Get Adobe Flash player
فرم ارزیابی اقامت اروپا

فرم ارزیابی رایگان اقامت اروپا

مشاوره اقامت اروپا
مشاوران اقامت اروپا
دانلود راهنمای اقامت اروپا

دانلود راهنمای اقامت اروپا

مشاوره اقامت اروپا از طریق تلگرام

نظرات اقامت اروپا
کانال تلگرام اقامت اروپا

Posts Tagged ‘ویزا شینگن’

اخذ اقامت کشور یونان ( اتحادیه اروپا ، شینگن )

اقامت یونان به یکی از سه طریق زیر ممکن است که راحت ترین روش تمکن مالی بدون اجازه کار است.

۱- اثبات توانایی مالی (تمکن مالی)

الف-با اجازه کار

ایجاد کار و سرمایه گذاری به مبلغ ۳۰۰/۰۰۰ یورو در یونان (برای تجارت در قالب کارهای بزرگ)
اثبات وجود ۶۰/۰۰۰ یورو در حساب بانکی یونان یا کشورهای دیگر
اقامت دو ساله صادر و هر دو سال یک بار به شرط بقای کسب و کار تمدید می‌گردد.
در این حالت اقامت با اجازه کار صادر می‌گردد اما شرط فعال نمودن واحد تجاری و نیز حضور در یونان لازم است.

ب- بدون اجاره کار در یونان

در صورتیکه سرپرست خانواده با ارایه مدارک مالی (حقوق، اسناد مالکیت، اجاره نامه ملکی، حساب بانکی در ایران و یا کشورهای دیگر) ثابت نماید که قادر به پرداخت ماهیانه ۲۰۰۰ یورو برای خود و۴۰۰ یورو برای هریک از افراد تحت تکفل خود می باشد ابتدا اقامت دو ساله یونان را دریافت می‌نماید. بعد از دو سال در صورت رخ ندادن تخلفی در طی اقامت در یونان سه سال یک بار تمدید می‌گردد. در این حالت فرزندان زیر ۱۸ سال امکان همراهی متقاضی را دارند.

هزینه برای متقاضی ۱۸ هزار یورو و برای هر یک از افراد تحت تکفل ۲۰۰۰ یورو می باشد که در سه قسط مساوی دریافت میگردد.

متقاضی می تواند در کشور یونان اقامت واقعی نداشته و صرفاً از خدمات کارت اقامت یونان استفاده نماید.

۲- خرید ملک در یونان

تنها در صورت خرید ملک به مبلغ ۲۵۰/۰۰۰ یورو امکان پذیر می‌باشد.

۳- تاسیس شرکت ایرانی در یونان

متقاضی می تواند شرکتی در یونان که Sister company شرکت ایرانی باشد افتتاح نماید که ۱۰۰ درصد سهام آن متعلق به شرکت ایرانی باشد.

در سال اول اقامت دو ساله و پس از آن هر ۳ سال تمدید می گردد.

اخذ ویزای کشور یونان ( اتحادیه اروپا ،شینگن )

ارائه مشاوره و خدمات اخذ ویزای یونان ( اتحادیه اروپا ، شینگن ) توسط کارشناسان با تجربه و متخصص گروه اقامت اروپا اخذ ویزای یونان و بررسی مدارک و شرایط متقاضی اخذ ویزای یونان , تنظیم دعوت نامه رسمی, تکمیل آنلاین فرم تقاضای ویـزا و تعیین نوبت سفارت, چک لیست مدارک و نیز راهنمای انجام مصاحبه جهت اخذ ویزای توریستی, تجاری, نمایشگاهی, تحصیلی, شرکت در سمینارها, کنفرانس ها و مجامع علمی در یونان تـخصص ما است.

مدارک مورد نیاز

۱- شناسنامه ایرانی
۲- گذرنامه
۳- سه قطعه عکس رنگی
۴- آدرس محل کار و منزل به طور دقیق.

