Get Adobe Flash player
فرم ارزیابی اقامت اروپا

فرم ارزیابی رایگان اقامت اروپا

مشاوره اقامت اروپا
مشاوران اقامت اروپا
دانلود راهنمای اقامت اروپا

دانلود راهنمای اقامت اروپا

مشاوره اقامت اروپا از طریق تلگرام

نظرات اقامت اروپا
کانال تلگرام اقامت اروپا

Posts Tagged ‘ویزا شینگن اروپا’

 

 

امکان دریافت اقامت یونان از طریق خرید املاک مسکونی برای خریداران خارجی و غیر اروپایی فراهم گردیده است . شما میتوانید با خرید ملک به ارزش حداقل 250.000 یورو اقامت کشور اروپایی شینگن را به دست آورید

شهروندان غیر اروپایی و اعضای خانواده آنها می‌توانند با خرید ملکی به ارزش حداقل ۲۵۰هزار یورو اجازه اقامت بگیرند. این اقامت ۵ساله خواهد بود و در صورت عدم تغییر مالکیت ملک، ۵ سال دیگر نیز تمدید خواهد شد. قیمت ذکرشده برای املاک در یونان ممکن است با توجه به تغییر قیمت‌ها در هر منطقه کاهش یا افزایش یابد.

با وجود بحران اقتصادی که یونان در سال ۲۰۱۰ به آن دچار شد، همچنان به عنوان محلی برای سرمایه‌گذاری باقی مانده است. فرصت‌های کسب‌وکار زیادی در این کشور ۱۱ میلیون نفری وجود دارد که برای افراد سرمایه‌گذار سود داشته باشد.

 

یونان از سال 1981 عضو اتحادیه اروپا بوده همچنین عضو پیمان شینگن میباشد . در حقیقت شما میتوانید با اخذ اقامت کشور یونان در 26 کشور اروپایی رفت و آمد و یا سکونت نمایید

در صورتی که مالکیت ملک خریداری شده تغییر نیابد یعنی شرایط اخذ اقامت کماکان استوار بماند اقامت دریافتی به مدت 5 سال تمدید خواهد گردید

کشور یونان از سال ۱۹۸۱ یکی از اعضای اتحادیه اروپا محسوب می‌شود. اگر برای اقامت در یونان از کشوری غیر از اتحادیه اروپا اقدام کنید، می‌بایست اجازه اقامت بگیرید.

 

از لحاظ اقلیمی نیز این کشور دارای تنوع آب‌وهوایی مناسبی بوده و سالیانه تعداد زیادی توریست از سراسر دنیا برای گشت‌وگذار به یونان می‌آیند.

کشورهای عضو پیمان شینگن که فرد میتواند به آنها آزادانه سفر نماید

 

اتریش، بلژیک، جمهوری چک، دانمارک، استونی، فنلاند، فرانسه، آلمان، یونان، مجارستان، ایسلند، ایتالیا، لتونی، لیتوانی، لوکزامبورگ، مالت، هلند، نروژ، لهستان، پرتغال، اسلواکی، اسلوونی، اسپانیا، سوئد، سوئیس

 

در حقیقت شما خواهید توانست با دریافت اقامت از کشور یونان در هر یک از کشورهای عضو پیمان شنگن زندگی کنید و یا به آنها بدون نیاز به کشورهای عضو پیمان شینگن سفر نمایید

 

Estonia_map

 

در صورتی که مایل به ثبت شرکت و اقامت از طریق کشور استونی میباشید اقامت شما در آغاز به مدت ۵ سال برای شما اخذ خواهد گردید

گروه کارشناسان و اقامت اروپا خدمات ذیل را جهت اخذ اقامت کشور استونی به شما عزیزان ارائه مینماید

