Get Adobe Flash player
فرم ارزیابی اقامت اروپا

فرم ارزیابی رایگان اقامت اروپا

مشاوره اقامت اروپا
مشاوران اقامت اروپا
دانلود راهنمای اقامت اروپا

دانلود راهنمای اقامت اروپا

مشاوره اقامت اروپا از طریق تلگرام

نظرات اقامت اروپا
کانال تلگرام اقامت اروپا

Posts Tagged ‘ویزا اروپا’

اخذ اقامت کشور یونان ( اتحادیه اروپا ، شینگن )

اقامت یونان به یکی از سه طریق زیر ممکن است که راحت ترین روش تمکن مالی بدون اجازه کار است.

۱- اثبات توانایی مالی (تمکن مالی)

الف-با اجازه کار

ایجاد کار و سرمایه گذاری به مبلغ ۳۰۰/۰۰۰ یورو در یونان (برای تجارت در قالب کارهای بزرگ)
اثبات وجود ۶۰/۰۰۰ یورو در حساب بانکی یونان یا کشورهای دیگر
اقامت دو ساله صادر و هر دو سال یک بار به شرط بقای کسب و کار تمدید می‌گردد.
در این حالت اقامت با اجازه کار صادر می‌گردد اما شرط فعال نمودن واحد تجاری و نیز حضور در یونان لازم است.

ب- بدون اجاره کار در یونان

در صورتیکه سرپرست خانواده با ارایه مدارک مالی (حقوق، اسناد مالکیت، اجاره نامه ملکی، حساب بانکی در ایران و یا کشورهای دیگر) ثابت نماید که قادر به پرداخت ماهیانه ۲۰۰۰ یورو برای خود و۴۰۰ یورو برای هریک از افراد تحت تکفل خود می باشد ابتدا اقامت دو ساله یونان را دریافت می‌نماید. بعد از دو سال در صورت رخ ندادن تخلفی در طی اقامت در یونان سه سال یک بار تمدید می‌گردد. در این حالت فرزندان زیر ۱۸ سال امکان همراهی متقاضی را دارند.

هزینه برای متقاضی ۱۸ هزار یورو و برای هر یک از افراد تحت تکفل ۲۰۰۰ یورو می باشد که در سه قسط مساوی دریافت میگردد.

متقاضی می تواند در کشور یونان اقامت واقعی نداشته و صرفاً از خدمات کارت اقامت یونان استفاده نماید.

۲- خرید ملک در یونان

تنها در صورت خرید ملک به مبلغ ۲۵۰/۰۰۰ یورو امکان پذیر می‌باشد.

۳- تاسیس شرکت ایرانی در یونان

متقاضی می تواند شرکتی در یونان که Sister company شرکت ایرانی باشد افتتاح نماید که ۱۰۰ درصد سهام آن متعلق به شرکت ایرانی باشد.

در سال اول اقامت دو ساله و پس از آن هر ۳ سال تمدید می گردد.

اخذ ویزای کشور یونان ( اتحادیه اروپا ،شینگن )

ارائه مشاوره و خدمات اخذ ویزای یونان ( اتحادیه اروپا ، شینگن ) توسط کارشناسان با تجربه و متخصص گروه اقامت اروپا اخذ ویزای یونان و بررسی مدارک و شرایط متقاضی اخذ ویزای یونان , تنظیم دعوت نامه رسمی, تکمیل آنلاین فرم تقاضای ویـزا و تعیین نوبت سفارت, چک لیست مدارک و نیز راهنمای انجام مصاحبه جهت اخذ ویزای توریستی, تجاری, نمایشگاهی, تحصیلی, شرکت در سمینارها, کنفرانس ها و مجامع علمی در یونان تـخصص ما است.

مدارک مورد نیاز

۱- شناسنامه ایرانی
۲- گذرنامه
۳- سه قطعه عکس رنگی
۴- آدرس محل کار و منزل به طور دقیق.