اسنادی مبنی بر وضعیت شغلی متقاضی:

۱- برای کارمندان بخش دولتی: ترجمه‌ی آخرین حکم کارگزینی
۲- برای کارمندان بخش خصوصی‌: گواهی اشتغال به کار
۳- برای صاحبان شرکت‌های خصوصی: ترجمه‌ی روزنامه رسمی شرکت به همراه رزومه‌ی شرکت به زبان انگلیسی، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.
۴- برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها: کارت بین‌المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی.
۵- برای مشاغل آزاد: ترجمه جواز کسب و یا کارت بازرگانی
۶- مشروح عملیات آخرین ماه حساب بانکی شخصی: پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی و مهرشده به سفارت ارائه شود.
۷- ترجمه‌ی یک سند مالکیت، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی
۸- بیمه مسافرتی ،بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد یونان

ثبت شرکت دریونان ( اتحادیه اروپا ، شینگن )

گروه مشاوران و کارشناسان اقامت اروپا با همکاری کارشناسان خبره و وکلای معتبر در حال فعالیت در یونان و با داشتن سالها تجربه در زمینه ثبت شرکت در یونان و گسترش فعالیت های تجاری و دریافت اقامت اروپا و همکاری مستمر با شرکتها ، سازمانها و اتاق های بازرگانی در یونان و به عنوان نماینده برخی از آژانسهای جذب سرمایه گذاری در اروپا جهت ثبت شرکت در یونان و همچنین دریافت اقامت بر مبنای ثبت شرکت در یونان برای شما عزیزان آمادگی خود را جهت انجام پروسه های ثبت شرکت در یونان و همچنین دریافت اقامت برای شما عزیزان اعلام میدارد.

بنابراین با داشتن اقامت یونان شما قادر خواهید بود به تمامى کشورهاى اتحادیه اروپا و شینگن بدون نیاز به ویزا سفرکنید و ویزاى بسیارى از کشورهاى غربى همچون کانادا ـ استرالیا ـ نیوزیلند و حتى آمریکا را براحتى اقدام نمایید.

مشاوره ثبت شرکت در یونان به صورت رایگان می باشد، در صورت نیاز به هر گونه مشاوره در خصوص ثبت شرکت در یونان و مهاجرت به یونان شما می توانید به صورت حضوری و تلفنی با ما در تماس باشید.

۱٫ خدمات ما بری ثبت شرکت در یونان
۲٫ مشاوره در زمینه انتخاب مدل های ثبت شرکت در یونان
۳٫ انجام امور حقوقی و ثبت شرکت در یونان توسط وکلای رسمی شرکت
۴٫ اخذ ویزا برای انجام کارهای ثبت شرکت در یونان ( مرحله مقدماتی )
۵٫ افتتاح حساب بانکی ( حقوقی ) از طریق ثبت شرکت در یونان
۶٫ تهیه دفتر مجازی یا حقیقی به همراه تلفن، فکس، ایمیل و وب سایت با پسوند کشور یونان
۷٫ دریافت اقامت ۱ ساله برای مدیرعامل و خانواده از طریق ثبت شرکت در یونان

مزایای ثبت شرکت در یونان

۱٫ مالکیت ۱۰۰% (بدون نیاز به شریک محلی)
۲٫ دسترسی به تمام نواحی اروپای شینگن برای مسافرت، تجارت و اقامت طولانی مدت
۳٫ امکان درخواست اقامت دائم پس از ۳ سال
۴٫ امکان درخواست پاسپورت ۵ سال بعد از اخذ اقامت دائم
۵٫ امکان اخذ آسان ویزا برای تمامی نقاط دنیا
۶٫ افتتاح حساب شرکتی و شخصی
۷٫ استفاده از مارک تجاری (برند) اروپائی
۸٫ قوانین تجاری و گمرکی آزاد در داخل اتحادیه اروپا

مراحل ثبت شرکت در یونان و دریافت اقامت

تشکیل پرونده از طریق گروه وکلا در یونان و هماهنگی با وزارت بازرگانی و وزارت امور خارجه و دریافت تاییدیه و موافقت دولت یونان نسبت به Business Plan و اجازه فعالیت تجاری برای متقاضی
تعیین وقت مصاحبه در سفارت و دریافت ویزای D برای فرد متقاضی و خانواده ایشان حضور در یونان جهت دریافت اقامت یکساله و انجام مراحل ثبت شرکت
بعد از گذشت یکسال و ارائه گزارش کاری شرکت ، اقامت تمدید خواهد شد.
بعد از ۳ سال اقامت در یونان و در صورت ارائه فعالیت تجاری مثبت ، فرد متقاضی و خانواده ایشان حق تقاضای دائم پیدا خواهند نمود.