۱٫ صدور اقامت پنج ساله اروپا  در ابتدای دریافت اقامت

۲٫  اجازه کار در تمامی کشورهای جزء اتحادیه اروپا

۳٫  اجازه زندگی و سفر در تمامی کشورهای جزء اتحادیه اروپا

۴٫ رفت و آمد آزادانه  به ایران به صورت نامحدود در تمام طول مدت اقامت

۵٫ اجازه تحصیل در تمام اتحادیه اروپا

۶٫ امکان گرفتن اقامت دائم و تابعیت ( پاسپورت ) بعداز مدت پنج سال

کل پروسه دریافت اقامت استونی از شروع ثبت شرکت تا دریافت اقامت استونی نیاز به ۳ تا ۴ ماه زمان دارد

انواع اقامت قابل دریافت در اتریش به شرح ذیل میباشد :

اقامت دائم

  1. اقامت دائم برای افراد با تخصص های کلیدی و مهم: این نوع از اقامت برای بار اول به مدت ۱۸ ماه صادر می گردد و اجازه کار برای افراد متخصص در زمینه تخصصی این افراد را در بر دارد
  2. اقامت دائم که اجازه کار بدون هیچگونه محدودیت زمانی را نیز در بر می گیرد
  3. اقامت دائم همراه با محدودیت زمانی، برای نمونه: جهت پیوستن افراد خانواده به یکدیگر. این نوع اقامت شامل اجازه کار جهت مشاغل مستقل می باشد، جهت مشاغل غیر مستقل ارائه مجوز از طرف اداره کار اتریش ضروری است

اقامت دائم برای کلیه کشورهای اتحادیه اروپا

  1. این نوع اقامت بعد از ۵ سال اقامت بدون وقفه صادر می شود
  2. این نوع اقامت، اجازه کار برای تمامی مشاغل را در بر می گیرد

 

اقامت موقت برای اهداف خاص

  1. این نوع از اقامت برای گروه های زیر صادر می شود
  2. کارمندان عالی رتبه چرخشی مانند مدیران شرکت ها و یا کارخانجات و یا نمایندگان آنها که هر چند سال یکبار محل خدمت آنها بنابر صلاح دید کارفرما تغییر می یابد، در این نوع اقامت ارائه مجوز از طرف اداره کارضروری است: گواهی و یا تاییدیه اشتغال به کار بعنوان کارمند عالی رتبه چرخشی
  3. کارگران خارجی که جهت کار در اتریش از طرف کارفرمای خود به صورت قانونی و برای مدت مشخص به این کشور فرستاده شده اند: در این حالت نیز ارائه گواهی و یا تاییدیه اشتغال به کار بعنوان کارگر خارجی از طرف اداره کار اتریش ضروری است. مدت زمان اشتغال بایستی بیش از شش ماه باشد
  4. مشاغل مستقل: در صورتیکه فرد خارجی طی قراردادی موظف به انجام کاری باشد که اجرای آن بیش از شش ماه بطول انجامد، در این مورد نیز احتمال ضرورت ارائه مجوز از طرف اداره کار وجود دارد
  5. مشاغل هنری: اعم از مستقل و یا غیر مستقل. در این حالت شخص تنها از راه فعالیت های هنری امرار معاش میکند. در این مورد ارائه ضمانت نامه الزامی نیست. در صورت فعالیت شغلی غیر مستقل در این زمینه ، ارائه مجوز از طرف اداره کار ضروری می باشد: گواهی اشتغال به کار بعنوان هنرمند
  6. موارد استثنائی مشاغل غیر مستقل: در صورتی که فعالیت شغلی مجزا از قوانین مربوط به اجازه کار اتباع خارجی باشد، ارائه گواهی مربوط به وضعیت استثنائی ضروری است
  7. محققین: در صورت ارائه پیمان نامه تأیید شده از طرف مؤسسه تحقیقاتی معتبر
کانال تلگرام اقامت اروپا
راهکارهای اقامت اروپا
مشاوره اقامت اروپا – مشاوره مهاجرت به اروپا
مشاوره اقامت اروپا