اسنادی مبنی بر وضعیت شغلی متقاضی:

۱- برای کارمندان بخش دولتی: ترجمه‌ی آخرین حکم کارگزینی
۲- برای کارمندان بخش خصوصی‌: گواهی اشتغال به کار
۳- برای صاحبان شرکت‌های خصوصی: ترجمه‌ی روزنامه رسمی شرکت به همراه رزومه‌ی شرکت به زبان انگلیسی، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.
۴- برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها: کارت بین‌المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی.
۵- برای مشاغل آزاد: ترجمه جواز کسب و یا کارت بازرگانی
۶- مشروح عملیات آخرین ماه حساب بانکی شخصی: پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی و مهرشده به سفارت ارائه شود.
۷- ترجمه‌ی یک سند مالکیت، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی
۸- بیمه مسافرتی ،بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد یونان

ثبت شرکت دریونان ( اتحادیه اروپا ، شینگن )

گروه مشاوران و کارشناسان اقامت اروپا با همکاری کارشناسان خبره و وکلای معتبر در حال فعالیت در یونان و با داشتن سالها تجربه در زمینه ثبت شرکت در یونان و گسترش فعالیت های تجاری و دریافت اقامت اروپا و همکاری مستمر با شرکتها ، سازمانها و اتاق های بازرگانی در یونان و به عنوان نماینده برخی از آژانسهای جذب سرمایه گذاری در اروپا جهت ثبت شرکت در یونان و همچنین دریافت اقامت بر مبنای ثبت شرکت در یونان برای شما عزیزان آمادگی خود را جهت انجام پروسه های ثبت شرکت در یونان و همچنین دریافت اقامت برای شما عزیزان اعلام میدارد.

بنابراین با داشتن اقامت یونان شما قادر خواهید بود به تمامى کشورهاى اتحادیه اروپا و شینگن بدون نیاز به ویزا سفرکنید و ویزاى بسیارى از کشورهاى غربى همچون کانادا ـ استرالیا ـ نیوزیلند و حتى آمریکا را براحتى اقدام نمایید.

مشاوره ثبت شرکت در یونان به صورت رایگان می باشد، در صورت نیاز به هر گونه مشاوره در خصوص ثبت شرکت در یونان و مهاجرت به یونان شما می توانید به صورت حضوری و تلفنی با ما در تماس باشید.

۱٫ خدمات ما بری ثبت شرکت در یونان
۲٫ مشاوره در زمینه انتخاب مدل های ثبت شرکت در یونان
۳٫ انجام امور حقوقی و ثبت شرکت در یونان توسط وکلای رسمی شرکت
۴٫ اخذ ویزا برای انجام کارهای ثبت شرکت در یونان ( مرحله مقدماتی )
۵٫ افتتاح حساب بانکی ( حقوقی ) از طریق ثبت شرکت در یونان
۶٫ تهیه دفتر مجازی یا حقیقی به همراه تلفن، فکس، ایمیل و وب سایت با پسوند کشور یونان
۷٫ دریافت اقامت ۱ ساله برای مدیرعامل و خانواده از طریق ثبت شرکت در یونان

مزایای ثبت شرکت در یونان

۱٫ مالکیت ۱۰۰% (بدون نیاز به شریک محلی)
۲٫ دسترسی به تمام نواحی اروپای شینگن برای مسافرت، تجارت و اقامت طولانی مدت
۳٫ امکان درخواست اقامت دائم پس از ۳ سال
۴٫ امکان درخواست پاسپورت ۵ سال بعد از اخذ اقامت دائم
۵٫ امکان اخذ آسان ویزا برای تمامی نقاط دنیا
۶٫ افتتاح حساب شرکتی و شخصی
۷٫ استفاده از مارک تجاری (برند) اروپائی
۸٫ قوانین تجاری و گمرکی آزاد در داخل اتحادیه اروپا