مدارک مورد نیاز ثبت شرکت در یونان و اقامت

نام شرکت (توسط خود شما ارائه میشود)
پر نمودن فرم ثبت شرکت در یونان
اسکن پاسپورت سهامداران و مدیرعامل
طرح توجیهی اقتصادی ( Business Plan )
سند مالکیت و پرینت حساب بانکی
کپی از آخرین مدرک تحصیلی‌
وکالتنامه (که باید توسط موکل امضا شود )

اقامت لتونی

لتونی یکی ازکشورهای عضو اتحادیه اروپا (شینگن) و از نظر جغرافیایی در دریای بالتیک واقع شده .

قانون مهاجرت جمهوری لتونی امکان بدست آوردن اقامت ۵ سالهرا برای اتباع خارجی در این کشور را فراهم میکند. متقاضیان بعد از۴سال و بعد از تمدید و اتمام دور دوم اقامت خود در لتونی میتوانند جهت اخذ پاسپورت اقدام نمایند.

دارندگان اقامت لتونی با توجه به اینکه این کشور عضو اتحادیه اروپا میباشد، می توانند به کلیه کشورهای عضو پیمان شینگن بدون اخذ ویزا مسافرت نمایند. 

مزایا:

دریافت اقامت کشور لتونی از طریق خرید ملک، یکی از سریعترین برنامه های اقامتی میباشد. زمان کل مراحل اجرای اخذ اقامت بین ۳ تا ۶ ماه بطول می انجامد. و یکی از نازلترین روشهای اقامتی از طریق سرمایه گذاری در اروپا می باشد.

اقامت لتونی که از طریق خرید ملک انجام می پذیرد، سرمایه گذار، صاحب کل سرمایه گذاری خود است و به همین دلیل سرمایه گذار(مالک) حق اجاره و یا زندگی در آن ملک را دارا میباشد.

زندگی کردن در لتونی برای متقاضی الزامی نیست و متقاضیانی که اقامت لتونی را دارا هستند ،می توانند آزادانه به تمامی کشورهای عضو اتحادیه شنگن به مدت حداکثر ۹۰ روز در طی ۶ ماه سفر کنند. آنها می توانند بدون نیاز به ویزا از سفر به کشورهای دیگر لذت ببرند. در حال حاضر در بسیاری از کشورهایی که در معرض از دست دادن ارزش پول می باشند و در خط هشدار هستند ،داشتن اقامت لتونی به سرمایه گذاران این اجازه را می دهد که داراییشان را به بانک ها و موسسات مالی بین المللی  این کشور انتقال دهند. در ضمن هیچ شرط خاص اقامتی برای متقاضیان جهت حفظ اقامت خود وجود ندارد.

شرایط اخذ اقامت :

اتباع خارجی پس از خرید ملک در لتونی واجد شرایط اقامت این کشورخواهند شد.

در شهر ریگا پایتخت لتونی، مبلغ خرید املاک باید بیشتر از ۱۵۰/۰۰۰ یورو باشد. واگر ملک خارج از ریگا باشد ،مجموع خرید ملک باید بیشتر از ۵۰/۰۰۰ لتز (واحد پول لتونی) یا ۷۵/۰۰۰ یورو باشد. اتباع خارجی الزامی برای زندگی در لتونی ندارند زیرا هیچ شرطی جهت حفظ اقامت در این کشور وجود ندارد.

مدارک مورد نیاز:

– توان مالی جهت خرید ملک  . مبلغ خرید ملک باید حداقل ۱۵۰/۰۰۰ یورو در شهر ریگا(پایتخت) و ۷۵/۰۰۰یورو خارج از پایتخت میباشد.

– فرزندان زیر ۱۸ سال به عنوان وابسته تلقی می شوند و چنانچه فرزندان بالای ۱۸ سال بخواهند اقامت خود را حفظ نمایند باید دانشجوی تمام وقت دانشگاه باشند و یا به عنوان فرد غیر وابسته ملک خریداری کنند. مبلغ خرید ملک برای فرزندان بالای ۱۸ سال:

– باید حداقل ۷۵۰۰۰ یورو باشد.

– متقاضی موظف به تهیه بیمه درمانی خود می باشد.

– متقاضی باید اثبات نماید که سرمایه خود را از طریق قانونی بدست آورده است.

