودیتی برای سن، حداقل تحصیلات مورد نیاز، تجربه در زمینه مدیریت یا تجارت، میزان ثروت خالص یا منبع تامین بودجه وجود ندارد.
  • مصاحبه ندارد.
  • مالیات بر درآمد جهانی وجود ندارد.
  • التزام دانستن زبان وجود ندارد( اگرچه دانستن زبان پرتغالی در حد پایه برای گرفتن حق شهروندی لازم می باشد) .
  •  التزام داشتن اقامت حداقل است( یک هفته در سال).
  • درخواست کنندگان می توانند پس از 6 سال برای گرفتن حق شهروندی اقدام نمایند.

 

 

در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر و یا مشاوره به پست الکترونیک info@eghamateuropa.com  ایمیل ارسال نمایید

majarestan

 

اخذ اقامت دائم از طریق اوراق بهادار مطمئن ترین، آسانترین و کم هزینه ترین روش در جهان می باشد که با تصویب پارلمان مجارستان به شهروندان بسیاری از کشورها منجمله ایران ارائه می شود. دیگر کشورهای اروپایی از طریق برنامه های سرمایه گذاری سنگین که همچنین مستلزم خرید ملک، تاسیس شرکت، استخدام کارمندان محلی، پرداخت مالیات و بیمه و دیگر موارد دست و پا گیر و پر هزینه می باشد به تعداد معدودی از شهروندان کشورهای دیگر پس از طی مراحل طولانی، اقامت موقت صادر می کنند که سالانه یا هر دو سال یک بار باید تمدید گردد.  طبق قانون جدید مجارستان هر فردی که مبلغ 250.000 یورو اوراق بهادار دولتی که ویژه اقامت صادر شده است به مدت 5 سال خریداری کند مجوز اقامت دائم مجارستان دریافت خواهد کرد. این مبلغ پس از 5 سال به خریدار باز پرداخت می شود. همسر و فرزندان زیر 18 سال نیز به صورت خودکار اقامت دریافت می نمایند. با داشتن کارت اقامت مجارستان شما از کلیه حقوق شهروندی (به غیر از شرکت در انتخابات) مانند یک اروپایی بهرمند می شوید و بدون نیاز به ویزا در کلیه کشورهای شینگن می توانید سفر کنید یا به فعالیت تجاری بپردازید. فرزندان شما نیز در هر یک از کشورهای شینگن بصورت رایگان یا هزینه معادل آنچه شهروندان اروپایی می پردازند می توانند مشغول به تحصیل شوند.

 

eghamat-majarestan

مزایا اخذ اقامت مجارستان از این روش :

  • یک روش بسیار سریع برای دریافت اقامت است. شما و همه افراد خانواده اقامت دائم را بعد از ۶ ماه دریافت می‌کنید
  • محدودیت لزوم زندگی در کشور را ندارید
  • نیاز به دانش زبان ندارید
  • در عرض چند هفته آزادانه خواهید توانست به همه کشورهای حوزه شنگن بدون نیاز به ویزا سفر کنید
  • نیازی به سرمایه گذاری هنگفت و یا خرید املاک گران قیمت ندارید
  • یک روند ساده برای شما و همه افراد خانواده شما
  • عدم نیاز به مسافرت و حضور فیزیکی برای انجام کار
  • می‌توانید از خدمات درمانی با کیفیت بالا در تمام محدوده اتحادیه اروپا استفاده کنید
  • مبلغ مالیات برای شما و بیزنس مجارستانی شما پایین است
  • کشور مجارستان از نظر تحصیلی دارای رتبه بالایی است
  • مجارستان کشوری امن برا خانواده شما و برای سرمایه گذاری شماست
  • هزینه‌های کمتر زندگی در مجارستان

در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر و یا مشاوره در این زمینه با ما از طریق پست الکترونیک info@egghamateuropa.com تماس حاصل نمایید

کانال تلگرام اقامت اروپا
راهکارهای اقامت اروپا
مشاوره اقامت اروپا – مشاوره مهاجرت به اروپا
مشاوره اقامت اروپا