مراحل ثبت شرکت در یونان و دریافت اقامت

تشکیل پرونده از طریق گروه وکلا در یونان و هماهنگی با وزارت بازرگانی و وزارت امور خارجه و دریافت تاییدیه و موافقت دولت یونان نسبت به Business Plan و اجازه فعالیت تجاری برای متقاضی
تعیین وقت مصاحبه در سفارت و دریافت ویزای D برای فرد متقاضی و خانواده ایشان حضور در یونان جهت دریافت اقامت یکساله و انجام مراحل ثبت شرکت
بعد از گذشت یکسال و ارائه گزارش کاری شرکت ، اقامت تمدید خواهد شد.
بعد از ۳ سال اقامت در یونان و در صورت ارائه فعالیت تجاری مثبت ، فرد متقاضی و خانواده ایشان حق تقاضای دائم پیدا خواهند نمود.

مدارک مورد نیاز ثبت شرکت در یونان و اقامت

نام شرکت (توسط خود شما ارائه میشود)
پر نمودن فرم ثبت شرکت در یونان
اسکن پاسپورت سهامداران و مدیرعامل
طرح توجیهی اقتصادی ( Business Plan )
سند مالکیت و پرینت حساب بانکی
کپی از آخرین مدرک تحصیلی‌
وکالتنامه (که باید توسط موکل امضا شود )

eu-visa

 

هر گونه اقامت بیش از ۳ ماه متوالی در فرانسه، مشمول روند خاصی است که جزیی از توافقنامه شنگن محسوب نمیشود.

دو نوع ویزای اقامت وجود دارد:

- ویزای اقامت جهت اقامت موقت متوالی بیش از ۳ ماه و سپس بازگشت به ایران( به عنوان مثال، کارآموزان و یا دانشجویان)

- ویزای اقامت جهت سکونت قطعی در فرانسه (به عنوان مثال،اقامتِ اتباع ایرانی که همسر فرانسوی دارند).

از اول ژوئن ۲۰۰۹ ، برای همسران اتباع فرانسوی، برای دانشجویان، و برای کسانی که قرار است در فرانسه استخدام شوند و کسانی که به عنوان ویزیتور اقامت درخواست می کنند، توسط بخش کنسولی،روادیدی تحت عنوان اقامت معادل برگه اقامت صادر میشود که اعتبار آن یک سال است. مگر در موارد خاصی که نیاز به صدور ویزای با مدت اعتبار کمتری نیاز باشد.

دارنده ویزای اقامت امکان سفر فرانسه با ترانزیت از یکی از کشورهای شنگن را دارد و میتواند در طول مدت اعتبار ویزا، بطور آزادانه در محدوده شنگن تردد نماید.

از سوی دیگر، پس ازصدور ویزای اقامت دارنده آن ملزم است در بدو ورود به فرانسه به یکی از دو اداره زیر مراجعه و نسبت به ثبت ورود خود اقدام نماید:یا اداره مهاجرت و تابعیت (OFII) (در صورت داشتن ویزای اقامت معادل برگه اقامت یک ساله) یا پرفکتور ذیصلاح برای صدور کارت اقامت (ویزای اقامت با عبارت "کارت اقامت در طی مهلت دو ماه پس از ورود، درخواست شود")

eghamat-france

از طریق ثبت شرکت تجاری از نوع Sarl و یا La Societe responsabilite limitte  که دارای امکان فعالیت در سایر زمینه های تجاری می باشد می توان نسبت به اخذ اقامت فرانسه اقدام نمود. گفتنی است که شرایط زیر برای اخذ اقامت فرانسه به عنوان بخشی از مراحل تجاری در فرانسه مورد نیاز می باشد:

  • انجام مراحل تعیین نام در فرانسه با ارائه تقاضا به INPI
  • افتتاح حساب بانکی و واریز وجوه مورد نیاز و گرفتن تاییده از بانک
  • گرفتن تاییده های مالیاتی از اداره مالیات (این کار می بایست حداکثر یکماه پس از امضای مدارک شرکت انجام گردد.)
  • ارائه مدارک و تشکیل پرونده در Centre de Formalites des Enterprises و یا CFE در فرانسه و ثبت شرکت
  • تهیه کتب و دفترچه های مرتبط با فعالیت های شرکت که می بایست مهر و امضای دادگاه تجاری را داشته باشند.
  • ارائه رسید تاییده اداره ثبت (CFE) به سازمان پست در جهت انتشار در بخش عمومی
  • انجام مراحل اقامت و اخذ ویزای فرانسه