عدم سوء پیشینه و عدم مشکل حاد پزشکی.

ارائه پاسپورت معتبر.

eu-visa

 

هر گونه اقامت بیش از ۳ ماه متوالی در فرانسه، مشمول روند خاصی است که جزیی از توافقنامه شنگن محسوب نمیشود.

دو نوع ویزای اقامت وجود دارد:

- ویزای اقامت جهت اقامت موقت متوالی بیش از ۳ ماه و سپس بازگشت به ایران( به عنوان مثال، کارآموزان و یا دانشجویان)

- ویزای اقامت جهت سکونت قطعی در فرانسه (به عنوان مثال،اقامتِ اتباع ایرانی که همسر فرانسوی دارند).

از اول ژوئن ۲۰۰۹ ، برای همسران اتباع فرانسوی، برای دانشجویان، و برای کسانی که قرار است در فرانسه استخدام شوند و کسانی که به عنوان ویزیتور اقامت درخواست می کنند، توسط بخش کنسولی،روادیدی تحت عنوان اقامت معادل برگه اقامت صادر میشود که اعتبار آن یک سال است. مگر در موارد خاصی که نیاز به صدور ویزای با مدت اعتبار کمتری نیاز باشد.

دارنده ویزای اقامت امکان سفر فرانسه با ترانزیت از یکی از کشورهای شنگن را دارد و میتواند در طول مدت اعتبار ویزا، بطور آزادانه در محدوده شنگن تردد نماید.

از سوی دیگر، پس ازصدور ویزای اقامت دارنده آن ملزم است در بدو ورود به فرانسه به یکی از دو اداره زیر مراجعه و نسبت به ثبت ورود خود اقدام نماید:یا اداره مهاجرت و تابعیت (OFII) (در صورت داشتن ویزای اقامت معادل برگه اقامت یک ساله) یا پرفکتور ذیصلاح برای صدور کارت اقامت (ویزای اقامت با عبارت "کارت اقامت در طی مهلت دو ماه پس از ورود، درخواست شود")

eghamat-france

از طریق ثبت شرکت تجاری از نوع Sarl و یا La Societe responsabilite limitte  که دارای امکان فعالیت در سایر زمینه های تجاری می باشد می توان نسبت به اخذ اقامت فرانسه اقدام نمود. گفتنی است که شرایط زیر برای اخذ اقامت فرانسه به عنوان بخشی از مراحل تجاری در فرانسه مورد نیاز می باشد:

  • انجام مراحل تعیین نام در فرانسه با ارائه تقاضا به INPI
  • افتتاح حساب بانکی و واریز وجوه مورد نیاز و گرفتن تاییده از بانک
  • گرفتن تاییده های مالیاتی از اداره مالیات (این کار می بایست حداکثر یکماه پس از امضای مدارک شرکت انجام گردد.)
  • ارائه مدارک و تشکیل پرونده در Centre de Formalites des Enterprises و یا CFE در فرانسه و ثبت شرکت
  • تهیه کتب و دفترچه های مرتبط با فعالیت های شرکت که می بایست مهر و امضای دادگاه تجاری را داشته باشند.
  • ارائه رسید تاییده اداره ثبت (CFE) به سازمان پست در جهت انتشار در بخش عمومی
  • انجام مراحل اقامت و اخذ ویزای فرانسه

در کنار این مراحل طرح تجاری می بایست به تاییده مراکز ذیصلاح تجاری جهت اخذ اقامت تجاری فرانسه برسد. گروه مشاورین اقامت و کار در اروپا تمامی این مراحل را بطور مرحله به مرحله برای متقاضیان مهاجرت به فرانسه اعمال خواهد نمود. مدت زمان مورد نیاز برای اتمام سایر مراحل بین ۶ الی ۸ ماه بطول می انجامد.