در کنار این مراحل طرح تجاری می بایست به تاییده مراکز ذیصلاح تجاری جهت اخذ اقامت تجاری فرانسه برسد. گروه مشاورین اقامت و کار در اروپا تمامی این مراحل را بطور مرحله به مرحله برای متقاضیان مهاجرت به فرانسه اعمال خواهد نمود. مدت زمان مورد نیاز برای اتمام سایر مراحل بین ۶ الی ۸ ماه بطول می انجامد.

 

 

 

امکان دریافت اقامت یونان از طریق خرید املاک مسکونی برای خریداران خارجی و غیر اروپایی فراهم گردیده است . شما میتوانید با خرید ملک به ارزش حداقل 250.000 یورو اقامت کشور اروپایی شینگن را به دست آورید

شهروندان غیر اروپایی و اعضای خانواده آنها می‌توانند با خرید ملکی به ارزش حداقل ۲۵۰هزار یورو اجازه اقامت بگیرند. این اقامت ۵ساله خواهد بود و در صورت عدم تغییر مالکیت ملک، ۵ سال دیگر نیز تمدید خواهد شد. قیمت ذکرشده برای املاک در یونان ممکن است با توجه به تغییر قیمت‌ها در هر منطقه کاهش یا افزایش یابد.

با وجود بحران اقتصادی که یونان در سال ۲۰۱۰ به آن دچار شد، همچنان به عنوان محلی برای سرمایه‌گذاری باقی مانده است. فرصت‌های کسب‌وکار زیادی در این کشور ۱۱ میلیون نفری وجود دارد که برای افراد سرمایه‌گذار سود داشته باشد.

 

یونان از سال 1981 عضو اتحادیه اروپا بوده همچنین عضو پیمان شینگن میباشد . در حقیقت شما میتوانید با اخذ اقامت کشور یونان در 26 کشور اروپایی رفت و آمد و یا سکونت نمایید

در صورتی که مالکیت ملک خریداری شده تغییر نیابد یعنی شرایط اخذ اقامت کماکان استوار بماند اقامت دریافتی به مدت 5 سال تمدید خواهد گردید

کشور یونان از سال ۱۹۸۱ یکی از اعضای اتحادیه اروپا محسوب می‌شود. اگر برای اقامت در یونان از کشوری غیر از اتحادیه اروپا اقدام کنید، می‌بایست اجازه اقامت بگیرید.

 

از لحاظ اقلیمی نیز این کشور دارای تنوع آب‌وهوایی مناسبی بوده و سالیانه تعداد زیادی توریست از سراسر دنیا برای گشت‌وگذار به یونان می‌آیند.

کشورهای عضو پیمان شینگن که فرد میتواند به آنها آزادانه سفر نماید

 

اتریش، بلژیک، جمهوری چک، دانمارک، استونی، فنلاند، فرانسه، آلمان، یونان، مجارستان، ایسلند، ایتالیا، لتونی، لیتوانی، لوکزامبورگ، مالت، هلند، نروژ، لهستان، پرتغال، اسلواکی، اسلوونی، اسپانیا، سوئد، سوئیس

 

در حقیقت شما خواهید توانست با دریافت اقامت از کشور یونان در هر یک از کشورهای عضو پیمان شنگن زندگی کنید و یا به آنها بدون نیاز به کشورهای عضو پیمان شینگن سفر نمایید

 

Estonia_map

 

در صورتی که مایل به ثبت شرکت و اقامت از طریق کشور استونی میباشید اقامت شما در آغاز به مدت ۵ سال برای شما اخذ خواهد گردید

گروه کارشناسان و اقامت اروپا خدمات ذیل را جهت اخذ اقامت کشور استونی به شما عزیزان ارائه مینماید

۱٫ صدور اقامت پنج ساله اروپا  در ابتدای دریافت اقامت

۲٫  اجازه کار در تمامی کشورهای جزء اتحادیه اروپا

۳٫  اجازه زندگی و سفر در تمامی کشورهای جزء اتحادیه اروپا

۴٫ رفت و آمد آزادانه  به ایران به صورت نامحدود در تمام طول مدت اقامت

۵٫ اجازه تحصیل در تمام اتحادیه اروپا

۶٫ امکان گرفتن اقامت دائم و تابعیت ( پاسپورت ) بعداز مدت پنج سال

کل پروسه دریافت اقامت استونی از شروع ثبت شرکت تا دریافت اقامت استونی نیاز به ۳ تا ۴ ماه زمان دارد

انواع اقامت قابل دریافت در اتریش به شرح ذیل میباشد :

اقامت دائم

  1. اقامت دائم برای افراد با تخصص های کلیدی و مهم: این نوع از اقامت برای بار اول به مدت ۱۸ ماه صادر می گردد و اجازه کار برای افراد متخصص در زمینه تخصصی این افراد را در بر دارد
  2. اقامت دائم که اجازه کار بدون هیچگونه محدودیت زمانی را نیز در بر می گیرد
  3. اقامت دائم همراه با محدودیت زمانی، برای نمونه: جهت پیوستن افراد خانواده به یکدیگر. این نوع اقامت شامل اجازه کار جهت مشاغل مستقل می باشد، جهت مشاغل غیر مستقل ارائه مجوز از طرف اداره کار اتریش ضروری است

اقامت دائم برای کلیه کشورهای اتحادیه اروپا

  1. این نوع اقامت بعد از ۵ سال اقامت بدون وقفه صادر می شود
  2. این نوع اقامت، اجازه کار برای تمامی مشاغل را در بر می گیرد

 

اقامت موقت برای اهداف خاص

  1. این نوع از اقامت برای گروه های زیر صادر می شود
  2. کارمندان عالی رتبه چرخشی مانند مدیران شرکت ها و یا کارخانجات و یا نمایندگان آنها که هر چند سال یکبار محل خدمت آنها بنابر صلاح دید کارفرما تغییر می یابد، در این نوع اقامت ارائه مجوز از طرف اداره کارضروری است: گواهی و یا تاییدیه اشتغال به کار بعنوان کارمند عالی رتبه چرخشی
  3. کارگران خارجی که جهت کار در اتریش از طرف کارفرمای خود به صورت قانونی و برای مدت مشخص به این کشور فرستاده شده اند: در این حالت نیز ارائه گواهی و یا تاییدیه اشتغال به کار بعنوان کارگر خارجی از طرف اداره کار اتریش ضروری است. مدت زمان اشتغال بایستی بیش از شش ماه باشد
  4. مشاغل مستقل: در صورتیکه فرد خارجی طی قراردادی موظف به انجام کاری باشد که اجرای آن بیش از شش ماه بطول انجامد، در این مورد نیز احتمال ضرورت ارائه مجوز از طرف اداره کار وجود دارد
  5. مشاغل هنری: اعم از مستقل و یا غیر مستقل. در این حالت شخص تنها از راه فعالیت های هنری امرار معاش میکند. در این مورد ارائه ضمانت نامه الزامی نیست. در صورت فعالیت شغلی غیر مستقل در این زمینه ، ارائه مجوز از طرف اداره کار ضروری می باشد: گواهی اشتغال به کار بعنوان هنرمند
  6. موارد استثنائی مشاغل غیر مستقل: در صورتی که فعالیت شغلی مجزا از قوانین مربوط به اجازه کار اتباع خارجی باشد، ارائه گواهی مربوط به وضعیت استثنائی ضروری است
  7. محققین: در صورت ارائه پیمان نامه تأیید شده از طرف مؤسسه تحقیقاتی معتبر
کانال تلگرام اقامت اروپا
راهکارهای اقامت اروپا
مشاوره اقامت اروپا – مشاوره مهاجرت به اروپا
مشاوره اقامت اروپا