 

France

 

چهار روش برای گرفتن اجازه اقامت دائم در فرانسه هست که البته با شهروندی فرانسه فرق میکنه.
با گرفتن اقامت دائم میشه در فرانسه زندگی کرد.
۱- افرادی که در فرانسه بدنیا می آیند می توانند در ۱۸ سالگی ملیت فرانسوی بگیرند.
۲- افرادی که یکی از پدر یا مادر آنها فرانسوی (یا قرار است فراسوی شود ) است و خارج از فرانسه بدنیا آمده اند.
۳- افرادی که بیشتر از پنج سال در فرانسه اقامت داشته باشند می توانند برای اقامت فرانسه اقدام کنند. البته این دوره برای افرادی که یک دوره دو ساله تحصیلی (مانند کارشناسی ارشد) را در یک دانشگاه فرانسوی تمام کرده باشند به دو سال کاهش پیدا میکند. (به تاپیک اقامت بعد از اتمام تحصیلات در فرانسه مراجعه کنید)
۴- از طریق ازدواج با یک فرانسوی بعد از ۴ سال می توان تقاضای ملیت فرانسوی کرد.

اقامت اتحادیه اروپا از طریق فرانسه با خرید املاک تجاری-اداری همراه با کلیه امور اقامتی و اجازه کار شروع قیمت از ۱۵۰,۰۰۰ یورو

EU.DES.Paris

 

قانون مهاجرتی جدید فرانسه به خریداران ملک اجازه می دهد تا به راحتی و باسرعت بسیار بالا به فرانسه مهاجرت نموده و اقامت خود را حداکثر در مدت زمان ۶ ماه اخذ نمایند. خرید ملک در فرانسه تحت نظر گروه مشاوران و کارشناسان  اقامت ر اروپا، اقامت فرانسه را در بر خواهد داشت. دارندگان اقامت فرانسه با اخذ کارت اقامت خود می توانند سایر کشورهای اروپایی عضو شینگن را بطور کامل و بدون نیاز به ویزا بازدید کنند.

شرایط ویزای اقامت فرانسه از طریق خرید ملک شامل موارد زیر می گردد:

اخذ ویزای اقامت فرانسه بطور یک ساله و تمدید آن در سه سال پیایی (هر سال تمدید می گردد)

  • اخذ ویزای اقامت دایم فرانسه (ویزای اقامت ۱۰ ساله) پس از ۵سال از خرید ملک و  دانستن زبان فرانسه به  اخذ پاسپورت فرانسه می انجامد .
  • فوق العاده سریع فقط در ۶ ماه
  • دریافت کارت  اقامت  فرانسه که به عنوان جایگزین پاسپورت در سایر سفرهای دور اروپا از آن استفاده می شود.
  • قابل اخذ فقط با خرید ملک بدون شرط قیمت ، فقط ملک مذکور باید در ازاء هر عضو حانواده حد اقل ۳۰ متر باشد .

 

شرایط خرید ملک برای متقاضیان متفاوت می باشد و شرایط بصورت زیر می باشد:

 

  1. در صورتیکه خریدار فقط یک نفر باشد و تنها همان شخص قصد اقامت فرانسه را داشته باشد بدون انجام مراحل خاص، ملک خریداری می گردد، حساب بانکی برای وی افتتاح شده و از وی در خواست واریز مبلغ مشخصی برای اخذ تاییده های مهاجرتی می گردد و پس از ۶ ماه اقامت وی از کشور فرانسه گرفته خواهد شد.
  2. در صورتیکه خریداران و متقاضیان اقامت بیش از یک نفر باشند می بایست برای آنان یک شرط غیر تجاری SCI  تحت عنوان Societe Civile Immobilliere که فقط برای امور خرید ملک (نه مقاصد تجاری) ایجاد می گردد را تاسیس و سایرین را سهامدار آن نمود. در این حالت ملک را به نام شرکت SCI نموده و مراحل افتتاح حساب بانکی و سایر مراحل اقامتی بطور معمول پیگیری می شود.
  3. اگر شما در کشور فرانسه مغازه و شغلی را بخرید کشور فرانسه یک ویزای یک ساله برای شما صادرمیکند این ویزابه مدت ۵سال سالانه تمدید می شود و پس از گذشت ۵سال اقامت دائم فرانسه  را از طریق سرمایه گذاری دریافت می کنید

توضیحات: اقامت خانوادگی اروپا (شینگن) همراه با امتیاز دریافت پاسپورت در سال هشتم

دارای وام بانکی ۱۰ ساله برای املاک تجاری بالای ۱۵۰ هزار یورو بین ۳۰% تا ۴۵% از مبلغ کل با حداقل بهره بانکی ۴%

واقع در بهترین موقعیت مکانی و تجاری شهر پاریس ، نوساز و آماده تحویل فوری

با شرایط پرداخت ریالی در ایران ، بدون نیاز به خرید ارز خارجی

farance

از مزایای مهم این اقامت می‌توان به نکات زیر اشاره کرد:

۱- متقاضی نیازی به ماندن در خاک فرانسه ندارد و می‌تواند پس از دریافت اقامت، کشور فرانسه را ترک نماید.

۲- شرکتی که به منظور کسب اقامت برای متقاضی به ثبت می‌رسد تنها در صورتی مورد نیاز است که بیش از یک نفر (مثلا یک خانواده به طور همزمان) تمایل به اخذ اقامت داشته باشند و در صورتی که شخص به صورت انفرادی عمل نماید هیچ نیازی به این شرکت نمی‌باشد. همچنین شرکت مذکور در صورت نیاز به ثبت شدن نیز عملکردی شبیه موسسه های غیرانتفاعی داشته و هیچگونه تعهدی را برای فعال بودن و یا پرداخت مالیات برای متقاضی به همراه نخواهد داشت

۳-با توجه به مدت زمان لازم به منظور دریافت ویزای اولیه، این امکان برای متقاضی وجود دارد که بتواند هزینه ملک مورد نظر را نیز در طول یک بازه زمانی مناسب چند ماهه پرداخت کند. نکته بسیار مهم و قابل توجه این است که چنانچه شخصی در حال حاضر مالک

یک مسکن در فرانسه باشد نیز می‌تواند از این امکان استفاده نموده و تنها هزینه های مربوط به امور اداری و مشاوره وکلاء را پرداخت نماید.

۴-به همراه این اقامت اجازه کار نیز برای متقاضی صادر می‌شود و شخص می‌تواند در کشور فرانسه مشغول به کار شود.

۵-چنانچه متقاضی علاقه مند به راه اندازی یک بیزنس شخصی برای خود باشد، می‌باید یک شرکت تجاری را نیز به ثبت برساند که در این خصوص دفتر حقوقی ما در پاریس، تمام خدمات مورد نیاز را ارائه خواهد داد. 

 

 

 

امکان دریافت اقامت یونان از طریق خرید املاک مسکونی برای خریداران خارجی و غیر اروپایی فراهم گردیده است . شما میتوانید با خرید ملک به ارزش حداقل 250.000 یورو اقامت کشور اروپایی شینگن را به دست آورید

شهروندان غیر اروپایی و اعضای خانواده آنها می‌توانند با خرید ملکی به ارزش حداقل ۲۵۰هزار یورو اجازه اقامت بگیرند. این اقامت ۵ساله خواهد بود و در صورت عدم تغییر مالکیت ملک، ۵ سال دیگر نیز تمدید خواهد شد. قیمت ذکرشده برای املاک در یونان ممکن است با توجه به تغییر قیمت‌ها در هر منطقه کاهش یا افزایش یابد.

با وجود بحران اقتصادی که یونان در سال ۲۰۱۰ به آن دچار شد، همچنان به عنوان محلی برای سرمایه‌گذاری باقی مانده است. فرصت‌های کسب‌وکار زیادی در این کشور ۱۱ میلیون نفری وجود دارد که برای افراد سرمایه‌گذار سود داشته باشد.

 

یونان از سال 1981 عضو اتحادیه اروپا بوده همچنین عضو پیمان شینگن میباشد . در حقیقت شما میتوانید با اخذ اقامت کشور یونان در 26 کشور اروپایی رفت و آمد و یا سکونت نمایید

در صورتی که مالکیت ملک خریداری شده تغییر نیابد یعنی شرایط اخذ اقامت کماکان استوار بماند اقامت دریافتی به مدت 5 سال تمدید خواهد گردید

کشور یونان از سال ۱۹۸۱ یکی از اعضای اتحادیه اروپا محسوب می‌شود. اگر برای اقامت در یونان از کشوری غیر از اتحادیه اروپا اقدام کنید، می‌بایست اجازه اقامت بگیرید.

 

از لحاظ اقلیمی نیز این کشور دارای تنوع آب‌وهوایی مناسبی بوده و سالیانه تعداد زیادی توریست از سراسر دنیا برای گشت‌وگذار به یونان می‌آیند.

کشورهای عضو پیمان شینگن که فرد میتواند به آنها آزادانه سفر نماید

 

اتریش، بلژیک، جمهوری چک، دانمارک، استونی، فنلاند، فرانسه، آلمان، یونان، مجارستان، ایسلند، ایتالیا، لتونی، لیتوانی، لوکزامبورگ، مالت، هلند، نروژ، لهستان، پرتغال، اسلواکی، اسلوونی، اسپانیا، سوئد، سوئیس

 

در حقیقت شما خواهید توانست با دریافت اقامت از کشور یونان در هر یک از کشورهای عضو پیمان شنگن زندگی کنید و یا به آنها بدون نیاز به کشورهای عضو پیمان شینگن سفر نمایید

 

european-passport-laying-on-the-euro-stars-estonian-passport

 

سوالی که برای بسیاری از افراد مطرح است این است که بعد از دریافت اقامت استونی آیا این پروسه به تابعیت منجر خواهد گردید و یا خیر

در اکثر کشور های اروپایی شما ۵ سال بعد از دریافت اقامت میتوانید درخواست تابعیت آن کشور را نمایید که بعد از شرکت در امتحانات شهروندی و مراسم خاص آن به تابعیت آن کشور درخواهید آمد

دریافت تابعیت کشور های اروپایی مزایای بسیاری را برای افراد در برخواهد داشت که از جمله آن میتوان سفر آزادانه به بسیاری از کشور های دنیا بدون نیاز به دریافت روادید و ویزا مانند سفر به آمریکا و کانادا اشاره نمود

با دریافت پاسپورت استونی میتوانید به بسیاری از کشورهای دنیا بدون نگرانی از دریافت ویزا آزادانه سفر کنید

شما با داشتن پاسپورت استونی میتوانید به ۱۴۵ کشور دنیا از جمله آمریکا کانادا انگلستان استرالیا و … بدون نیاز به دریافت ویزا سفر کنید

همچنین شما با داشتن اقامت کشور استونی میتوانید با شرایطی بسیار آسان به کشورهای مختلف دنیا  سفر نمایید و شرایط دریافت ویزا برای شما بسیار آسان خواهد بود .

Estonia_map

 

در صورتی که مایل به ثبت شرکت و اقامت از طریق کشور استونی میباشید اقامت شما در آغاز به مدت ۵ سال برای شما اخذ خواهد گردید

گروه کارشناسان و اقامت اروپا خدمات ذیل را جهت اخذ اقامت کشور استونی به شما عزیزان ارائه مینماید

۱٫ صدور اقامت پنج ساله اروپا  در ابتدای دریافت اقامت

۲٫  اجازه کار در تمامی کشورهای جزء اتحادیه اروپا

۳٫  اجازه زندگی و سفر در تمامی کشورهای جزء اتحادیه اروپا

۴٫ رفت و آمد آزادانه  به ایران به صورت نامحدود در تمام طول مدت اقامت

۵٫ اجازه تحصیل در تمام اتحادیه اروپا

۶٫ امکان گرفتن اقامت دائم و تابعیت ( پاسپورت ) بعداز مدت پنج سال

کل پروسه دریافت اقامت استونی از شروع ثبت شرکت تا دریافت اقامت استونی نیاز به ۳ تا ۴ ماه زمان دارد

How_to_get_pre-approved_Vietnam_Visa_for_Austria_passport_holders

سوالی که برای بسیاری از افراد مطرح است این است که بعد از دریافت اقامت اتریش آیا این پروسه به تابعیت منجر خواهد گردید و یا خیر

در اکثر کشور های اروپایی شما ۵ سال بعد از دریافت اقامت میتوانید درخواست تابعیت آن کشور را نمایید که بعد از شرکت در امتحانات شهروندی و مراسم خاص آن به تابعیت آن کشور درخواهید آمد

دریافت تابعیت کشور های اروپایی مزایای بسیاری را برای افراد در برخواهد داشت که از جمله آن میتوان سفر آزادانه به بسیاری از کشور های دنیا بدون نیاز به دریافت روادید و ویزا مانند سفر به آمریکا و کانادا اشاره نمود

افرادی که دارای پاسپورت اتریش هستند جهت سفرهای زیر ۹۰ روز خود به ایالات متحده آمریکا نیازی به دریافت روادید و ویزا ندارند

 

کانال تلگرام اقامت اروپا
راهکارهای اقامت اروپا
مشاوره اقامت اروپا – مشاوره مهاجرت به اروپا
مشاوره اقامت اروپا